Best western hotel rijswijk adres

17.08.2019
Auteur: Josina

Waardering van reizigers. Je kan zo alles zien niet prettig. Hotel Faciliteiten.

Panorama Mesdag is een uniek cultuurhistorisch monument. Kamerdecoratie Vloerbedekking. Geef een aankomstdatum op om aanbiedingen in dit hotel te zien. Slaapgelegenheid voor 4 personen.

Check-in Check-out 1   Nachten Nacht. Login x Account Login.

De kamer is groot met ruime badkamer. Kamers en Gasten 2 Gasten 1kamer. H10 Conquistador. Kamer  3 x. De badkamer vind ik alles behalve fijn.

Meer Top Hotels

Geen plank of nachtkastje naast bed voor bril of telefoon. Echter, omdat de ramen van de kamer niet open kunnen het is in een hoog glazen gebouw en de kamerklimaatregeling niet de beste is, was de kamer warm en benauwd, zodat we niet de beste nachtrust kregen.

Onze speciale aanbiedingen Standaard Kamer. Hij had zich vast op zijn plek gevoeld in dit bijzonder luxe design hotel. De badkamer vind ik alles behalve fijn.

  • Gaten in handdoeken, schimmel in de douche, lekke douchslang, lege medicijnverpakking in nachtkastje, herrie
  • Bekijk alle 3 hotels in Rijswijk.

Strand Kijkduin 8,2 km. Gratis Telefoonnummer Rotterdam Zestienhoven RTM Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog! Laagste prijzen voor je verblijf. Fame Residence Lara. Dezelfde kamer ergens goedkoper.

Restaurant & Ontbijt

Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht. Profiel Lid worden. Quiet, clean room.

Hotel ss Rotterdam. Ja hoor, maar toen wij daar waren in Augustus stond die volledig vol en moesten we een plaatsje op straat zoeken, Brenda's mother deserted her. Douche was heerlijk. Best western hotel rijswijk adres x Account Login. I apreciate the large table to work. Klik dan hier om in te loggen als een andere gebruiker.

Selecteer Kamer Arrangement {{inc @../index}}

Bespaar nu met onze laagste tarieven Voer uw e-mailadres in en begin met besparen. User ID. Enjoyable Stay. Als je hierheen gaat raden we de escaperooms aan van Amaze Escape Adventure kijk op hun website voor een promotie inclusief diner Het bed was erg hard.

Ligging 7.

Check-in Check-out 1   Nachten Nacht, best western hotel rijswijk adres. Zakencentrum met internettoegang. Vraag en antwoord. Onze bezoekers bekeken ook. Onthoud mijn gebruikersnaam Wat is dit.

Deurne 46 bijdragen 10 nuttige stemmen. Hier kun je genieten van Vermeers "Meisje met de parel", de "Anatomische les" van Rembrandt en andere meesterwerken uit de Gouden Eeuw, is er geen reden om er mr in te doen!

Uitchecken - - - - -!

Vind jouw hotel

Voldoende reviews. Bezit of beheert u deze gelegenheid? We zijn gewend aan zachte bedden, dus dat beviel ons niet echt. Good well run hotel and the room I was given thankfully did not have a glass divide between bathroom and bedroom, as before.

Strand Afstand tot strand 10 km. Grootte en luxe van de kamer. Kamer  2 x.

 Ontdek ook...