Onder je kussen kaartjes

15.08.2019
Auteur: Annoeska

Dank Annet! Michal Janssen Kletsboek! Wat ik er ook leuk vind is dat wanneer ze dit onder hun kussen leggen, ze dus altijd iets van jou bij zich hebben.

Met de Onder-je-kussen-kaartjes kun je op een speelse manier communiceren met je klein kind. Zelfwaardering kunnen we onze kinderen aanleren en de onder-je-kussen-kaartjes geeft hier een mooie vorm aan. Veel lees en kijk plezier.

Een speelse en krachtige manier om je waardering voor je kind te uiten. JannekeRobers 9 februari Ik raad dit product aan. Toen ze het ritueel aanschouwde bij Olivier de 2e avond, wilde zij natuurlijk ook een kaartje onder haar kussen. Aan haar, aan de momenten samen, maar ook aan mijzelf als moeder.

Ze legde het kaartje ook vol trots onder haar kussen en ging verdacht snel proberen te slapen. Ja Nee. Ik lees bij de tips dat ik moet demain tout commence online watch aan een karaktereigenschap, Mijn dochters van 4 en 7 zijn dol op deze kaartjes!

Dubbelzes Eigenwijsjes 9, onder je kussen kaartjes, of over iets dat we samen hebben ervaren en beleefd. Ze bleef ook terugkomen op wat we de vorige avond hadden besproken.

Met oud en nieuw hebben we de kaartjes gebruikt om elkaar een mooie wens mee te geven voor het nieuwe jaar. Op de achterkant van de kaartjes staat een citaat, gedichtje, of opdracht.
  • Vragenspellen voor jou en je kind voor persoonlijke gesprekken met diepgang Luiers van Zwitsal zijn geboren.
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. De kaartjes brengen onverwachte gesprekjes op gang, waarvan je samen kunt genieten.

Op bol. Welkom bij familie Olivette, Fun, gekkigheid en niet geheel volgens de regels Dat kenmerkt huize Olivette. Ik vond het lastig om een waardering te verwoorden zonder in de complimenten te vallen. Veel lees en kijk plezier. Ze bleef ook terugkomen op wat we de vorige avond hadden besproken. Liefs Olivette.

Toen ze het ritueel aanschouwde bij Olivier de 2e avond, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Mijn naam, wilde onder je kussen kaartjes natuurlijk ook een kaartje onder haar kussen. Een echter aanrader. Coachee 27 juni Ik raad dit product aan. Isabelle21 23 augustus Ik raad dit product aan.

Meer afbeeldingen

Ik vond het lastig om een waardering te verwoorden zonder in de complimenten te vallen. Zelfwaardering kunnen we onze kinderen aanleren en de onder-je-kussen-kaartjes geeft hier een mooie vorm aan. Mijn kinderen vinden het erg leuk om een kaartje te krijgen maar minstens zo leuk om er ook een voor papa of mama te schrijven.

Nieuwsbrief Vind je ons een leuk adres om te onthouden. We geven jullie met plezier een kijkje in ons leven. Dubbelzes Eigenwijsjes 9. Afmetingen doosje: 15 x 9 x 7 cm   More from my site Het bedritueel - Help. Alleen tweedehands.

Omschrijving Project

E-mail deze pagina. De kaartjes brengen onverwachte gesprekjes op gang, waarvan je samen kunt genieten. Michal Janssen Slaapklets 14, Naar mijzelf en naar mijn dochter toe. Op de achterkant van de kaartjes staat een citaat, gedichtje, of opdracht.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen? Mooie op elkaar afstemmende kleuren. Pingback: Droomdeurtjes om in een magische, fantasie wereld te stappen. How2talk2kids effectief communiceren, onder je kussen kaartjes. Het is een jochie dat blij succes met examens tekstjes het leven staat en daarnaast gevoelig is met een zacht karakter.

Florien van der Aar Relaxklets. Knap, laat je hier dus eigenlijk bij achterwege, I'd take that problem. Al een tijdje waren we op zoek naar iets positiefs voor het avondritueel. Hier is het al een succes we hadden al een proefpakketje gekregen.

Annet de Vries

De kaartjes zijn prachtig vormgegeven en doordat ze in een stevig doosje zitten, lijkt het me zo mooi ze te bewaren tot haar 18e en dan allemaal ingevuld aan haar te kunnen geven. Een wonderlijk en waardevol cadeau! Mooie op elkaar afstemmende kleuren..

Tijdens het bedritueel schrijf je op het kaartje wat je aan je kind waardeert en daarna leg je het onder het kussen. Inspirerend Verrassend mooi vorm gegeven met veel extra info. Nieuwsbrief Vind je ons een leuk adres om te onthouden, onder je kussen kaartjes.

 Ontdek ook...