Ov chipkaart vergeten in de trein

15.07.2019
Auteur: Wytske

Uitcheck Gemist Alert Wil je direct een Alert ontvangen als je een uitcheck gemist hebt? Heb je een NS account, dan kan je via 'Mijn Reishistorie' je geld terugvragen.

Als het dus niet te veel moeite is om terug te gaan naar het station als je bent vergeten uit te checken, kan je dit vaak alsnog doen. De vervoerder moet namelijk rekening houden met mogelijke vertragingen die soms uren kunnen duren, waardoor je bijvoorbeeld een uur na het eind van je reis alsnog kunt uitchecken bij de NS.

Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven. Handig, toch? Claimformulieren OV-vervoerders Hieronder vind je de verschillende claim- en restitutieformulieren van de verschillende OV-bedrijven. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Verkeerd bedrag of mislukte betaling Het kan ook gebeuren dat er een te hoog bedrag is afgeschreven.

Geld terug OV-chipkaart Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven. Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen! Handig, toch. In de meeste gevallen zie je het binnen 14 dagen maar uiterlijk binnen 62 dagen. De vervoerder moet namelijk rekening houden met mogelijke vertragingen die soms uren kunnen duren, ov chipkaart vergeten in de trein, waardoor je bijvoorbeeld een uur na het eind van je reis alsnog kunt uitchecken bij latex handschoenen zonder poeder NS.

Bij de NS duurt het bijvoorbeeld relatief lang voordat je het instaptarief kwijt bent en niet meer kunt uitchecken.
  • Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven.
  • Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen. Wil je direct een Alert ontvangen als je een uitcheck gemist hebt?

Reist u met NS Flex? Dan werkt het net even anders.

Heb je niet uitgecheckt? Of dat de betaling bij een automaat is mislukt. Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven.

Heb je hier nog een vraag over? Vergeten uit te checken?

  • Verkeerd bedrag of mislukte betaling Het kan ook gebeuren dat er een te hoog bedrag is afgeschreven. Wil je direct een Alert ontvangen als je een uitcheck gemist hebt?
  • Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Heb je niet uitgecheckt. Meld je aan en ontvang een ov chipkaart vergeten in de trein. Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven.

Het kan ook gebeuren dat er een te hoog bedrag is afgeschreven. Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven.

Beautify Navigation

Het kan zijn dat de vervoerder de informatie nog niet bij ons heeft aangeleverd. Geld terug OV-chipkaart Als je bent vergeten uit te checken wil je natuurlijk het geld terugvragen dat te veel van je OV-chipkaart is afgeschreven. Wanneer je vergeet uit te checken met je OV-chipkaart verlies je het zogenaamde instaptarief.

Zet direct aan!

Vergeten uit te checken. Meld je aan en ontvang een seintje. Vergeten uit te checken Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven! Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen.

Plan je reis Locaties, ov chipkaart vergeten in de trein.

Plan je reis

De klantenservice zal aangeven of je in aanmerking komt voor restitutie. Voor teruggave van het te veel afgeschreven saldo bij de NS moet je bellen naar de NS klantenservice.

Daarom duurt het soms langer voordat een gemiste check-uit zichtbaar is. Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen.

Zet direct aan via de website van Uitcheckgemsit!

  • Hieronder vind je de verschillende claim- en restitutieformulieren van de verschillende OV-bedrijven.
  • Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen.
  • Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram.
  • Dit kan via - op werkdagen van 8.

Handig, toch! Vergeten uit te checken. Wil je direct een Alert ontvangen als je een uitcheck gemist hebt. Bij de NS kan je helaas niet zo eenvoudig als bij andere vervoerders het te veel afgeschreven bedrag van je OV-chipkaart saldo terugclaimen.

Claimformulieren Ov chipkaart vergeten in de trein Hieronder vind je de verschillende claim- en restitutieformulieren van de verschillende OV-bedrijven. Heb je een uitcheck gemist. Toegankelijk plannen. Reizen met de OV-chipkaart is makkelijk. Heb je hier nog een vraag over. Print sluiten.

Hoofdnavigatie

Vergeten uit te checken Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven.

Je kunt een claimformulier of een restitutieformulier van het de vervoerder die teveel saldo van je OV-chipkaart heeft afgeschreven gebruiken om het teveel afgeschreven bedrag terug te claimen. Vul de formulieren in en volg de instructies op de formulieren om je geld terug te krijgen. Meestal zal je te veel hebben betaald als je niet hebt uitgecheckt.

Toegankelijk plannen. Je bent vergeten uit te checken met je OV-chipkaart en er is hierdoor een flink bedrag van het saldo van je OV-chipkaart afgeschreven.

Het kan zijn dat de vervoerder de informatie nog niet bij ons heeft aangeleverd.

 Ontdek ook...