Veerboot hoek van holland naar harwich

02.10.2019
Auteur: Teodora

De overtocht duurt ongeveer anderhalf uur dus u hoeft niet aan boord te overnachten. Het voordeel van de nachtvaart is dat je geen tijd verliest met reizen omdat je het merendeel van de reis gewoon slaapt, iets wat u thuis ook gewoon zou doen.

Meer informatie ».

Handige koffers en reistassen voor je reis. Overtocht inclusief treinkaartje. De veerboot tussen Hoek van Holland Haven en Harwich. Geen bagage beperking. Welkom aan boord!

Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Roof box. Treinen: Eurostar naar Londen. Profiteer van alle voordelen door het hebben veerboot hoek van holland naar harwich een Stena Line account.

Als er meer dan n bedrijf is dat reist vanuit Hook of Holland naar Harwich, aan boord van de Stena Line ferry's kunt u heerlijk ontspannen. Of u nu de overtocht overdag of 's nachts maakt, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat zilver poetsen met cola onze beste prijs krijgt.

Prijzen zijn exclusief eventuele brandstoftoeslagen.

Haven Informatie

Voordelen van ferry naar Engeland Er is geen beperkingen in de hoeveelheid, in het gewicht of in de afmetingen van de bagage als je met de auto gaat. Wat te doen bij aankomst? Je kunt uiteraard de auto meenemen.

Windows Live. Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hook of Holland naar Harwich, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een casino, meerdere bars en restaurants met soms zelfs de bekende fastfood ketens aan boord, een bioscoop, winkeltjes waar u taxfree kunt shoppen.

Dat zijn een dag- en nachtvaart.

  • Bevindt zich iets op het dak zoals een dakkoffer, fietsen etc.?
  • Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking. Hutten aan boord Tijdens de overtocht heb je de optie om te verblijven in een complete binnenhut welke voorzien is van twee bedden met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed, een tweezitsbank met tafeltje naast het bed, een klaptafel, open garderobe, satelliettelevisie, telefoon voor intern gebruik en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, zeep en shampoo.

Wij bestrijken bijna 4. Op het moment dat er veerboten in de haven aankomen is het een enorme drukte. Overtocht inclusief treinkaartje. Heenreis Route:. Maandag - zaterdag.

Met de ferry: verbinding Hoek van Holland – Harwich

Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. Chat met ons. Hoek van Holland - Harwich.

Als je kiest voor de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland kun je met je eigen auto, auto met caravan, Gent of Utrecht woont. Dutch English. Je kunt het beste minimaal een maand van tevoren boeken.

Weekendplanner V. Je kunt uiteraard de auto meenemen.

Aan boord van de schepen

Handige links. Hier kun je bij de boeking aangeven welke hut je wenst en zie je direct wat de totaalprijs van je boeking is. Hoek van Holland is een kustplaats in het westen van Nederland. Vanuit de moderne terminal van Hoek van Holland vertrekt de populaire veerdienst naar de Engelse plaats Harwich. Hotels in de Engelse badplaats Dovercourt.

Tot wel 14 afvaarten per week Crossings from 6 uur 30 minuten Gewaardeerd door meer dan 2. Reizen naar Londen. Bel mij terug. Wat te doen bij aankomst. Tab One Tab Two? De 6,5 uur overtocht naar Harwich en terug waren zo om.

De kortste overtocht tussen Nederland en Engeland 6,5 uur vaartijd.

Aan boord. Harwich zelf is ook een prachtige stad Met ongeveer Het is de thuisbasis van de op een na drukste passagiershaven van het Verenigd Koninkrijk. De veerboot overdag doet er ongeveer zes en een half uur over, als je kiest voor de nachtvaart duurt de overtocht naar Harwich rond de 9 uur.

Uw browser accepteert geen cookies. We regelen meer dan 1. De twee schepen zijn uitgerust met veel horeca en entertainment?

 Ontdek ook...