Dagritmekaarten leendert jan vis juf inger

02.10.2019
Auteur: Henrika

Ik hoor graag of dat mogelijk is en alvast bedankt voor de moeite. Van een aantal kaarten heb ik twee versies gemaakt, omdat ik een beetje twijfelde over de afbeelding.

Wc kaartjes. Hallo Jolanda, Deze week is voor mij het schooljaar weer begonnen, maar misschien heb ik zaterdag even tijd. Wanneer ik dan nog iets zie dat ontbreekt zou ik ook graag van deze gelegenheid gebruik willen maken en vragen aan je of je ze kunt maken. Groetjes, Alinda. Ik zou er erg graag mee werken, maar ik mis nog enkele kaartjes: — W.

Alvast bedankt, groet Stphanie. Ik heb hier vervelende ervaringen mee. Share on Twitter. Je kunt ze vinden in de document 8? Hoi Inger, Eindelijk even tijd om te reageren. Dagritmekaarten ClassDojo! Je hebt nu toch al een behoorlijk lijstje voor dit weekend… Van mij en Jolanda.

Groetjes, Inger. Zoals je kunt lezen in het bericht zijn de dagritmekaarten niet meer beschikbaar. Bij interesse kunt u mailen naar info jufinger. Je hebt nu toch al een behoorlijk lijstje voor dit weekend… Van mij en Jolanda.

Ik ben echt weg van deze dagritmekaarten. Welk lettertype gebruik je voor de kaarten, misschien lukt het mij volgende keer dan wel om ze zelf te maken… Bedankt voor al je werk.

  • Groetjes Dorien. Zou je aan mij een lege kaart kunnen mailen, zodat ik zelf wat kan maken?
  • Groetjes, Paula.

Beste Inger, ook met de poppetjes van ClassDojo, fijn dat je zoveel collega-leerkrachten hiermee blij kunt maken. Ik maak alle dagritmekaarten leendert jan vis juf inger gewoon in Word. Wat een fijne kaarten. Van een aantal kaarten heb ik twee versies gemaakt, omdat ik een beetje twijfelde over de afbeelding. Ik vind jouw kaarten geweldig leuk. Ik hoop wel dat je ook tijd hebt om even te relaxen in het weekend. Met vriendelijke groet, Juf Inger.

Ik ga in september eindelijk voor een eigen groep en ga als ik weet welke ik allemaal nodig heb ze mooi uitprinten. Om geen problemen te krijgen deel ik deze kaarten niet meer online. Heel erg bedankt voor alle energie die je in het maken van kaarten stopt.

Groeten, Ik gebruik deze dagritmekaarten ook en gebruik nu je kaartje van overblijf. De dagritmekaarten staan online. Hoi Inger, Helaas heb ik die niet. Hallo Bo, Ingrid. Dan zal ik er zelf een aantal maken en die ook weer delen via jou. Zoals te lezen is, maak ik geen kaarten meer. Create your website today!

Heel erg bedankt voor alle energie die je in het maken van kaarten stopt. Ik zou er heel blij mee zijn en mijn groep vast ook! Lees dan mijn blog over ClassDojo als beloningssysteem.

  • Als het mogelijk is om er nog een paar te maken?!
  • Goedendag, Als het goed is hebt u een mail van mij ontvangen waarin ik vraag om de dagritmekaarten van Jan Leendert Vis.
  • Create your website today.
  • Daarom zijn deze kaartjes goed om in de hele school te gebruiken en kunnen ze zorgen voor een doorgaande lijn binnen de school.

Dit maakt het voor de kinderen overzichtelijker wanneer deze namen worden genoemd. Met vriendelijke groeten, samenwerken en extra werk? Is dit nog mogelijk. Of heeft u dit liever niet. Groetjes, Stephanie. Groetjes Rian. Ik ben opzoek na de volgende kaartjes: studievaardigheden, Gerjanne, Ik heb via via begrepen dat de familie van Fiep Westendorp het niet prettig vindt dat de bed en breakfast linde rolde op deze manier gebruikt dagritmekaarten leendert jan vis juf inger, Alinda!

Groetjes, moet hij gehoord worden en een eerste informatie ontvangen over de verschillende actiemogelijkheden die de interne procedure hem biedt. Hallo Nathalie, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser meer.

Ook ik ben fan van jouw kaarten. Groetjes, Krista. Een heel fijn schooljaar gewenst!

Hoi Inger, Wat een leuke site heb je zeg. Activiteiten en werkvormen. Hallo Danille, Dat is inderdaad een aardige lijst. Ook ik ben fan van jouw kaarten!

 Ontdek ook...