Camping villey le sec nancy

19.09.2019
Auteur: Tryntsje

Charmecamping in de Provence. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier.

Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Tekst sfcmjnjjfc. Restaurant kon met zowel eten als afhalen. Uitzicht op de rivier en kleinschaligheid. Annuleren Toevoegen.

De plekken zijn netjes en groot genoeg. Rechtsaf de helling op. Algemene beoordeling netjes verzorgde camping, wel afhalen? Restaurant maandag gesloten, schoon sanitair weinig privacy Als overnachtingscamping een nachtje hier gestaan echt prima plek. Overige faciliteiten Warme douches Aanwezig.

Lenn - Spijkenisse. Erg goede service en rustige ligging. Wij waren hier begin april en eind juni.
  • In de Vendée, op minder dan een dag rijden, grote staanplaatsen, natuur en comfort, familiecamping!
  • Restaurant matig; duur voor weinig eten.

Uw vakantie op de camping

Playa de las Américas. Gemiddelde beoordeling: 8,0. En helaas geen toiletpapier aanwezig. Terug naar zoekresultaten. Plaatsen zijn ok voor één nacht. Het is niet zo dat de toiletten niet schoon gemaakt werden, maar de mensen die 's morgens zo'n haast hebben om te vertrekken, die laten de boel zo vies achter. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 1.

  • Douches waren schoon, maar koud. Type reiziger.
  • Ideaal om te vissen. Te weinig voor te veel mensen.

Volledige weergave. Laatste mening. Ook de overnachtingsprijs van 25 E is aan de camping villey le sec nancy ruime kant. Vriendelijk, altijd bereid om informatie te verschaffen en de toiletten geen toiletpapier, er zijn veel dingen zou moeten overwegen aanschaf a Zelf Een Overkapping Maken In De Tuin. Nadeel: geen wc papier.

Fiets of wandel een van de mooie routes vanaf de camping, ze gaan vroeg of laat allemaal langs het water. Bij aankomst is er een vrij stijle helling naar beneden. Acties voor dece camping.

Receptie 8. Elke ochtend heel vroeg wordt je gewekt door de mensen die vertrekken. Algemene indruk. Aantal toiletten is wel wat weinig. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten.

Vriendelijke ontvangst.

Mooie camping om bij te komen

Daar wordt deze camping volgens mij heel veel voor gebruikt en zijn ze ook op ingesteld. L'instant Gourmand. Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk. Frans 34 reviews.

  • De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw.
  • De camping ligt aan het Moezel, wat niet extra uitnodigend is vanwege het feit dat hier een aantal vaste plaatsen vissers staan die een niet een al te vriendelijke uitstraling hadden.
  • Nancy is een geweldig mooie stad waar we slechts een paar uur konden verblijven omdat we ook de 40 km naar Villey le Sec nog terug moesten fietsen.
  • Campéole campings.

Voor de sportieven is er veel te wandelen en te fietsen, activiteiten voor iedereen. Te weinig sanitair. In een natuurlijke omgeving, ook over vrij vlakke fietspaden langs de Moezel, krijgt hij weer heel wat tegenslag te verduren. Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn. Turkse Rivira! Terug naar zoekresultaten. Welke campings hebben plaats, camping villey le sec nancy.

8680 campings in 27 landen

Op Camping Villey-le-Sec gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en restaurant met ruime keuze aanwezig. Spanje Turkije Griekenland Italië Frankrijk. Nancy is een geweldig mooie stad waar we slechts een paar uur konden verblijven omdat we ook de 40 km naar Villey le Sec nog terug moesten fietsen.

Prachtige gebouwen en leuke winkelstad!

We kwamen op de camping via een weg 1km goed bergaf. Het sanitair was duidelijk overbelast met een rij voor de toiletten. Wilt u een plek reserveren. Geselecteerde filters.

 Ontdek ook...