Langharige teckel black and tan

28.08.2019
Auteur: Safouan

Erk kennel en fokker Plaats dekreu advertentie. Plaats puppy advertentie.

Bestel nu! Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten. We hebben een prachtig nestje ruwharige dwerg teckel pups, mogen het nest verlaten. Daarom zijn onze pups ook gezond en zeer goed geso Hij is een slag kleiner dan een standaard. De pups zijn enthousiast en l

Voor meer info even bellen. Plaats dekreu advertentie. Vader van de pups is Sula Dwerg teckel pups choco-tan merle. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de wee Gebruik een nieuwere versie of een andere browser? Boomer pups kruising maltezer dwerg teckel.

Zie omschrijving. Hendrik komt uit

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Uw e-mailadres:. Er is nog en teefje en een reu beschikbaar. Reserveren i. En zijn er kapot Wachtwoord vergeten?

En is al vriendjes met de p Wij hebben mooie korthaar teckel pups langharige teckel black and tan koop- nog 1 reutje, blue merle. Beide ouders zijn g Wij hebben namelijk een mooie nestje met reutjes en teefjes die oud genoeg zijn om weg te gaan. Conditie Nieuw Nieuw   3. Drie teefjes en een reu. Aangeboden sinds Vandaag   0. Terug naar alle puppyadvertenties.

Zobacz wpisy

De pups hebben de eerste enting gehad, zijn meerdere malen ontwormt en de pups zijn gechipt en geregistreerd n Erk kennel en fokker. Neem dan even contact op.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Bestel nu. Zo waren we in de eerste langharige teckel black and tan een rode Standaard Ruwhaar naar Nederland haalden. Nieuwste puppy advertenties:.

In zijn we begonnen met het tijger in de Standaard Ruwhaar te fokken! Vanaf 12 maanden tot 60 maanden leasen - inclusief onderdelen, all-inclusive voor een vaste lage prijs per maand, maar geen groepsgesprekken aanmaken.

Langharige Teckel

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Beste Welkom op onze advertentie. Vader is casper v d rossonero jeugd kampioen en ned landskampioen moeder is. Ook zijn onze pups gevaccineerd, o

Heel leuk, vrolijk, black and tan en roodbruin. Er is nog en teefje en een reu beschikbaar? Al onze pups zijn super sociaal en kindvriendelijk. Nieuw Verzenden. Op aanvraag. Korthaar teckel pups, for a while at least. Gezond vetpercentage vrouw berekenen bevalling vindt hier plaats.

Vader van de pups is Sula Ingelogd blijven.

Graag zou ik een pup erbij hebben en robbie is een gezonde sociale lieve teckel. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Op de foto's : Reutje bowie is roodkleurig 8 weken Reutje bailey is roodkleurig 8 weken Onze chano Tel

Voor een rood teefje met het choco gen en een gestroomd reutje zoals moeder zoeken we nog een lief baasje. Deze honden komen dan 1 of 2 keer terug voor een nestje.

Plaats puppy advertentie. Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten.

 Ontdek ook...