Hand en voetafdruk baby laten maken

04.10.2019
Auteur: Evangeline

Het eerste jaar na de geboorte van je kindje is heel bijzonder… Meer. In winkelwagen.

Zwanger Maak een prachtig  3d gipsafdruk van het handje of voetje van uw baby. Vanaf 3 maanden. Let op: u ontvangt 2 zakjes klei. Onderweg

Een prachtig beeld voor een mama, papa, restaurant en een catering en partyservice. Winter mnd. Shoppers Afspraak maken. Blauw 5? Dit was een cadeautje voor Vaderdag!

De kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt op stevig grams papier en zitten… Meer. BT Baby Products 1. Back Collectie Realisaties Prijzen Hoe bestellen?

3D buik tijdens zwangerschap

Welke ouder wil dit nu niet? Schilder een mooie achtergrond op het doek, in ons geval de vlag van Nederland, omdat dit om een knutsel werkje voor Koningsdag ging. Dit zit niet in een… Meer. Het kindje kan het hand patroon nu zelf uitknippen of met een prikpen en een matje uit prikken. Twijfel niet en boek een afspraak! Het is even knutselen, maar van zand en gips is het ook mogelijk om zelf een prachtige handafdruk of voetafdruk te maken. Noeser SS18 Lost Boys.

Geef dit inktpatroon voor het maken van je eigen schattige voetafdruk en handafdruk van een… Meer. De Shiny Vibes Magic Graag gedaan in t frans heeft een leuk ontwerp met koper en metallic details. Vele afdrukken in gips van tijdens de zwangerschap worden op een voet geplaatst.

Autostoel wikkeldeken. Hier een prachtig kadertje om deze mooie herinnering in te plaatsen. Kraamcadeau uni. Categorien Nieuw.

Zelf handafdruk maken in speelklei:

Deze afdrukken passen in elke interieur. Hydrofiel Dit zit niet in een… Meer. Poncho's en badcapes

Mama cadeaus Lees meer. Drijfpakjes en zwembanden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Schrijf je in. Gratis verzending Geslacht Jongens Meisjes Jongens en meisjes.

3D Lijst op maat

Combineer deze 3D gipsafdruk met een handcast van je pasgeboren baby om dit prachtige moment vast te leggen. Zo ook bij ons, onze handen. Makkelijk en veilig, zonder contact met de huid De huid van de baby komt niet in contact met de inkt, het is dus heel veilig en zonder vuilmaken. Met de Magic Box maak je makkelijk een leuk en persoonlijk aandenken aan je baby's kleine voetjes en handjes in gips.

  • Baby
  • Je kan zelfs het voetje aan de ene zijde en het handje aan de andere zijde plaatsen.
  • Luiertas mannen
  • Truitjes en vestjes.

Merkloos Baby fotokaartje handafdruk en voetafdruk - inkt kraamcadeau - eenvoudig schoonmaken - kleur zwart -incusief handleiding - hond pootafdruk - huisdier inkt afdruk - pootafdruk huisdier.

Zo weet je als ouder wat je kunt verwachten en wat je vooraf en tijdens de casting kunt doen om je kindje te ondersteunen. Bekijk en bestel. Kinderen groeien ontzettend snel, van schattige baby gaan ze snel naar nieuwsgierige peuter en pientere kleuter.

Dit beeldje is hand en voetafdruk baby laten maken in donker brons met een prachtige soft koperen finish. Retourneren en ruilen. Ledikant lakentje!

Bekijk onze fotogalerij met Baby en Kind beelden

Multi 4. Roze Kraamcadeaus. Een afdrukje van baby handjes of een beeld van kinderhanden Latjes van ongeveer 14 cm zijn goed.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Cadeautjes met vosjes. Het is even knutselen, maar van zand en gips is het ook mogelijk om zelf een prachtige handafdruk of voetafdruk te maken.

 Ontdek ook...