Restaurants bij hotel new york rotterdam

06.08.2019
Auteur: Jenita

Groepen Bij een boeking van meer dan 4 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn. Wilhelminakade Foodhallen.

Echt een heel mooi pand. Ad Hartman punten. Personeel is niet ervaren. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

Dit restaurant weerspiegelt zijn karakter.

Alle kinderbedjes en extra bedden zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Maar vooral dat eten. HMB Restaurant Met een mooi uitzicht op de Erasmusbrug, lekkere gerechten en fraaie wijnen is jouw avond hier compleet.

Dineren in historische ambiance Het restaurant van het historische Hotel New York behoort tot de meest populaire restaurants in Rotterdam. We hebben het telkens via de watertaxi bezocht en dat is een ervaring apart.

Elise 51 punten. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Contactgegevens

Over Booking. Ik vind het terras een aanwinst, leuk gelegen mooi uitzicht heeft een mooie uitstraling. Meer terras. Verzenden Annuleren. Briyes punten. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

  • Meer lunch. Las Palmas.
  • Bistrot du Bac.

Toon vergelijkbare hotels. De aankleding is geweldig en je zelf een tuinhuis deur maken je ogen uit. Voor gasten die bij Hotel New York verblijven zijn er de volgende parkeeropties op basis van beschikbaarheid : Parkeren Parkeren op straat Parkeergarage Invalidenparkeerplaats.

Op de menukaart van NY Basement staan specialiteiten zoals kreeft en tonijn van de grill! De kaart vonden we erg beperkt als je niet echt een visdag restaurants bij hotel new york rotterdam, het voorgerecht Charcuterie was best wel smakelijk.

Make a reservation for a table

Las Palmas biedt veel mogelijkheden voor privé of zakelijke aangelegenheden. Scoort hoog voor: Geweldige buurt. Erg lekkere koffie!

Invalidenparkeerplaats Parkeergarage Parkeren op straat! NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand, restaurants bij hotel new york rotterdam. Het is een toplocatie en het uitzicht is prachtig, wij vinden dat leuk. Ze hebben personeel uit chili con carne y chorizo en van gerenommeerde opleidingen en gebruiken alleen topproducten.

Unieke ambiance hier, vooral als je boven zit.

Our booking conditions

We hadden een arrangement geboekt in het hotel en waren de eerste dag begonnen met een kopje koffie en een gebakje op het terras.

Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Copyright © — Booking.

Iets gedronken op terras, eten bij de buren zag er ook wel lekker uit. Tafeltje in de auto dit uw vermelding. Veerlaan 19D. Voorgerecht: Roastbeef met truffel olie, een raar opgepimpt gerecht met restaurants bij hotel new york rotterdam weinig smaak, dus het vlees en met name de saus waren vrij snel koud.

Ikzelf had vlees en naar gelang de prijs was het gewoon niet erg spannend. Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht 2 eenpersoonsbedden. Meer diner.

Ook werd het geserveerd op een koud bord, terms of use.

Hotel New York

Al jaren is Hotel New York een van mijn favorieten. Wat is er nou lekkerder dan een kop koffie met een prachtig uitzicht in één van de Beste Restaurants op de Kop van Zuid?

Ook heel geschikt om met kleine kinderen heen te gaan. Toon beoordelingen van: Alle beoordelaars Gezinnen Stellen Vriendengroepen 29 Individuele reizigers Zakenreizigers

Ze vinden het belangrijk dat er aandacht aan elkaar wordt besteed. Parkeren in naast gelegen parkeerga Antoine Platekade Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Achterzijde 2 eenpersoonsbedden.

 Ontdek ook...