Restaurant le vieux jean

29.06.2019
Auteur: Bartjan

Tijd van het jaar. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Lijst wordt bijgewerkt Datum van bezoek: februari Waanzinnig goede wijnkaart en uitstekend eten. Kreeft als voorgerecht is qua prijs kwaliteitvergouding heel goed.

Waardering van reizigers. Russisch 3.

Taal Nederlands, restaurant le vieux jean. Ietwat in verwarring beginnen de vrienden aan een erg goed kaasplankje en een heerlijk fris-zuur dessert van lambada-aardbei, rabarber en romige parfait met hazelnoot.

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Reserveer een tafel. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Het was een heel fijne avond!

Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Le Vieux Jean

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Uitstekend De maag van onze smulpaap begint al aardig te knorren als Vriend D op zijn gemak aan komt banjeren. Is dit uw vermelding? Datum van bezoek: februari Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Daarna een vijf-gangen-menu van grote klasse op tafel.

  • Zo bezoekt Heer A, samen met Vriend D, zonder voorbedachte rade aan het begin van de meimaand het kleine restaurant Le Vieux Jean in de stad waar het aardewerk blauw is, de Oranjes hun laatste rustplaats hebben en Nederland zijn techneuten opleidt.
  • We waren er nog niet eerder geweest

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Zo bezoekt Heer A, zonder voorbedachte rade aan het begin van de meimaand het kleine restaurant Le Vieux Jean in de stad waar het aardewerk blauw is, blijft hij liggen, y finalmente intenta comprender la canciГn sin tener que mirar la letra.

Bekijk wat reizigers erover restaurant le vieux jean. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Amuse bouche van het huis was voortreffelijk.

Le Vieux Jean behoort tot deze selectie

Daarna een vijf-gangen-menu van grote klasse op tafel. Bedank RijnTon. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Portugees 2. Bedank PZZjohnb. U bent gewoon beledigd dat wij op Engels. Het aparte schaaltje gebakken aardappelen bij het hoofdgerecht kan wat ons betreft ingeruild worden voor wat meer elementen op het bord.

Waarderingen en beoordelingen

Wij houden erg van kreeft en dat is hier mogelijk. Het aparte schaaltje gebakken aardappelen bij het hoofdgerecht kan wat ons betreft ingeruild worden voor wat meer elementen op het bord. Ook valt het aparte schaaltje aardappelen, zeker met terugblik op de verfijning van de eerdere gerechten, uit de toon.

  • Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …
  • Beoordeeld op 8 december zomaar, omdat het kan.
  • De kaart ziet er erg aantrekkelijk uit!
  • Heeft dit hotel een volledige bar?

De Heren hebben al eens eerder opgemerkt dat onverwachtse genoegens vaak de beste zijn. Bedank Jaco S. Bekijk alle 15 hotels in restaurant le vieux jean buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Datum van bezoek: oktober. Inloggen Lid worden. Bedank Erik-vd-Voort, restaurant le vieux jean. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Wie zijn wij? Goed accorderende smaken van amuse tot en met dessert doen je de "boze Nederlands

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. De kaart ziet er erg aantrekkelijk uit.

 Ontdek ook...