Engelen aan de waterkant gent

04.10.2019
Auteur: Rico

La Dolce Vita. Mijn wederhelft had misschien nog een extra pistolet gewenst maar zij mijn wederhelft heeft het ook niet gevraagd.

Wat mensen zeggen. Zij straalt zo een rust uit dat je al denkt dat het één van de engelen is. Casa Monica Apartment. Kinderen en bedden Kinderen worden niet toegelaten. K Gent 0. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken.

Iris. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Type reiziger. De kamer was prachtig met een heerlijk bed. Alles super vers bij het ontbijt. Houd er rekening mee dat er geen douche is.

De kamers en badkamers zijn ruim en netjes, veel lectuur en CD's voorhanden.
  • Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties? Nationale Luchthaven Zaventem 55 km Alle vluchten bekijken.
  • Hotel Riu Touareg. De kamers zijn niet alleen een strleing voor 't oog, ze zijn proper en netjes en ook de badkamer is piccobello in orde!!

Wat mensen zeggen

Rutger België. Een absolute aanrader!! Sorry, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen. We hebben u gemaild, zodat u de inschrijving kunt afronden. Afgesloten parking bijbesteld voor een super lage dagprijs. Kies uw voorkeurstaal. Start tekst dialoogvenster Parkeerplaats Kamergrootte 40 m² Deze kamer is ingericht met witte en donkere auberginetinten en beschikt over een gezellige zithoek.

  • Rookvrij hotel.
  • Lekkere grote bedden. Marble Stella Maris.

Jour de Fte Restaurant. Hotel Royal Wings. Zelden zo goed geslapen, wat een mega-groot bed. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Centrum een kwartiertje lopen.

Fenomenaal

Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Engelen aan de Waterkant zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. Aankomst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 augustus 19 september 19 oktober 19 november 19 december 19 januari 20 februari 20 maart 20 april 20 mei 20 juni 20 juli Geef ons uw feedback.

Niet de juiste accommodatie voor jou. Rustig gelegen. Zeker een aanrader. Het ontbijt werd geserveerd in de eetkamer,en was overheerlijk? Rustige buurt en toch op wandelafstand van het centrum Wat een warm nest!!. Volledige weergave.

5 reviews Bed and Breakfast Engelen aan de Waterkant

Mijn vriend en ik waren er enkele maanden geleden, gewoon om even te bekomen van de dagelijkse sleur. Markten of winkelcentra Kerstmarkt van Gent. Ontbijt was ook erg goed. Het centrum van Gent is op loopafstand.

Dit zijn natuurlijk geen storende factoren voor jezelf maar misschien voor de buren, Belgi bijdragen 55 nuttige stemmen. Haar thema is 'engeltjes' en die komen overal in terug. Prima ontbijt ook en aardige gastvrouw en -heer. De contactgegevens vindt u in de reserveringsbevestiging. Fame Residence Lara, engelen aan de waterkant gent. Het ontbijt is prima in orde. Brugge, halve verdieping lager.

Scoort hoog voor: Zeer hyginische badkamers.

B&B Engelen aan de Waterkant - Foto's

Faciliteiten 9,4. Bekijk prijs. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Suite met 1 Slaapkamer [ Kamerinformatie ].

Hotel Titanic Beach Lara. Eigenlijk niks Inrichting,stijl van het huis. Bed and Breakfast info!

 Ontdek ook...