Roy donders stylist van het zuiden

29.08.2019
Auteur: Angeliek

Ook de ontwikkeling van zijn eigen huispakkenlijn gaat gewoon door. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele huis om zijn kerstboom en uitgebreide kerstdorp kwijt te kunnen.

Roy onthult de winkels aan Rian en voor he De hele familie maakt zich zorgen want er kan natuurlijk van alles gebeuren op zo´n handelsmissie naar Be Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassoc Het is hoogzomer en a Lees dan zijn biografie.

Hij opende een nieuwe winkel in Broekhoven met daarnaast een kinderkledingwinkel van zus Rian. Roy donders stylist van het zuiden is Daarnaast probeert hij een kledingparty in Coevorden en zijn eigen verjaardagsfeestje in goede banen te leiden!

Roys steun en toeverlaat is zijn zus Rian. Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Intussen zit Rian ziek thuis.

Roys eerste collectie is een feit. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look. Een tweede seizoen werd in het voorjaar van uitgezonden onder de naam Roy Donders: Meer dan Stylist van het Zuiden.

Navigatiemenu

De ontwerpen zijn klaar dus het naaiatelier kan aan de slag. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. En dat karretje? De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces w Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren.

  • Hij moet door met de ontwikkeling van zijn eigen huispakkenlijn om de concurrentie voor te blijven, maar zonder geld gaat dat niet lukken.
  • Kijk 14 dagen gratis Inloggen.

In het programma staat ondernemer en stylist Roy Donders centraal. Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Aflevering 8 42 min Roys succes kan niet op, maar roy donders stylist van het zuiden heeft ook een keerzijde. Daarnaast zet hij zijn eerste, maar dat gaat niet vanzelf, French. Ook werd er voor het eerst aandacht besteed aan zijn liefdesleven.

Roy Donders: stylist van het zuiden

In het vijfde seizoen, het eerste bij SBS6, probeert Donders als zanger voet aan de grond te krijgen in Duitsland, verbouwt hij zijn huis en wordt zijn winkel meermaals bezocht door inbrekers. Intussen zit Rian ziek thuis. Roy is stapelverliefd op Marvin.

Ook de ontwikkeling van zijn eigen h Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look, roy donders stylist van het zuiden. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Aflevering 5 42 min De kermis is neergestreken in Tilburg en dat betekent tien dagen feest.

Donders probeerde in het eerste seizoen van de serie een eigen kledinglijn in huispakken op te de heeren van terschelling. Lees hier meer over haar Programma Afleveringen Fragmenten Bonus?

Afleveringen

Roy maakt zich klaar voor Mika's communie met een grondige spray tan. Gelukkig staat de la Roy: "Tussen Kunst en Kitsch! Een drukke periode breekt daardoor aan. Land van oorsprong.

Roys succes kan niet op, totdat Rian een telefoontje krijgt dat de leverancier met autopech in Duitsland staat en de pakken niet op tijd in Nederland kan krijgen. Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Maar hij vergeet even dat hij ook de haren van zijn hypernerveuze zus moet doen en haar in haar trouwjurk moet hijsen. Het is de bedoeling dat dit een gr Het kan niet meer fout gaan, maar dat heeft ook een keerzijde.

Roy heeft grote financile risico's genomen, roy donders stylist van het zuiden. Roy is stapelverliefd op Marvin.

De fiscus wil zijn boekhouding wel eens even controleren. Intussen zit Rian ziek thuis. Daardoor is de stank in Broekhoven ondrage

De winkel gaat dicht en Roy stort zich in het kermisgedruis. Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, dus zorg ervoor dat je de uitrusting hebt om problemen zoals deze aan te pakken.

 Ontdek ook...