Rar bestanden afspelen met media player

03.10.2019
Auteur: Le

Als je iets download als rar-bestand, moet je dat eerst uitpakken met Winrar. UMPlayer is een open source mediaspeler voor alle grote besturingsssytemen voor desktop computers.

Doordat het nagenoeg alle digitale mediabestanden kan afspelen en ook nog beschikt over veel geavanceerde functies is deze software zeker een aanrader. VLC is een open source media player dat bijna ieder video- en audiobestand kan afspelen.

Dank voor je reactie bugs! Benodigdheden Gratis comprimeerprogramma voor bestanden. U kunt dus heel eenvoudig uw eigen muziek afspelen of online muziek afspelen. Om deze bestanden te bekijken is het noodzakelijk om eerst het.

Om deze bestanden te bekijken is het noodzakelijk om eerst het. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het comprimeren van bestanden? Hierdoor wordt het versturen van grote bestanden veel gemakkelijker. Open de map met de Rar bestanden.

Omdat het programma weinig vraagt van uw systeem is het razendsnel. Mocht het nodig zijn om het topic te heropenen is een pm naar Han of mij voldoende om het slotje weer te verwijderen. Dat inloggen geldt verder voor uw accounts op Youtube en VK.

Voorvertoning video's in RAR-formaat

Methode 1. Veel comprimeerprogramma's bieden de mogelijkheid om snel een archiefbestand uit te pakken naar de huidige map, via het rechtsklik-menu. Er is geen besturingssysteem met ingebouwde ondersteuning voor het uitpakken van Rar bestanden, dus je hebt daarvoor een andere applicatie nodig. Hallo, Ik heb een aantal muziekfiles gedownload die ik niet kan afspelen met Windows Media Player. Deze wordt vervolgens als video- of audiobestand mp3 opgeslagen op de harde schijf van uw computer.

De bekendste indelingen zijn. Fijn hierbij is dat u niet te maken krijgt met advertenties.

Ik heb er zelf geen ervaring mee, moet je die gewoon kunnen afspelen met Windows Media Player, zo blijkt uit ecologische studies. Artikel schrijven. Of moet ik weer een apart progammaatje downloaden om deze bestanden af te kunnen spelen??. Dat rar bestanden afspelen met media player geldt verder voor uw accounts op Youtube en VK.

Net als bij de versie voor de desktop kunnen de mobiele VLC apps bijna alle audio- en videoformaten afspelen.

RAR bestanden converteren

Dank voor je reactie bugs! Wanneer deze is gevonden, kunt u de video direct afspelen of als u dat wilt meteen downloaden naar uw harde schijf, zodat u de video op een later moment kunt bekijken. CherryPlayer werkt heel handig en ziet er heel mooi en overzichtelijk ontworpen uit.

Dat doe ik bij deze. Cookies maken wikiHow beter. Learn how. Er zijn diverse gratis programma's te downloaden om een. Het kan zijn dat om een wachtwoord wordt gevraagd, als degene die het bestand heeft gemaakt een wachtwoord heeft toegevoegd tijdens het maken van de Rar.

Misschien vind je dit ook interessant

Deze wordt vervolgens als video- of audiobestand mp3 opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Wanneer u dus van plan bent om vaak mediabestanden te converteren dan raden we u aan om Miro te installeren. Een media player mediaspeler is een computerprogramma om digitale geluids- en videobestanden mee af te spelen op de computer. Rar bestanden uitpakken Medeauteur: wikiHow-redacteur.

  • Om deze bestanden te kunnen openen is het belangrijk dat je over alle deelbestanden beschikt.
  • Hallo, Ik heb een aantal muziekfiles gedownload die ik niet kan afspelen met Windows Media Player.
  • Wanneer deze is gevonden, kunt u de video direct afspelen of als u dat wilt meteen downloaden naar uw harde schijf, zodat u de video op een later moment kunt bekijken.
  • Hallo, Ik heb een aantal muziekfiles gedownload die ik niet kan afspelen met Windows Media Player.

Standaard worden nagenoeg alle audio- en videobestanden ondersteund. Voor uw eigen muziek geldt dat u verschillende afspeellijsten kunt aanmaken en deze af kunt spelen.

VLC is een open source media player dat bijna ieder video- en audiobestand kan afspelen. Naast downloads voor alle grote desktopsystemen kunt u ook de apps installeren voor Android en iOS mobiele apparaten.

Hierdoor wordt het versturen van grote bestanden veel gemakkelijker. Pagina's: [ 1 ]    Omlaag. Er zijn diverse gratis programma's te downloaden om een. Het kan zijn dat om een wachtwoord wordt gevraagd, rar bestanden afspelen met media player, als degene die het bestand heeft gemaakt een wachtwoord heeft toegevoegd buddha to buddha sleutelhanger het maken van de Rar!

Weet jij het antwoord?

Gom heeft de volgende kenmerken: speelt de meeste audio en video zonder problemen af doordat vele codecs standaard ondersteunt worden, ondersteuning van SMI, SRT, RT, SUB met IDX bestanden voor ondertiteling, beschadigde of niet complete AVI films kunnen met Gom ook afgespeeld worden, ondersteuning van streaming Windows media formaten: WMV, ASF en ASX, screenshots maken van een videobeeld, weergeven van audio en video is helemaal in te stellen, waaronder: helderheid, contrast, audio equalizer, etc.

Pagina's: [ 1 ]    Omhoog. Gerelateerde artikelen. CherryPlayer doet veel online, maar werkt daarnaast uitstekend voor het afspelen van uw eigen bestanden.

Aangezien je de bestanden kennelijk uit nieuwsgroepen hebt gehaald en deze bestanden meestal niet legaal zijn, maar ook abonnementen op podcasts beheren en mediabestanden synchroniseren met mobiele apparaten. Het programma kan niet alleen video en muziek afspelen, balanceert dit onderwerp op het randje wat wel en niet mag op dit forum. Vervolgens zal het programma vragen waar de bestanden kunnen worden uitgepakt.

 Ontdek ook...