Landwinkel klein amerika groesbeek

21.09.2019
Auteur: Ger

We hopen u ook volgend jaar weer de lekkerste asperges te mogen verkopen. Forgot account?

De camping is gelegen aan het Pieterpad, een uitgezette wandelroute die loopt van Pieterburen naar de Sint Pietersberg. Het duurt dus nog wel een aantal weken voordat de eerste asperges boven de grond zullen komen Wij hebben er zin in dus laat de zon maar schijnen! Er worden verschillende seizoensgebonden producten geteeld bij ons op het bedrijf. Naast de camping hebben wij ook een podge en twee luxe boerenkamers.

Met wie ga jij ze eten?? Elk jaar hijsen we de vierdaagse vlag op de maandag en proosten we samen op alle lopers!

Accessibility Help. Wij wensen iedereen een landwinkel klein amerika groesbeekfijne week toe!. Tot die tijd zijn we van dinsdag tot zaterdag geopend voor nieuwe aardappels, groente en fruit en In het voorjaar van 20 april tot 24 juni zijn we 7 dagen per week geopend van 7 tot 19 uur. Haal de gezelligheid in huis.

  • Door de unieke ligging en grote schat aan geschiedenis echt een bezoek waard. Volg ons.
  • Landwinkel Klein Amerika February 21 ·.

Klanten, bedankt! Vestingstad Gennep, gelegen aan de Niers, heeft een historische kern met tal van interessante gebouwen. Landwinkel Klein Amerika April 9 ·. In het voorjaar van 20 april tot 24 juni zijn we 7 dagen per week geopend van 7 tot 19 uur. Vanaf begin december staan de mooiste bomen, verschillende soorten en maten voor u klaar.

Waarna we eindigen met het proeven van onze eigen wijnen, eventueel met een bijpassend hapje.

De statige Sint-Martinuskerk is een schitterende blikvanger, landwinkel klein amerika groesbeek. Wij organiseren op Geef een cadeaubon om straks lekker asperges, aardbeien, maar niet altijd slim. Virginie Grutters-van de Loo. In september is Klein-Amerika een landingsplaats geweest tijdens de operatie Market Garden. Ze zijn er weer.

Asperges – het ‘witte goud’

Deze is vanuit historisch oogpunt op Klein-Amerika geplaatst. Skip to content. Nijmeegse vierdaagse Tijdens de Nijmeegse vierdaagse hebben wij extra plaatsen op onze camping.

Een andere tak van het bedrijf is de kerstbomen verkoop, landwinkel klein amerika groesbeek. Voor een rondleiding in eigen wijngaard of een wijnproeverij van eigen wijnen bieden wij verschillenden mogelijkheden.

Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving. Samen wandelen we naar de wijngaard en de waco-glider. Landwinkel Klein Amerika June 24. In Groesbeek Gelderland vindt u de Landwinkel van familie Beijer. Welke organisatie wil ons hierin helpen.

Camping Klein-amerika

Klein-Amerika is een camping, wijngaard en landbouwbedrijf gelegen op de zuidhelling in Groesbeek. De locatie is het Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek. Een pure beleving, wel te verstaan. Geef een cadeaubon om straks lekker asperges, aardbeien, Groesbeekse wijn en ander lekkers te halen!

De camping is gelegen aan het Pieterpad, een uitgezette wandelroute die loopt van Pieterburen naar de Sint Pietersberg. Een andere tak van het bedrijf is de kerstbomen verkoop. Wijngaard Naast de camping is er aandacht voor de eigen wijngaard waarin rode en witte druiven worden landwinkel klein amerika groesbeek.

Langzaam zal de grond op temperatuur komen en dn pas zullen de aspergeplanten gaan groeien. Contact Us! June 27. De wijngaard telt druivenstokken en zijn er in het voorjaar van nog bijgekomen rondom het recreatieterrein. Er is alles in huis voor een compleet asperge menu, landwinkel klein amerika groesbeek, zelfs bijpassende wijn van wijngaard Klein -Amerika?

Similar places nearby

Nijmeegse vierdaagse Tijdens de Nijmeegse vierdaagse hebben wij extra plaatsen op onze camping. Wil je ze nog één keer eten, wees er snel bij! Als groene mbo-leerlingen willen we de kinderen graag voorzien van een gezonde lekkernij.

Er worden verschillende seizoensgebonden producten geteeld bij ons op het bedrijf. Vervolgens komen er banen plastic overheen en dan is het wachten op de zon? In Groesbeek Gelderland vindt u de Landwinkel van familie Beijer.

 Ontdek ook...