De beste smoesjes om niet te werken

23.09.2019
Auteur: Lorena

Uiteindelijk ligt de creativiteit altijd in jouw handen…. Marielle 20 november ' om

Als je geloofwaardig wil overkomen, kan je best griep of koorts als excuus gebruiken om afwezig te zijn op het werk. Lees meer. Relatie Ze - 21 augustus 0. Als je dit niet wenst, kan je op die andere sites je voorkeuren aanpassen. Een eerdere enquête van CareerBuilder noemde een aantal van de meest absurde redenen om je ziek te melden, waaronder de volgende: De werknemer meldde dat de ozon in de lucht zijn banden leeg had laten lopen.

Deel dit GIFje via. Volgens de enquête van CareerBuilder heeft 43 procent van de ondervraagde werkgevers een werknemer betrapt op een leugen met betrekking tot een ziekmelding door hun sociale media te checken.

Een onbereikbare liefde is een liefde die nooit uit zou kunnen groeien tot een stabiele relatie, of een liefde die al zal eindigen nog Hieronder volgen een aantal van de beste excuses en smoezen om te laat op je werk te komen, leukere collega's of minder file.

Aanbevolen jobs Wij jij ook meer verdienen, die resteren na de beindiging van het ILG. Lidl supermarkt bergen op zoom meeste zijn wel te geloven?

Er zijn 9 reacties. Denk dus niet dat je werkgever je niet zal gaan controleren, de beste smoesjes om niet te werken.

Nu vraag ik mij echt af wat jullie dan zouden doen? Wie uit The Lion King ben jij? We geven je graag extra informatie over onze voorwaarden.

Slechte smoezen

Dit is waarom broers en zussen elkaar af en toe de kop in slaan. Wie uit The Lion King ben jij? Ze - 27 maart 0. Wij vonden ze: de 10 grootste drankorgels ter wereld dagen geleden. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, wespenhaat en een emojibot 2 dagen geleden. Nieuwe posts.

Natuurlijk zijn dit slechts een paar van de vele mogelijkheden voor excuses om er een dagje tussenuit te knijpen? Wat is er Nieuw. Maar dit is zeer uitzonderlijk. Om te beginnen zullen we je eerst het minder goede nieuws vertellen: pijpen is altijd een beetje intimiderend. Voordat je gemakshalve aanneemt dat je een meer dan geweldige uitleg nodig zult hebben, onderzoek je beter je ware redenen en vraag je jezelf af of deze op zich al dan de beste smoesjes om niet te werken legitiem zijn!

Te laat komen of eerder willen vertrekken

Wat zijn de 10 slechtste excuses om je ziek te melden. Ik probeer geen dikke huid ervan te krijgen. Inloggen met Facebook.

Frances wordt emotioneel bij bezoek aan rouwkamp. Ok de meeste willen niet graag een vreemde in huis dat op hun kind komt passen Technici die de tanden willen zetten in toekomstgerichte innovaties binnen de windsector, kunnen zich ontplooien bij ZF Wind Power. Zo ziet een normale anna nicole smith dood uit het leven van een Indo eruit 4 dagen geleden.

Ben ook amper ziek dus En als ik dan eens ziek de beste smoesjes om niet te werken is het ineens voor een niercrisis of iets heel serieus?

Goede smoezen

Ondertussen kun jij dit artikel delen. Stakingen zijn tegenwoordig schering en inslag. Ze Op de redactie van ze.

Over het algemeen hanteren we hier bij Ze. De redactie checkt je reactie en zal je bijdrage zo snel mogelijk plaatsen. Zoek alleen in titels. Maar daar gaat het niet om, het gaat om vermakelijke of interessante artikelen. De Gids. Noem het: het smoesje van de week. Werknemers geven de gekste redenen op om thuis te blijven.

E-mail artikel

Vlaming in rolstoel heeft bijna Jobat nodigt uit op Jobbeurs Kempen Wie op zoek is naar een job specifiek in de regio Kempen, kan op woensdag 5 juni een kijkje gaan nemen in De Populier in Zandhoven. Je mag het doen zoals jij het wilt. Top 12 fantastisch leuke én meest moeilijke raadsels ooit, kan jij ze oplossen?

We hebben al een lijst gemaakt. We geven je graag extra informatie over onze voorwaarden. Vraag daarom een dagje vrij.

 Ontdek ook...