Ss boot rotterdam contact

04.10.2019
Auteur: Henderikus

Deze pendelt op vaste tijden tussen metrostation Rijnhaven en het schip. Echte overnachtingen.

Toon vergelijkbare hotels. Heb je liever een rondleiding met een gids? Ik vind het schip heel sfeervol. Heerlijk bed en de algehele sfeer van de locatie is geweldig! Geschikt voor stellen - zij geven de faciliteiten een 8,4 voor een verblijf van twee personen. Gesproken talen Engels Nederlands.

Met parkeerplaatsen op de kade heb je bij het ss Rotterdam altijd een plekje voor de deur, ss boot rotterdam contact. Wat wilt u weten over de geselecteerde opties. Vanaf uur. Laatste reservering 2 uur 14 minuten geleden.

Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan. Techniek onder de waterlijn Tour Deze bijzondere rondleiding is voor mensen die alles willen weten over de techniek aan boord.

  • Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende grillrestaurant Lido op het Promenade Deck. Opnieuw versturen.
  • Alles was prima. Bedankt voor uw antwoord.

Op weg naar het schip

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ga toch fietsen! Geschikt voor stellen - zij geven de faciliteiten een 8,4 voor een verblijf van twee personen. Je slaapt daar als een roos. In werd het schip aangekocht door Premier Cruise en omgedoopt tot ss Rembrandt maar het bedrijf was genoodzaakt om het schip stil te leggen nadat de financiële resultaten plotseling slecht waren.

Parkeerplaats : Openbaar parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Volg ons op Facebook.

  • Daar stap je over op bus 77 met als eindhalte het ss Rotterdam. SplashTours De spannendste manier om Rotterdam te ondekken: de bus wordt een boot!
  • Ik vind het schip heel sfeervol.

Je kunt aan boord trendy Ss boot rotterdam contact kopen of even bijkomen in een van de horecagelegenheden en genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam vanaf het dek.

De keukenbrigade onder leiding van chef-kok Pascal Troost staat samen met matre-sommelier Danille van Antwerpen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Theaters Theater Zuidplein. Club Room Voor een diner in stijl, een high tea of een brunch moet je in de Club Room zijn. Deze service is gratis! De ontwerpers hadden dat in hun achterhoofd en maakten een voor die tijd baanbrekend schip dat bestond uit twee klassen die horizontaal verdeeld waren, ss boot rotterdam contact, met vrij indeelbare compartimenten en een unieke dubbele trap.

Beschikbaarheid

Nadat de Rotterdam jaren lang stil had gelegen, is er besloten om het terug te halen naar haar thuishaven Rotterdam en het schip te gaan gebruiken als toeristische attractie, hotel en restaurant. Gast aan het woord. Er is een fout opgetreden.

Het was het laatste Nederlandse schip van naam een faam, waaraan het neusje van de zalm onder de Nederlandse vaklieden hadden meegewerkt. Lees meer over restaurant Lido. Heerlijk ontbijt buffet. Petra Nederland, ss boot rotterdam contact. Het ontbijt is goed maar te duur?

Watertaxi De beukende golven, het opspattende water van de Maas, de wind in je gezicht. Een gebonk. Registreren - er opent een dialoogvenster. Parkeren beschikbaar. Natasja België.

  • Het ss Rotterdam werd door Koningin Juliana te water gelaten tijdens een ceremonieel gala op 13 september en de zomer daarop in gebruik genomen.
  • Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen?
  • Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
  • Het ss Rotterdam Hotel Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je ook overnachten in het hotel aan boord van het ss Rotterdam.

Geschikt voor stellen - zij geven de faciliteiten een 8,4 voor een verblijf van twee personen, ss boot rotterdam contact. Erik of het klein insectenboek full movie ook in Rotterdam is de elektrische fiets het perfecte vervoersmiddel om de stad te ontdekken!

Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis tijdens een rondleiding aan boord. Bars Een borrel aan de bar of een cocktail with a view. Golfbanen Midget Golfbaan Parkhaven. Het ss Rotterdam is prima bereikbaar met alle vervoersmiddelen?

Personeel top. Invalidenparkeerplaats Oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Ss Rotterdam

Ga toch fietsen! Grandeur behouden. Reis voorbij?

Of ga je liever voor het cruisegevoel. Vervoer naar de stad Rotterdam per watertaxi wat een heerlijke ervaring is op het waterveel te zien daarbij ook. Gast aan het woord.

 Ontdek ook...