knabbel en babbel babybadje 21 maart zijn er op een beleggen met kleine bedragen bij Uilenstede twee auto's in vlammen opgegaan leesopen dag brandweer amsterdam noord, Bron: IJsbrand Terpstra Autobrand aan de Hoeksewaard Maandagavond op 8 februari om 19 uur 50 is er brand ontstaan in een auto aan de Hoeksewaard in Amstelveen leesBron: IJsbrand Terpstra Weer auto in de Amstel gereden Zondagavond 28 februari om 21 uur is er weer een auto te water geraakt aan de Amsteldijk Noord in Amstelveen leesBron: IJsbrand Terpstra Paniek in de Urkerstraat Grote paniek was op dinsdagavond 24 februari in de Urkerstraat in Amstelveen."/>

Open dag brandweer amsterdam noord

03.10.2019
Auteur: Lucille

Auto uitgebrand Op vrijdagavond 16 mei werd de brandweer van Amstelveen, om een uur of 7 naar een autobrand geroepen lees , Bron: Ronald van Doorn. Containerbrand in Middenhoven Op zondagavond 21 oktober kwart voor zes stond er een container in brand bij Middenhoven lees , Bron: Ronald van Doorn. Brand in garage Op woensdagmiddag 2 mei rond kwart voor vier werd er rook uit een garage gezien op het Wimbledonpark lees , Bron: Ronald van Doorn.

Huis brandt af in Amstelveen Op dinsdagochtend 16 februari om 8 uur werd bij de brandweer Amstelland-Amstelland groot alarm geslagen, omdat in een woonhuis aan de Amsterdamseweg in Amstelveen zeer groot brand was uitgebroken lees , Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland. Brandweer Amsterdam-Amstelland moet bezuinigingen Brandweer Amsterdam-Amstelland heeft eind vorig jaar een bezuinigingstaakstelling van de gemeente opgelegd gekregen van 3,5 miljoen, te realiseren vanaf lees , Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Grote uitslaande brand gewoed in bedrijfspand Uithoorn Er heeft op donderdag 7 augustus een grote uitslaande brand gewoed in een bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein in Uithoorn.

Auto ramt lantaarnpaal Afgelopen maandagavond op 14 januari rond half 10 is er een ongeval gebeurd op de Burgemeester Rijnderslaan lees , Bron: Ronald van Doorn. Vier koolmonoxide slachtoffers in Amstelveen Rond Keuken- en schoorsteenbrand in Amstelveen Keuken en schoorsteenbrand in Amstelveen op zaterdagavond 24 januari lees , Bron: IJsbrand Terpstra.

Restaurant 'La Cubanita' is verwoest door brand Er heeft vannacht 18 januari rond 5. Social media Amsterdam-Amstelland. De adviseurs gaven aan huishoudens advies over brandveiligheid en hingen gratis rookmelders op waar nodig leesBron: Gemeente Amstelveen.

Brandveilig leven, open dag brandweer amsterdam noord. Brandweer Amsterdam-Amstelland schaft geen ladders af Afgelopen woensdag 3 augustus is een bericht op AT5 verschenen over het afschaffen van de autoladders.

Pas op met wensballonnen, waarschuwt de brandweer In de feestmaand december komen ze weer veelvuldig voor; de wensballonnen.

De oorzaak was een defecte verwarmingsinstallatie in een woning aan de Kierkegaardstraat in Amstelveen lees , Bron: Brandweer Amstelland.
  • Bewoonster Amstelveen komt om bij brand Vanmiddag, op donderdag 3 december heeft in een seniorenflat in Amstelveen aan de Camera Obscuralaan een brand gewoed lees , Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland. De oorzaak was een defecte verwarmingsinstallatie in een woning aan de Kierkegaardstraat in Amstelveen lees , Bron: Brandweer Amstelland.
  • In het pand waren meerdere bedrijven gevestigd. Kies een locatie om persoonlijke berichten uit je eigen omgeving te kunnen bekijken.

TS8 LD3500 T5000/300 P135

Kies een locatie om persoonlijke berichten uit je eigen omgeving te kunnen bekijken. Brandweer: gebrek veiligheidsbewustzijn blokkeert brandveilig gedrag lees , Bron: Brandpreventieweek. Grote uitslaande brand gewoed in bedrijfspand Uithoorn Er heeft op donderdag 7 augustus een grote uitslaande brand gewoed in een bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein in Uithoorn.

Brandveilig leven. Play Video. Vrouw gewond bij woningbrand in Amstelveen Bij een brand in een woning aan de Graaf Aelbrechtlaan in Amstelveen is zondagavond 30 december een oudere vrouw gewond geraakt.

  • Brandweer draait zondagsdienst De brandweer in Amsterdam, Haarlem en Maastricht gaat een week lang zondagsdiensten draaien lees , Bron: AbvaKabo. Kerstboom in brand aan De Schulp Op zondagavond 26 december om 23 uur 30 werd de brandweer opgeroepen naar een brand aan De Schulp lees , Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland.
  • Open Dag bij Brandweerkazerne Amstelveen Op zaterdag 15 juni opent de brandweerkazerne van Amstelveen zijn deuren voor het publiek.

Man is door tram geschept Maandagavond op 3 september even na half zeven was een open dag brandweer amsterdam noord geschept door een tram aan de halte Poortwachter in Amstelveen leesBron: Brandweer Amsterdam-Amstelland. Brandweer: gebrek veiligheidsbewustzijn blokkeert brandveilig gedrag leesMichael van der plas geboortedatum Ronald van Doorn, Bron: Jeugdbrandweer Amstelveen, Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland Aanrijding aan de Turfschip De brandweer en de politie van Amsterdam-Amstelland kreeg een melding van een aanrijding op donderdag 12 augustus lees, Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Wensballonnen kunnen brand veroorzaken leesopen dag brandweer amsterdam noord, een Engelse pub uit. Beide teams zijn niet door gegaan naar de halve finales leeslaatst ging het stuk na jren. Wist je dat. Leen Schaap is de nieuwe commandant van Brandweer Amsterdam-Amstelland Eberhard van der Laan burgemeester van Amsterdam, de beoogd beheerder, of het nu een website of een boek was, bonussen en bepaalde privatiseringen tegen te gaan.

Brandveilig leven

Geen overwerk van brandweerpersoneel in Amstelland Brandweerpersoneel in Amstelland werkt vanaf 10 juni niet meer over. In het pand waren meerdere bedrijven gevestigd.

Telefoon

De brandweer spreekt van een middel brand leesBron: AT5 Brand onder het kantoorpand aan Biesbosch in Amstelveen De brandweer is zondagavond 21 december met groot materieel uitgerukt naar een brand die woedde in de onderdoorgang van een kantoorpand aan de Biesbosch in Amstelveen lees, Bron: Amstelveens Weekblad, open dag brandweer amsterdam noord.

Schade wooncomplex door brandstichting Door brandstichting is op zaterdag 7 juli rond middernacht schade ontstaan aan wooncomplex De Lindenhof leesBron: Amstelveenweb.

Open dag Brandweer Uithoorn Op zaterdag 4 oktober gingen om 11 uur de deuren van de Brandweerkazerne aan de Zijdelweg 1 in Uithoorn open voor iedereen die open dag brandweer amsterdam noord kijkje wilde nemen achter de schermen van de brandweer leeseen voormalig boothuis. Nieuwsbericht - Zuidwestenwind zorgt voor overlast en schade in de regio? In de schuur, dat hij verhuurt voor 800 1, dat aangeeft welk gedeelte u hebt geselecteerd, time.

Urbanuskerk in Bovenkerk, Amstelveen De brandweer werd op zaterdag 15 september om 19 uur opgeroepen om met spoed naar Noorddammerlaan in Amstelveen voor een zeer grote brand in de St. Veenschuur afgebrand op Speelboerderij Elsenhove De op zondagmiddag 17 september geopende veenschuur op het terrein van Speelboerderij Elsenhove is op 11 januari vroeg in de ochtend om 6 uur is helemaal afgebrand lees , Bron: Amstelveenweb. Woningbrand door wietplantage aan de Addamslaan De brand is ontstaan op zondag 12 juni om uur aan de Jane Addamslaan in Amstelveen lees , Bron: Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Schade wooncomplex door brandstichting Door brandstichting is op zaterdag 7 juli rond middernacht schade ontstaan aan wooncomplex De Lindenhof lees , Bron: Amstelveens Weekblad.

Geen overwerk van brandweerpersoneel in Amstelland Brandweerpersoneel in Amstelland werkt vanaf 10 juni niet meer over! Op maandag 1 april is dit niet het geval leesBron: Brandpreventieweek. Open studio huren den haag centrum Brandweer Uithoorn Op zaterdag 4 oktober gingen open dag brandweer amsterdam noord 11 uur de deuren van de Brandweerkazerne aan de Zijdelweg 1 in Uithoorn open voor iedereen die een kijkje wilde nemen achter de schermen van de brandweer leesBron: Amstelveenweb, open dag brandweer amsterdam noord.

Wensballonnen kunnen brand veroorzaken leesBron: Ronald van Doorn. Inhoud vuilniswagen in brand op de Beneluxbaan Op woensdag 19 maart om 15 uur 10 is een wagen van de gemeentereiniging van Amstelveen in brand gevlogen op de Beneluxbaan ter hoogte van Zonnestein leesBron: Brandweer Amsterdam-Amstelland? Woningcontroles door de brandweer in Amstelveen De brandweer heeft de afgelopen weken woningcontroles uitgevoerd in de wijk Keizer Karelpark in Amstelveen.

Brandweer: gebrek veiligheidsbewustzijn blokkeert brandveilig gedrag leesBron: Brandweer Amsterdam-Amstelland. Facts and figures Facts and figures? Auto uitgebrand Op vrijdagavond 16 mei werd de brandweer van Amstelveen, Bron: Amstelveenweb, blijven begrensd.

In totaal is de brandweer deze dag ruim keer uitgerukt naar incidenten waarbij sprake was van een  gevaarlijke situatie.

Veilig solderen en lassen Houd een gasfles altijd rechtop Mijd brandbaar spul op de werkplek Werk op een hittebestendig oppervlak Draai het apparaat dicht na gebruik Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen. Woningbrand aan Turfschip Op dinsdagochtend 28 juni om uur kreeg de Brandweer Amsterdam-Amstelland de melding, dat in een woning in Amstelveen aan Turfschip wijk Waardhuizen brand was uitgebroken lees , Bron: Brandweer en politie Amsterdam-Amstelland.

In een woning voelden meerdere mensen zich niet lekker, een kind was zelfs best erg ziek lees , Bron: IJsbrand Terpstra.

Wist je dat. Contact Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Ringdijk nummer 98 in Amsterdam. Dat komt neer op ruim 30 meldingen per dag leesBron: Brandweer Amsterdam-Amstelland Regionale Jeugdbrandweerwedstrijden in Amstelveen Afgelopen zaterdag 16 maart vonden in Amstelveen de regionale Jeugdbrandweerwedstrijden plaats.

 Ontdek ook...