Sauna en beautycentrum centre du lac in pijnacker nl

01.08.2019
Auteur: Silvia

Prijs: {{review. Ik vind de behandelingen iets wat aan de prijzige kant.

Geen felicitatie en mijn bon kreeg ik niet terug. Ok Lees meer. Wat fijn om te horen dat u een positieve 'tweede' ervaring bij ons heeft gehad! Centre du Lac korting en aanbiedingen Een dagje sauna is best duur! Ga meestal met een vriendin.

Overnachtingstarief Toeristenbelasting Periode 2 pers. Saskia 28 februari

Het is nu erg 'gang en deur' werk. Goede faciliteiten. In de rustruimtes zou het ook fijn zijn als de mensen daar stil zijn en ook niet continu met de krant of tijdschrift ritselen. Centre du Lac korting en aanbiedingen Een dagje sauna is best duur.

Geef hier uw cijfer: Sending.

Hoewel de baden en de sauna's opzich wel prima zijn! Jac Ellens 19 februari Zou je aanbevelen om sportkleding te dragen op deze plek of bij deze activiteit?
  • Taal Nederlands.
  • Terugkerende bezoeker. Jammer dat het zwembad te klein is om echt een paar baantjes te trekken.

Korting entree

Het zwembad is klein maar voldoet aan de behoefte. Nog steeds pijn me rug door de val. MaxLength - tariff. Bij andere ben je een nummer, maar bij Centre du Lac is het een keer voorstellen en daarna weten ze je naam. Jammer dat Centre du Lac tegenwoordig aan zoveel kortingsacties meedoet en te veel bezoekers binnenlaat. Beoordeeld op 19 september via mobiele applicatie Prima. Heerlijk en betaalbaar eten.

  • Alles , ging eerst met mijn vriendin altijd naar Elysium, maar bij jullie komen we echt tot rust, veel kleinschaliger, vriendelijk personeel, helemaal super!!
  • Centre du Lac is een hele gezellige en uiterst klantvriendelijke Welness Center met een hele mooie Beautysalon met top behandelingen.

In de omgeving. In de rustruimtes zou het ook fijn zijn als de mensen daar stil zijn en ook niet continu met de krant of tijdschrift ritselen. Hoogtepunten verschil tussen leven en dood beoordelingen.

Als het druk is en slecht weer is er te weinig ruimte om even te liggen. Niet te groot maar wel compleet. Jouw melding zal worden verwerkt door Campercontact. Altijd toplekker genieten van jullie behandelingen en top qua eten en drinken. Bedank simonerHVN.

Attracties in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Over Centre du Lac www. Bij andere ben je een nummer, maar bij Centre du Lac is het een keer voorstellen en daarna weten ze je naam.

Altijd vriendelijke medewerkers. In de rustruimtes zou het ook fijn zijn als de mensen daar stil zijn en ook niet continu met de krant of tijdschrift ritselen? Ik vroeg bij afrekenen of het klopte dat ik op mijn verjaardag gratis entree had. Wat een gezelligheid. Deze sauna is echt een belevenis en echt een dagje uit.

49 Nederlandse reviews over Centre du Lac

Soms denk ik, ow saunatje pakken, en dan wil ik een massage maar doe ik het toch niet omdat ik het te prijzig vind. Dank je wel allemaal en tot snel.

Ik kom uit zoetermeer en maak bewust een keuze om terug te komen.

Dat is in Centre du Lac niet anders. Wij adviseren u graag, Rijswijk. Antwoord: ik had al een gratis entree. Ben regelmatige bezoeker, zoals veel gasten daar dat zijn. Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken. Totaal oordeel. Willemienaarzel niet om ons aan te spreken.

Attracties in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Hier ontdekt u de betekenis van pure verwennerij voor lichaam en geest, met een persoonlijke zorg die zeldzaam is. Camperplaatsen per land.

Oa de hangmat waar ik een goede val mee had die scheurde. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Centre du Lac is een hele gezellige en uiterst klantvriendelijke Welness Center met een hele mooie Beautysalon met top behandelingen! Kleinschalig en zo vertrouwd na zoveel jaar.

 Ontdek ook...