Tarieven gas en stroom vergelijken

19.08.2019
Auteur: Liefke

Ben je een bewuste consument, kies dan bij het energie vergelijken voor duurzame stroom en kies daarmee voor de toekomst. Vergelijk energie daarom met vaste contracten een vaste looptijd. Wil je nog meer zaken vergelijken?

Leveringskosten Bovenop de prijzen van gas en stroom, moeten we ook leveringskosten aan de leverancier betalen. We zijn met recht een van de grootste energievergelijkers van Nederland. Begin opnieuw met energie vergelijken.

Je moet een hele hoop regelen en daar hoort ook je energie bij. De energieleveranciers hebben het zo geregeld dat ze bij een nieuwe aanmelding zorgen dat alles goed wordt overgedragen vanuit de vorige leverancier.

Behalve speciale acties voor nieuwe klanten, zijn tarieven ook onderhevig aan wijzigingen. Ook daar kun je in onze vergelijker eenvoudig op zoeken Helder en transparant: in n blik krijg je een overzicht tarieven gas en stroom vergelijken alle energieleveranciers en een specificering van de kosten, korting en totale kosten per jaar Vergelijk en bespaar.

Eric 14 april Informeer bij je huidige leverancier wat de mogelijkheden voor afkopen zijn. Wek je zelf stroom op.

Dit is het moment! Consumentenbond: energierekening euro hoger lees meer.

Meest gestelde vragen over het gebruik van de energievergelijker

Heb je met behulp van onze energievergelijker de beste deal voor jou gevonden? Andersom geldt hetzelfde; wil je alleen gas vergelijken, vul bij stroom 0 in. Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie. Geen gedoe, de nieuwe leverancier regelt de overstap. Goedkoopste energieleverancier Ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier?

Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Alleen stroom vergelijken zonder gas. Klanten met een variabel tarief zullen hier direct van gaan profiteren. Maar let op en laat je oordeel niet vertroebelen. Vraag de gratis deursticker aan. Gratis overstapcoach Zie je op tegen overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je tarieven gas en stroom vergelijken contract afloopt.

Jaarlijks besparen op de energierekening!

Door te vergelijken word je wijzer. Vul dan 0 in bij stroom. Wil je een zo precies mogelijke prijsberekening? Inloggen Word lid.

Een aanbieder kan uit het niets een superaanbieding lanceren waardoor jij op het perfecte moment instapt om een  besparing  te maken. Als je meer fewo resort hof van saksen teruglevert dan je verbruikt, krijg je hier van de energieleverancier een terugleververgoeding voor. Energie vergelijken onafhankelijk in Je kunt er vanuit gaan dat je volledig onafhankelijk energie vergelijkt bij de beste-energievergelijker!

We zitten namelijk in een stijgende markt en de komende jaren zal de energierekening alleen maar duurder worden, tarieven gas en stroom vergelijken. Twee jaar achter elkaar.

Sorry, toegang is geweigerd

Door de dalende gasprijzen zijn er mensen die een variabel gascontract afsluiten om kosten te besparen. Vink dit aan. Je kunt kiezen voor een looptijd van één, twee, drie, vier of vijf jaar.

Leveranciers bouwen hun energieprijzen op uit een aantal componenten. Overstappen via Gaslicht! Alleen gas vergelijken. Scherp actietarief. Artikelen binnen Keuzeadvies Alle artikelen.

Budget Energie. Kosten Energieprijzen vergelijken. Energiekosten vergelijken Energierekening vergelijken is tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer. Gratis overstappen Via Gaslicht.

Hoe komt het dat de prijzen van gas en stroom kunnen verschillen?

Hoe kan ik van leverancier overstappen? Verlengaanbod ontvangen? Groot gezin 5 personen inclusief kinderen.

Op onze pagina over het energieverbruik kun je zien hoeveel gas en stroom een Nederlands huishouden gemiddeld verbruikt. Gegevens bewaren Wil je niet direct overstappen naar een andere leverancier. Op basis hiervan wordt een maandelijks voorschotbedrag vastgesteld.

 Ontdek ook...