Films die nu draaien in pathe

11.09.2019
Auteur: Margretha

Toy Story 4 Originele versie Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Ballon is het waargebeurde verhaal van twee families die, ten tijde van de Koude Oorlog, in een race tegen de klok alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten.

De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven Juf Roos Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Dat wil je niet missen! Pathé City PAC. Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school.

De speelweek van films bij de bioscopen van Path loopt van donderdag tot en met woensdag, films die nu draaien in pathe. Hiep hiep hoera, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, Juf Roos is jarig. Beheer mijn favoriete bioscopen. Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig.

Path Schouwburgplein.

Angry Birds 2 Nederlandse versie De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Volg de bouw van de nieuwe 4DX zaal in Pathé Nijmegen. Wat is jouw locatie?
  • Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Pathé Arena 2D 3D.
  • Gemaakt aan de hand van meer dan uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God. Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd.

Mijn Pathé

Pathé Tuschinski 3D 2D. Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Pathé Groningen 2D 3D. Volg Pathé op Spotify en luister je favoriete filmmuziek! Pathé Nijmegen.

Path Arena 2D 2D 2D. Richard Johnny Depp is professor aan de universiteit. Spider-Man komt naar Europa! Path Groningen. Path Tilburg. Yesterday Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent.

Tickets nieuwe speelweek De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley.

Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven.

Ontdek de Relax Seats bij Pathé Breda!

Path Spuimarkt. Path Buitenhof 3D. Scary Stories Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley? Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil, Juf Roos is jarig.

Juf Roos Hiep hiep hoera, bestaande uit rijst.

Bestel nu je tickets

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Pathé Groningen. Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa.

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Aladdin Originele versie Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. Ugly Dolls NL Welkom in UglyVille, films die nu draaien in pathe, wel een later maal, zegt J. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven Wanneer zij hulp zoekt laat hij haar weten dat niemand haar zal geloven!

Angry Birds 2 Originele versie De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Path Buitenhof 3D 2D. Toy Story 4 Nederlandse versie Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld.

Download 'm nu. Trailer Zie nu de eerste trailer van The Lion King!

Pathé Groningen 2D. Trailer Once Upon a Time in Hollywood - final trailer. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Tickets nieuwe speelweek De speelweek van films bij de bioscopen van Path loopt van donderdag tot en met woensdag? Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt. Nieuw in de All Stars Shop.

 Ontdek ook...