Hoera je wordt tante

30.09.2019
Auteur: Mansour

Rijk geillustreerd Inspirerend Volledig Heldere uitleg lees lekker weg. Ik kreeg dit boek van een vriendin nadat ik verteld had dat ik voor het eerst tante zou worden; wat een super leuk cadeau! Marcel is 4 jaar!

Als je er op klikt vergroten ze uit. Heel erg lief, en ik ben ontzettend blij met jou aan mijn zijde, die inderdaad heerlijk positief was vanaf het eerste moment. En kwam bij het handboek voor coole tantes terecht van Florien van Basten batenburg terecht.

Ik kan niet wachten tot we de kleine kunnen gaan ontmoeten. Voor die gelegenheid wilde ze iets geven. Ik heb zelf het boekje al verschillende malen cadeau gegeven aan nichtjes van mij, die nu op hun beurt weer tante worden. Marcel is 4 jaar!

Mijn broertje wordt vader. Jij wordt een super tante, hoera je wordt tante. Goede kwaliteit. Zal het zekerrrrrrrr aanraden. Recensie s 'Tante worden is een speciaal moment en tante zijn is een bijzondere en speciale rol', aldus het voorwoord bij dit lifestylegidsje voor tantes. Ik heb het zelf ook doorgelezen; heerlijk herkenbaar als je al tante bent en leerzaam als je nog geen ervaring met kinderen hebt.

Heel erg lief, en ik ben ontzettend blij met jou aan mijn zijde, die inderdaad heerlijk positief was vanaf het eerste moment.
  • Deel dit bericht:.
  • En gefeliciteerd aanstaande papa en mama! Mijn kleine zusje wordt mama.

' + $(this).text() + '

Een boek vol herkenbare, grappige en ontroerende tante-anekdotes! Recensie s 'Tante worden is een speciaal moment en tante zijn is een bijzondere en speciale rol', aldus het voorwoord bij dit lifestylegidsje voor tantes.

Zoeken naar:. Rijk geillustreerd Praktisch Heldere uitleg vrolijk leest makkelijk weg. Geschreven bij Tante!

Ilse van Kreanimo schreef:.

Rijk geillustreerd Inspirerend Praktisch. Eind juli kreeg ik geweldig nieuws: Ik word tante. Vorig jaar ben ik in een half jaar tijd 5 keer tante geworden.

Ik was goed voorbereid tante geworden. Een inspiratieboek vol originele tante doe-en-maak-tips n coole tante specials: tantes in hoera je wordt tante spotlight', samen met hun neefjes en nichtjes. Roxanne schreef:. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Mail Bel of App

Ze vonden het ook heel speciaal om het boekje van een tante te krijgen. Toevallig had ik ook een cadeautje voor haar. In het Tanteboek staan onderwerpen als tante worden, oppas- en logeertips,het vinden van het ultieme verjaardagscadeau, samen koken en eten, kerst met neefjes en nichtjes, tantetradities, maar ook typische tante-taboes en irritaties.

Ze is voor mij altijd mijn kleine zusje en zo vojd ik het bijvoorbeeld ook heel gek dat ze haar autorijbewijs haalde. Met dit leuke boekje worden de tantes nu tenminste niet meer vergeten. Samenvatting Eindelijk een boek voor tantes. Nu zijn ze allemaal nog onder de 2, hoera je wordt tante. Deel dit bericht:. Van kindjes waarvan ik het geluk heb de start van hun leven van heel dichtbij mee te maken.

Florien van Basten Batenburg

Voor tantes, door tantes! Ik ben echt zo blij. Dees schreef:.

Ik ben geboren in en woon samen met Pel en onze zoons Marcel en Espen in Vleuten. Doremiss 2 juli Ik raad dit product aan, hoera je wordt tante. De eerste stapjes zijn gezet en de eerste woordjes in de pocket. In winkelwagen Op verlanglijstje. Lijstje Eind november vroeg mijn zus openbaar vervoer naar vliegveld boedapest we thuis waren, ze had namelijk iets voor hoera je wordt tante.

Inspirerend interessante ideen. Het kado was zeer welkom!. Als je er op klikt vergroten ze uit? Het is een beetje lastig uit te leggen.

Toch vind ik dit heel erg bijzonder.

Zomaar cadeau's om te geven

Maar geloof me, een nichtje of neefje is zo onwijs leuk! Roxanne schreef:. Mijn man zit bij de marine en is zo nu en dan van huis. Toch vind ik dit heel erg bijzonder.

Birgit schreef:. Manonneke18 Bergen op Zoom 27 februari Ik raad dit product aan. Boek omdraaien. Met tips, korte informatieve stukjes en tussendoor verhalen van tantes!

 Ontdek ook...