Google foto personen herkennen

15.08.2019
Auteur: Stèphanie

Ben je lid van Consumentenbond? Ja Nee. Gratis Fotografie Verschilt per apparaat Alle info.

Feedback verzenden over Ik zal beide manieren komende week eens proberen. Bovendien kunnen uw contacten uw gezicht dan niet meer automatisch herkennen op foto's. Schakel die optie in, ze zal geactiveerd en zichtbaar blijven ook wanneer je de EU terug binnenkomt. U kunt uw gezichtsgroep ook verwijderen, maar u ontvangt dan minder gepersonaliseerde creaties. Google Help.

Bright Google presenteert Pixel 2-telefoons, maar ze blijven priv. Media toevoegen. En zo ga je door. Die namen synchroniseren dan over je toestellen heen, speakers en laptop. Dat zul je zelf moeten doen.

Een gezichtsgroep verwijderen van de zoekpagina Als je een bepaalde gezichtsgroep niet wilt weergeven op de zoekpagina, kun je deze verwijderen. Gezichtsherkenning Google foto Tunnelbear.

[video] Samsung Galaxy Note 10+ vs S10+: dit zijn de verschillen

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Denk hierbij aan gedeelde albums op basis van gezichtsherkenning van gemaakte foto's, erg handig. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Maar sinds de privicy toestanden. Plaatsen zijn steden, plekken op de wereld, Dingen zijn dingen als Lucht, Boten, Concerten enzovoort.

Ik heb het geprobeerd via Opera, daar zit automatisch VPN in. Je kunt met dit label zoeken via het zoekvak. Dat is voor velen meer dan genoeg: ze zijn goed genoeg om af te drukken of online te delen. Beeld iStock. Handig Flitsmeister stopt google foto personen herkennen adverteren tijdens het rijden. Back up Algemene Vragen over Android Ok ik gebruikt de Google foto's cloud zelf niet maar ik snap wat je hebt gedaan.

5 gedachten over “Gezichtsadministratie in Google Foto’s -1”

Uitgelekte foto van Nokia 7. Zijn ze in Amerika minder streng met de privacy? Bovendien kunnen uw contacten uw gezicht dan niet meer automatisch herkennen op foto's.

Een label wijzigen of google foto personen herkennen Je kunt je labels voor gezichtsgroepen bewerken of verwijderen. Zelfs na een reset van je smartphone blijf je de toegang dus behouden. Ok ik gebruikt de Google foto's cloud zelf niet maar ik snap wat je hebt gedaan. Feedback verzenden over Meld je aan Heb je al een account. Beste antwoord door A.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Facebook liep recent tegen dezelfde horde aan. Beeld © iStock. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om mensen te herkennen in Foto's.

  • Gezichtsherkenning Google foto Tunnelbear.
  • Google Foto's Helpforum Engels Forum.
  • De gezichten staan allemaal geordend op herkenning, maar nu moeten ze nog een naam krijgen.
  • Deze optie verschijnt soms pas na enkele minuten.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Tik op OK. Na een aantal minuten zullen er ook 'mensen' verschijnen in de app. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, google foto personen herkennen, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Voor meer informatie over de cookies waarvan deze website gebruik maakt klik hier. Op die manier kunnen contacten suggesties ontvangen om foto's met je te delen waarop jij te zien bent. Die namen synchroniseren dan over je toestellen heen, maar ze blijven priv.

Voordat je aan de slag gaat

Voor deze actie heb je slechts een paar MB nodig. Nog wel op laptop en Ipad. In dit geval het roodomrande vakje. Samsung Galaxy S10

Klik op nu de buis en activeer de VPN. Minimalistische Google Go app is nu wereldwijd beschikbaar De lichtgewicht Google Go app is bedoeld voor opkomende markten waar low-end smartphones domineren, maar staat nu wereldwijd in de Play Store. Dit is standaard niet geactiveerd in Nederland en werkt alleen in landen als Amerika, google foto personen herkennen. Deze optie verschijnt soms pas na enkele minuten.

 Ontdek ook...