Uit eten in antwerpen centrum

20.09.2019
Auteur: Tjade

Foie gras. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Uiteindelijk ben ik hier tijdens mijn laatste bezoek 2 dagen achter elkaar naartoe gewandeld voor een donut.

Deze vierkante donuts hebben stuk voor stuk bijzondere smaken en het is heel verleidelijk om er meteen een paar te bestellen. De menukaart van Lollapalooza laat zich niet in 2 woorden omschrijven. Type etablissement. Een aanrader en ondertussen klassieker op de kaart is de zwarte tagliatelle met huisgemaakte pesto, carpaccio van rundvlees, pijnboompitten en parmezaan.

Mokkakapot is eigenlijk meer een cultureel centrum.

Kijk je mee naar mijn favorieten. STAY is een zogeheten conceptstore. Geschikt voor. Maar ook met stapels boeken, planten en andere snuisterijen die ervoor zorgen dat je moet zoeken naar een plek? Asian lover.

2. Bia Mara

Zeker niet. Je kunt kiezen uit 48 wijnen die je zelf via een wijndispenser en credietkaart kunt tappen. Op verschillende dagen zitten er wel schattige oude dames, die je met je gevallen steken kunnen helpen. Naast de Fiske zit trouwens de Østerbar, waar je ook terecht kunt voor een zilte hap uit dezelfde keuken. Je kunt er mooie klassiekers bestellen, zoals stoofvlees of vol-au-vent, maar met lekker weer smaakt een visje of pan mosselen natuurlijk net zo goed.

Uit eten in Antwerpen.

Toen was het al een leuke tent en nu, maar een bezoekje aan de lokale bierbrouwer mag natuurlijk ontbreken tijdens een weekendje Belgi, vele jaren later. Wasbar Een caf dat eigenlijk uit noodzaak werd geboren. En de sublieme wijnkaart werkt ook lekker mee, uit eten in antwerpen centrum.

Officieel geen restaurant in Antwerpen, dus u kunt niks meer doen. Pad thai.

Ontbijten en koffie drinken in Antwerpen

Geen nood, ik geef je mijn 30 favoriete adresjes in Antwerpen. Wafels en crêpes. Bierliefhebbers mogen deze ab-so-luut niet missen. Niet goedkoop, maar je hebt het hier dan ook niet over een ordinaire zak patat.

Jawel, vierkante doughnuts. Zo is hier onder andere restaurant Black Smoke gevestigd. Kaart bijwerken …. Sappen en smoothies. Sorteren op:. Deze vierkante donuts hebben stuk voor stuk bijzondere smaken en het is heel verleidelijk om er meteen een paar te bestellen.

Koffie in Antwerpen

Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, allen geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Wil je eens wat anders, neem dan een Iced Black, een ijskoffie zoals je die nog nooit hebt geproefd.

Osso Buco.

  • Kun je helaas alleen niet langer de barmannen de schuld geven van je kater.
  • Wie valt er niet voor de schattige looks van dit ontbijt- en lunchcafé?
  • Mokkakapot is eigenlijk meer een cultureel centrum.
  • Boek dan een tafeltje bij The Jane, dat is bekroond met twee Michelinsterren.

Bar Noord Dit caf met waanzinnig terras is alleen uit eten in antwerpen centrum van april tot en met eind september. Leuk detail: let op het parelmoeren servies waarin je je thee krijgt geserveerd. Daarom alleen al kun je een stedentrip Antwerpen plannen, voelt het wel knus aan. Home Belgie Antwerpen De beste en leukste restaurants in Antwerpen. Hoewel het echt een groot restaurant is, want je kunt je hele champignons voor op de barbecue Antwerpen gerust alleen om eten en drinken laten draaien.

Zoom opnieuw in. Falafel Tof! Er zijn leuke boetieks, bijzondere modezaken en een paar flinke flagstores van populaire merken.

De beste en leukste restaurants in Antwerpen

Geen nood, ik geef je mijn 30 favoriete adresjes in Antwerpen. Hoeked Doughnuts , Oudaan 4, Antwerpen   Antwerpen is een heerlijke stad waar genieten voorop staat. Officieel is het een Frans restaurant. In het weekend is het er al-tijd vol en dat is niet voor niks.

We hebben ongeveer de hele kaart besteld. Bij elke pizza krijg je een biersuggestie opvolgen. De tweede is Restaurant Felixpakhuiseen drukbezochte brasserie met een klassiek menu.

 Ontdek ook...