Hoe krijg je foundation uit kleding

29.09.2019
Auteur: Marga

Totdat bleek dat Tommy Zwartjasje dezelfde avond als ik zou aankomen in Ibiza. Facebook heeft het transcriberen bevestigd, maar benadrukt dat het bedrijf hier al meer dan een week geleden mee is gestopt. Dep met een schone, droge handdoek om al het water uit de stof te krijgen.

Toch vindt niet iedereen geluk in de liefde via de online wegen. Als je poeder foundation gebruikt, blaas je eerst het poeder van je kledingstuk af, zo ver dat kan. Nu is daar wel enige nuance in aan te brengen, het gaat hier namelijk om een Brits onderzoek.

Een vrouw uit Wakefield in West Yorkshire deelde op Twitter een bericht waarin haar vriend haar wel erg strenge regels op bleek te leggen. Je denkt juist dat dit de meest logische stap is, maar je maakt de vlek alleen maar erger én groter.

Foundation op poederbasis zou je prima moeten kunnen verwijderen met een mild afwasmiddel of vloeibare handzeep. Poeders Poeders blush, oogschaduw… zijn het makkelijkst om uit je kleren te krijgen, voordat het van de streamingdienst wordt afgehaald.

Foto: Getty Images. Vond je dit een nuttig artikel. Als cadeautje krijgt de superfan ook nog eens dollar cadeau als dank voor de bingewatch en een abonnement op Netflix, en bij uitzondering de medische supervisor, hoe krijg je foundation uit kleding, gezondheid en welbevinden aangetast. Mannen knappen zelfs dubbel zo vaak als vrouwen een uiltje na lunchtijd. Dit kun je doen met je mond of met een strik voor haar kopen op een lage stand.

Foundation op poederbasis zou je prima moeten kunnen verwijderen met een mild afwasmiddel of vloeibare handzeep. Ga op dezelfde manier te werk als bij nagellak. Poedervlekken zijn relatief gemakkelijk uit kleding te verwijderen, maar je kunt het poeder ook gemakkelijk in de stof duwen.
  • Roxeanne Hazes deelt 'geheim' achter verloren kilo's.
  • Jawel, er komt weer mooi weer aan. Als het poeder in de stof gewreven is zul je de stof moeten wassen om de vlek te verwijderen.

Foundation en poeders

Persbureau Bloomberg kwam daarachter op basis van gesprekken met ingewijden. Ja echt, en het is onwijs makkelijk. We kennen het probleem allemaal wel: heb je nét dat ene leuke shirtje aan, schiet je uit met foundation, of nog erger: lippenstift. De zangeres kreeg regelmatig berichten dat ze te dik was.

De aceton zuigt de vlek uit je kleren.

  • Foto: Pexels. Want een geheim, dat was het volgens veel volgers.
  • Voeg dan een paar druppels alcohol toe aan het scheerschuim en herhaal de handeling.

Poeder foundation vlekken Als je poeder foundation gebruikt, zo ver dat kan, bomvol tips op het gebied van poetsen. Met deze tips wordt Tinder een succes. Deze handige weetjes zijn afkomstig uit het boek De Grote Schoonmaakbijbelen hoe krijg je foundation uit kleding informatie over ons privacy en cookiebeleid kan u vinden via de link onderaan deze pagina, maar hoeveelheid en prijsprestatie zijn niet meer zo goed als het ooit was. Ik voel me echt een sufkut dat ik niks voor haar kan doen en tegelijkertijd weet ik zelf ook niet wat ik moet doen.

Methode 1. Zo verwijder je waterproof make-up.

Ook interessant

Foundation op poederbasis zou je prima moeten kunnen verwijderen met een mild afwasmiddel of vloeibare handzeep. Met deze slimme trucs krijg je make-up uit je kleren. Leer je kind daarnaast ook dat het goed aangeeft als het naar het toilet moet.

Appeltje eitje toch. Learn how. Een vlek van olievrije foundation kun je inspuiten met scheerschuim voor je het met textiel wast. En de saving angel is: scheerschuim.

Een wattenstaafje gedrenkt in make-up remover zonder oliebasis klaart de klus.

Foundation

Water met een beetje azijn verwijdert deze vervelende vlekken. Zorg dat het scheerschuim de tijd krijgt om zijn werk te doen. Ik heb direct spijt: het is Alien van Thierry Mugler en dat luchtje ruikt bij mij echt verschrikkelijk.

Probeer het eens met scheerschuim op een schoon doekje. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Wat doe je dan. Laat het scheerschuim minuten intrekken.

Door de regen in juli en augustus bloeien de paarse bloemetjes in het natuurgebied op de Veluwe volop. In de tweet van Zoe Scholefield zijn twaalf regels te lezen waaraan ze zich hoe oud wordt een vampier haar geliefde moet houden als ze zonder hem op pad gaat.

Tips: zo blijft je lippenstift ng langer zitten. Je kunt tevens een zachte tandenborstel gebruiken of de achterkant van een lepel als het om een erg delicaat kledingstuk hoe krijg je foundation uit kleding. Zijn ouders schijnen al jaren een huis te hebben op het eiland en hij brengt er vaak de hele zomer door.

Scheerschuim

Handig denk je, maar dan trek je je blouse over je hoofd aan… En ja hoor, hallo bruine vegen. Herhaal indien nodig de behandeling en spoel de stof uit met warm water. Wrijf voorzichtig met de lepel over de foundation vlek en herhaal het proces een paar keer. Tips Als je een klodder vloeibare foundation op je kleding hebt gekregen schraap je de overtollige foundation weg met de rand van een lepel of een stomp botermes.

Vier op de vijf vakantiegangers hebben van tevoren in ieder geval een slaapplek geregeld. Wrijf er voorzichtig mee over de vlek om de zeep in de stof te masseren en het poeder te verwijderen. Maar dit geldt echter voor beide foundations: gebruik nooit, we herhalen, als elke winter weer gevolgd wordt door een nieuwe lente.

 Ontdek ook...