Karikatuur maken van foto app

20.09.2019
Auteur: Valentijn

Wat de app extra uitdagend maakt, is dat de interface alleen in het Chinees beschikbaar is. Copyright © Digital Masterpieces GmbH. De site biedt ook retoucheren, speciale effecten en andere fototrucs.

Als u bijvoorbeeld het menu Effect opent, kunt u een kleurpotloodschets, een randgereedschap, Legostijl, reliëf, een verfemmer en dergelijke krijgen. Het foto-naar-cartoon-effect in Photoshop is een populair effect en verrassend eenvoudig te bereiken. Toon en Verberg Laat zien. Copyright © Digital Masterpieces GmbH. Foto Pho. Daarna geef je aan of je man of vrouw bent. Via de cartoonfoto-editor online, kunt u meer fotobewerkingsfilters krijgen dan de vorige.

Het is de perfecte memes-generator. Er zijn ook stockfoto's op de site als u eerst een beetje wilt experimenteren. Just choose between Comics and Emoticons and select a picture from karikatuur maken van foto app Albums or Facebook photos.

Je hoofd verschijnt als potloodtekening op een willekeurig plaatje. Open later het vervolgkeuzemenu met foto-effecten op de tweede plaats.

Peter Wood Peter Wood, een hoofdredacteur, richt zich op software en apparaten voor het ontwerpen en bewerken van fotografie.

Stap 1 — Zelfportret maken. U kunt talloze cartooneffecten verkrijgen van de online cartoonfoto-editor van Picture to People. Keuze van de redactie. En dan kunt u een foto uploaden naar de online foto naar cartoon maker. Nogmaals, het is niet de best uitziende website ter wereld, maar wat het doet, het doet het goed. Je moet een selfie maken en met balken in die foto de positie van je wenkbrauwen, ogen, neus en mond aangeven.

Share your cartoon or surprise your friends and family with a print. Link Gekopieerd. U kunt talloze cartooneffecten verkrijgen van de online cartoonfoto-editor van Picture to People. Beoordeel dit artikel 9 votes, average: karikatuur maken van foto app out of 5. U kunt vervolgens een 3D-model van uzelf maken of wie u wilt zijn.

Hoe werkt MomentCam?

It's easier than ever. Stuur mij een kopie. Door te schudden met je telefoon genereert de app telkens een ander gezicht in andere omstandigheden. UFace en de app ShakeFace komen uit dezelfde familie en lijken op elkaar, alhoewel er verschillen zijn.

Maak je eigen emoticons om uw stemming in de grappigste en leukste mogelijke manier uit te drukken. Maak grappige video's door het veranderen van je gezicht en de stem.

U schreeuwen in slaap kind vervolgens een 3D-model van uzelf maken of wie u wilt karikatuur maken van foto app. Wisselend gezicht ShakeFace maakt jezelf tot uitgangspunt. Moonlighting Apps, LLC.

Foto omzetten naar cartoon met Lunapic

Manything maakt van je oude iPhone of iPad een beveiligingscamera. U kunt genieten van gratis fotobewerking met de goed ontworpen interface. Ze zijn een manier om jezelf online te vertegenwoordigen zonder een echte afbeelding te gebruiken. Het is dus gemakkelijk om uw foto's in stripfiguren te maken.

  • Speciaal voor diegenen die genoten hebben van de verhalen is er een boek samengesteld, plus extra niet verschenen materiaal.
  • Met één druk op de knop voegt de app een aantal kilo's toe aan je gezicht, zodat je erachter komt hoe jij of je vrienden eruit zouden zien als je ooit last van overgewicht zou krijgen.
  • New Caricatures menu interface.
  • WidsMob Viewer WidsMob Image Viewer - Bekijk enkele afbeelding, meerdere afbeeldingen of map-gebaseerde afbeeldingen in ongelooflijk hoge snelheid en eenvoudige bediening met verschillende weergavemodi.

Na het uploaden van de foto, karikatuur maken van foto app, teken contouren en halfgetinte tekeningen om het gewenste resultaat te krijgen. De karikaturen zijn afgestemd op de persoon. Toevoegen aan verlanglijstje. Je kunt ook een cartoonachtige tekst aan de cartoonfoto toevoegen. Maak bijvoorbeeld van je eigen gezicht een eng zombiehoofd, voeg de nodige kilo's toe aan je slanke verschijning of voeg gewoon een mooie fotolijst toe.

Stuur mij een kopie! Pas de kleurverbeteringen aan, begin je de regio te schetsen die je nodig hebt om in cartoon te veranderen.

Schermafbeeldingen

Er zijn veel online cartoonfoto-editor op internet, u kunt er een kiezen om uw foto met gemak tot cartoon te maken. Je kunt er ook emoji-, Facebook- en Twitter-omslagen, collages en freehand ontwerpen maken. Prynt maakt een Polaroid-camera van je iPhone.

Er zijn Adobe Photoshop-achtige filters waaruit u kunt kiezen. Je hoofd verschijnt als potloodtekening op een willekeurig plaatje. Het is echter voldoende om plezier te maken met uw foto's.

 Ontdek ook...