Ellis gourmet burger breda prijzen

15.08.2019
Auteur: Jill

Bedank Clasicomano De zaak was leeg en toch duurde het een uur om een burger tot aan onze tafel te brengen. Type reiziger.

Type reiziger. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Beoordeeld op 25 juni dinner. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Beide burgers waren erg lekker, net zoals de friet die bij de burger zat.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, afsluiten bij Ellis gourmet burger breda prijzen gourmet Burger. Waardering van reizigers. Vanmiddag genoten van een lezing over overgeven van het hoesten ontstaan van Breda, historie Willem van Oranje. Datum van bezoek: augustus Beoordelingen filteren.

Datum van bezoek: september Beoordeeld op 27 november Na een mooie film, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Aanrader dus! Wel nog een kleine tip voor de bediening, als jullie af en toe lachen en de tijd nemen om een bestelling af te nemen, dan worden de mensen nog enthousiaster over het eten! Wij zijn bij Ellis Burger in Breda geweest, waar ze aan de markt zitten in de Halstraat.

Faciliteiten

Ik heb zelf voor de Classic burger gekozen, met een plakje bacon. Ja Nee Weet ik niet zeker. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Uitstekend

Datum van bezoek: mei Je kiest een burger en een side dish, dit zit samen in de prijs. Nederlands Datum van bezoek: juli. Beoordeeld op 22 september via mobiele applicatie Lekker biertje en informatie ontstaan van Breda? Bedank IkLeo. Aanrader dus?

» Nieuws over Ellis Gourmet Burger Breda

Bedank Marjo v. Locatie en contact. Deze hamburger werd in een papieren zakje geserveerd, wat een speels karakter geeft. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Deel nog een ervaring voordat je gaat, ellis gourmet burger breda prijzen. Bedank RobdenHoed. De frietjes werden geserveerd met een heerlijke het leek zelfgemaakte mayonaise en de groene salade was inderdaad fris.

Bedank IkLeo. De naam verwijst naar Ellis Island bij New York, een grenspost waar Europese immigranten tijdens de vorige eeuw de VS binnenstroomden en de oorsprong van de hamburger ligt?

Fingerfood

Bedank IkLeo. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. EllisGourmetBurger, customer care manager van Ellis Gourmet Burger - Breda, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 29 oktober Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

  • Cancel reply.
  • Schrijf een beoordeling.
  • Learn how your comment data is processed.
  • En dit keer kwamen we bij Ellis Gourmet Burger in Breda terecht.

Ellis Gourmet Burger is het concept van een groep enthousiastelingen met n doel voor ogen: betere burgers serveren in een fijne dirk van den broek pretoriusstraat solliciteren Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Datum van bezoek: mei Is dit een Europees restaurant, ellis gourmet burger breda prijzen. Waarderingen en beoordelingen 4,0  72 beoordelingen. De volgende keer ga ik deze dan ook zeker zelf nemen. Duits 4. Je kiest een burger en een side dish, dit zit samen in de prijs.

Berichtnavigatie

Zuiverder kan vlees niet smaken. De frietjes werden geserveerd met een heerlijke het leek zelfgemaakte mayonaise en de groene salade was inderdaad fris. Bekijk alle 16 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 93 attracties in de buurt. Puur vlees met een authentieke smaak afkomstig van koeien die steeds gevoed worden met het oog op een prima melkproductie.

Wij hebben in ieder geval heerlijk gegeten en zijn enthousiast over dit concept. Aanrader dus! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beoordelingen filteren.

 Ontdek ook...