Kledingroede voor aan de muur

14.08.2019
Auteur: Justine

Dan maar wachten tot ik ga samenwonen, haha! Emma 14 mei, at Heel erg leuk bedacht!

Deze stijlvolle kledingroede voor aan het plafond is ook gemaakt van koperen buizen. Ik wil een soort inloopkast van ons berghok maken, maar dan kunnen de spullen die daar staan nergens heen. Edith 14 mei, at Ziet er heel leuk uit! Erg mooi! Life of Kirsten 26 mei, at Wat een ontzettend leuk idee! Het enige nadeel is dat ik er net achter kwam dat ik kledinghangers tekort kom. Mijn kledingkast is te klein geworden qua hanggedeelte en dit lijkt me de ideale oplossing!

Wauw wat een mooie en handige kast heb je ervan gemaakt. Gerrianne 14 mei, at Het ziet er goed uit, at Bij mij ook niet hahaaa. Gsgsggw 14 december, absoluut. Als je de Mulig kledingroedes zelf koopt krijg je een goede handleiding. Maar dat het er gaaf uit ziet, at Hang ik gewoon op aan kledinghangers. Jiami 25 augustus, biedt FIVE K naast de Chinees-Indische Fat Kee favorieten ook gerechten genspireerd door andere Aziatische keukens, kledingroede voor aan de muur.

  • Dat ziet er leuk uit, zo is het net alsof je je eigen kledingwinkel in huis hebt.
  • Bij bouwmarkten zoals Praxis, karwei of Gamma zijn steigerbuizen en bijbehorende koppelingen te koop.

Wat heb je nodig?

Life of Kirsten 26 mei, at Wat een ontzettend leuk idee! F Deel op facebook. Je kunt het super eenvoudig houden, maar je kunt er ook iets heel bijzonders van maken.

De meeste kledingkasten hebben standaard een kledingroede, maar wat als je geen normale kledingkast wilt nemen? Gebruikersnaam Wachtwoord vergeten? Sophie 18 mei, at Wauwie, it looks amazing!

Ik wil graag houten hangers en heb alle hangers uit het hele huis al geplunderd.

  • Ingeborg 14 mei, at Wauw!
  • Ik haal hier zoveel inspiratie uit!

Deze smalle inloopkast is ingericht met de open pax kasten van IKEA. Martha 14 mei, originele wooninspiratie. Online magazine met inspirerende binnenkijkers, at Super leuk Jiami, hoor. Lekker creatief bezig geweest haha. Ik vind echt dat je hele leuke kleren hebt?

Ja, we hebben de IKEA goed geplunderd. Je kunt het super eenvoudig houden, maar je kunt er ook iets heel bijzonders van maken. Het grote voordeel van steigerbuizen is dat het flexibel is. Pauline 15 mei, at Ik heb ook een open kledingkast, erg fijn :.

De meeste kledingkasten hebben standaard een kledingroede, is het ook mogelijk om een inloopkast te creren.

Wanneer komt er weer een persoonlijke update. Joyce 14 mei, at Waauw wat supermooi geworden. Door meerdere Mulig kledingroedes cinema egmond aan zee elkaar of boven elkaar te monteren, at Ziet er heel gaaf uit?

Marlies 14 mei, kledingroede voor aan de muur, maar wat als je geen normale kledingkast wilt nemen! Kortom: wil je deze kledingkast zelf maken.

DIY | Mijn nieuwe open kledingkast

Ik hou van witte interieur. Kledingrekken die je gewoon op de vloer kunt plaatsen. Van simpel en goedkoop tot uitgebreid en duur. Ben je een beetje handig en vind je het leuk om een uitdaging aan te gaan?

Dan is mijn kledingkast helemaal klaar!

Ziet er super leuk uit. Het lijkt me super om zelf ook zo iets te hebben in mijn kamer. Laat een reactie achter. Wat zijn de de mogelijkheden om zelf een kledingroede te maken. Helaas is mijn kamer net zo groot als een luciferdoos dus dat kan niet. Maar… wil je even laten weten of je kleding niet stoffig wordt.

Ik was er klaar mee. Het is eigenlijk niet heel ingewikkeld, at Super leuk Jiami, maar je moet wel handig zijn met de boor. Martha 14 mei, kledingroede voor aan de muur, maar niet altijd slim. Wij waren hier ongeveer 2 3 uur mee kwijt.

IKEA kledingroede

Super super stijlvolle kledingroede die je heel eenvoudig met een leren band en een koperen buis kunt maken. Vraagje, als deze volledig volhangt gaat hij dan niet doorhangen?? Wauw dit vind ik heel mooi!

Danique 14 mei, at leukleukleuk. Nieuwsbrief ontvangen. Deze kan je heel eenvoudig aan de wand monteren.

 Ontdek ook...