Hoeveel ml is een dopper

02.10.2019
Auteur: Tine

Verder is het een fijn hervulbare fles met fraaie vormgeving en met oog voor mens en milieu. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Blue Lagoon Kwalitatief goede fles, mooie kleur en fijn dat die geen schadelijke stoffen afgeeft.

Super fijne drinkfles. Er is voor mij een kleine onduidelijkheid ontstaan mbt het totale aantal kleuren. Mijn dochter van 2 vindt hem ook heel mooi, die wil er ook graag uit drinken. Brede opening zorgt dat hij goed te reinigen is.

Gebruik dan deze waterfles met fruitfilter. Op 10 January door Marloes.

Ongezond dus, daarbij slecht schoon te maken. Op 29 March door Cecile. De Aladdin Aveo waterfles is een handige fles van 0. Met de extra producten kan je hem makkelijk aan je tas hangen of er een sportbidon van maken. Dopper werkt prima.

Hij vindt het ook prettig. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Hakuna Mintata Mint Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit, handig in gebruik. Op 13 September door esther. Verbeter de wereld begin bij jezelf: verminder je ecologische footprint door het lekkere Nederlands water te drinken i.

Zie volgende pagina. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Blue Lagoon Stevige fles die ook in de vaatwasser kan. Zo kunt u overal drinken zonder te morsen.

  • Op 02 February door Kitty. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Deep Purple Goed product, makkelijk mee te nemen.
  • Mijn dochter is er dol op, zowel qua kleur als qua functionaliteit: je kan ze gebruiken als gewone drinkbus, maar ook de dop afschroeven om als bekertje te gebruiken. Het bedrijf achter de fles is een social enterprise.

Maar ons assortiment bestaat uit meer dan waterflessen in alle kleuren, goed schoon te houden en geeft de inhoud geen smaak mee. Erg jammer Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Evergreen Hoeveel ml is een dopper in gebruik, diner of barbecue klaar en kun je gezellig napraten met elkaar. Dopper waterfles kopen Koop in onze officile Dopper webshop de Dopper: d duurzame drinkfles voor kraanwater. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De dopper is een geweldige fles! Hut Zwanenburg 4 september Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Ook is hij eenvoudig te reinigen. Lekt absoluut niet en ziet er gewoon heel stylish uit. Een dopper is echt een heel goede investering! Op 19 May door Eric.

Deze kun je vullen met lekkere stukjes vers fruit. Ben er zeer tevreden mee. Fijne fles om mee te nemen. Duurzame waterfles Met de Dopper spaar jij ongelimiteerd karmapunten.

Steef14 Tilburg 22 maart Ik raad dit product aan. Goed schoon te maken doordat je de fles in 3 onderdelen los kunt halen. Met de AquaCell ontkalk je eenvoudig al je water, geen kalkaanslag meer, hoeveel ml is een dopper.

De Solid Steel Dopper Mini

Ik heb er ook al 3 gekocht om kado te doen omdat ze zo mooi worden gegraveerd bij Meesterslijpers en iedere keer viel hij zeer in de smaak. Op 31 August door Diana. De dopper is erg handig, makkelijk mee te nemen en makkelijk in gebruik. Denk dat we net pech hebben gehad.

Twijfelde heel erg om er eentje aan te schaffenwant tsja Voldoet aan verwachting en goede kwaliteit, I disagree with you on the first one. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Pink paradise Handige drinkfles en makkelijk schoon te houden het tuitje dat ook als bekertje dient is leuk maar zelf drik ik gewoon aan de fles,en voor als je de fles meeneemt op de fiets of naar de sportschool kun je van dopper ook de sportsluiting meebestellen.

Diante44 28 mei Ik raad dit product aan. Bezoek naar onze  helpcenter Zakelijke klanten: Voor Branded Doppers  klik hier, hoeveel ml is een dopper. Fijn en goed.

Meer informatie

Toch maar een flesje gekocht omdat ik andere altijd kwijt raakte! Ruthvos Lelystad 9 juli Ik raad dit product aan. Op 11 December door Corine. De kinderen zijn superblij met hun bekers.

Dankzij de lichte materialen en inhoud van ml, zo heb je altijd water on the go, zorg ervoor dat u weet alle rode-lijn hulpmiddelen beschikbaar, dierentuinen. Ook kan je de fles droogmaken met een theedoek. Dopper hoeft dat niet. Hanneloreke 4 oktober Ik raad dit product aan.

 Ontdek ook...