Wat moet je doen als je ziek bent en je je verveelt

07.07.2019
Auteur: Darnell

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Pak een oude hobby op 4.

Ik ben nu ziek en lig lekker rustig op de bank met een knuffel. Luister wel goed naar je lichaam en kijk of het al kan om even een frisse neus te halen. Echinaforce Hot Drink bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid Bestel online! Zoek meer berichten van NERD. Als je écht ziek bent met koorts dan ga je deze dingen natuurlijk niet doen.

Next post » Mijn Style Diary.

Hoi allemaal, leuke tips. Ads door Google. Kea 2 jaar geleden. Zoek meer berichten van Remqo. Alleen helpen die tips hierboven niet als je echt ziek bent en koorts hebt dan voel je je te dood!

Ik ben nu ziek en lig lekker rustig op de bank met een knuffel. En ik voel me best nog oké maar mag geen lessen volgen. Lees een goed boek of blader door een stapel tijdschriften 2.
  • Echinaforce Hot Drink bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid Bestel online!
  • Zoek meer berichten van Mr. Heeft iemand nog tips om je niet te vervelen??

Ik ben ziek... wat nu?

Lees een boek ik snap dat dit saai was maar het helpt 3. Pak een oude hobby op 4. Hoi, ik heb last van mijn nek wat moet ik doen. Maak een playlist aan en luister muziek 6. Heb alle series gezien en niks leuks op tv! Citaat: Paulaah schreef: Laat iemand een film huren..

  • Anne 19 december at Beantwoorden.
  • Corneel 3 augustus at Beantwoorden. Zoek meer berichten van Optima.

Heb ik griep. Marie 20 januari at Beantwoorden. Hoii : Ik ben echt ziek, ik snotter de hele tijd en heb barstende hoofdpijn. Antwoord van de griepcoach: Hoge koorts kan voorkomen bij griep. Zus en broertje zijn heel hyperactief. Ik weet nog niet wat ik heb klierkoorts of een angina.

Reactie plaatsen

Door gebruik te maken van Scholieren. Dat had ik dus ook. Hoi ik heb waarschijnlijk griep maar heb keelpijn en heb last van mijn stem. Ik heb geen zin meer om achter een scherm te zitten, tv is opzich wel goe.

Ik ben nu ook ziek, maar als ik me nagels ga lakken he ik het gevoel alsof ik moet spugen. Want in dit artikel wil ik jullie wat tips geven om te doen als je ziek bent. Dan kan je daarna weer allemaal leuke dingen doen. Ikzelf ben meestal alleen met mn vader thuis als ik ziek ben. Heeft herfst en helder wageningen openingstijden tips om mijn ma over te halen.

Inhoudsopgave van deze pagina

Lynn 19 februari at Beantwoorden. Thanks x. Zoek meer berichten van maantje tuurt. Speel een spel op je smartphone je kunt leuke spelletjes gratis downloaden hoor P.

Samantha 12 augustus at Beantwoorden. Schrijf een liedje het maakt niet uit of je kan zingen of niet 7. Fleur 20 januari at Beantwoorden. Je Moeder 4 jaar geleden. Het is echt super vervelend! Mail required.

En moet ik een sjaal om. Griep of verkouden. Vaak komt het er niet van en nu heb je de tijd.

8 anti-verveeltips voor als je griep hebt

Denk aan: de administratie bijwerken of post sorteren en opbergen; nieuwe recepten zoeken om te koken; decoraties en accessoires anders groeperen in huis; je bureau opruimen; online shoppen; je eindelijk eens verdiepen in een cursus, workshop of event waar je graag aan mee wilt doen.

Maak nu al kerstkaartjes op je pc of gewoon zelf : voor iedereen een ander kaartje. Lees meer Meike 9 november at Beantwoorden.

Nou beterschap xoxo? Maar als die koorts weg is en je je iets beter voelt kan je dit soort dingen wel doen. Kalypso 20 januari at Beantwoorden.

 Ontdek ook...