Unive doorlopende reis en annuleringsverzekering

03.09.2019
Auteur: Leandra

Met de doorlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd wanneer u onverhoopt uw reis moet afzeggen of afbreken. Standaard ben je met een reisverzekering van Univé verzekerd voor hulp en ver­voer tijdens je vakanties in Europa.

Bij sommige gevaarlijke sporten is de  Ongevallendekking indien meeverzekerd uitgesloten. Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen Met dat geld kun je de vakantie op een ander moment overdoen.

Met onze reisverzekering verzekert u uw vakantie zoals u dat wilt. Dan krijgt u bij een geldige reden een vergoeding voor de dagen die u eerder terug moest komen. Als de hulpdienst bij u is, kunt u de Univé Alarmcentrale bellen om u te helpen bij het vertalen.

Met de kortlopende reisverzekering kun je naast gezinsleden ook andere familie en vrienden op dezelfde polis verzekeren. Het is bij Univ mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reisverzekering. Dag en nacht bereikbaar. Dit werk moet ten behoeve zijn van anderen of van de samenleving zonder dat u daarvan afhankelijk bent voor uw levensonderhoud. Ook bij een vakantie in Nederland kan een reisverzekering uitkomst bieden, unive doorlopende reis en annuleringsverzekering.

Bereken uw reispremie Meer over doorlopend. Lees meer over Doorlopende annulering Kortlopende annulering Hulp bij schade Veelgestelde vragen Documenten en voorwaarden Premie berekenen en afsluiten doorlopende annulering Premie berekenen en afsluiten kortlopende annulering Doorlopende annuleringsverzekering Soms is er opeens een goede reden waarom een geboekte reis niet door kan gaan.

Welke landen vallen onder de Europadekking?

Wat u het beste kunt doen, hangt af van de schade die u heeft. Bijvoorbeeld via uw persoonlijke online omgeving Mijn Univé of via de Univé App. Bijvoorbeeld doordat jij, je partner of een naast familielid ernstig ziek wordt.

Niet het einde van je vakantie! Bij sommige gevaarlijke sporten is de  Ongevallendekking indien meeverzekerd uitgesloten. Ook bij een vakantie in Nederland kan een  reisverzekering  uitkomst bieden. Wintersporten, zoals skiën of snowboarden, zijn alleen verzekerd als u een wintersportdekking heeft afgesloten.

Bereken uw premie Meer informatie? U heeft de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:. Waarom moet ik wintersport apart meeverzekeren. Heeft u deze aanvullende zorgverzekering niet, lees voor vertrek nog eens goed de voorwaarden van uw reisverzekering door.

Wordt het eigen risico zorgverzekering ook door de reisverzekering vergoed. Unive doorlopende reis en annuleringsverzekering, dan adviseren wij u  medische kosten mee te verzekeren bij de reisverzekering.

Vragen over schade en uw reisverzekering Kan ik mijn schade online melden? Welke gezinsleden wilt u verzekeren? Ook extra overnachtingen vallen onder de dekking.

Of bij een herexamen, ontslag of een nieuwe huurwoning.

Is uw bagage gestolen, kwijt of bezwaar boete telefoon vasthouden. De beste koffie langs de snelweg. Door te kiezen voor de dekking Zakenreis bent u in het buitenland ook verzekerd voor reizen met een zakelijk doel. Welke reisverzekering heb je nodig. Deze dekking is niet nodig als alle reisverzekerden al bij Univ verzekerd zijn via:, unive doorlopende reis en annuleringsverzekering.

Welke gezinsleden wilt u verzekeren?

Maar ook bijvoorbeeld bij herexamen, ontslag of een nieuwe huurwoning. Bijvoorbeeld wanneer u naar het ziekenhuis moet. In dat geval wordt het vervoer naar het ziekenhuis vergoed door de reisverzekering.

Moet ik medische kosten ook meeverzekeren op de reisverzekering?

Bereken direct uw premie. Mocht er iets gebeuren, 7 dagen per week? Zakelijk en het weer st tropez zoover. Standaard ben je unive doorlopende reis en annuleringsverzekering een reisverzekering van Univ verzekerd voor hulp en vervoer tijdens je vakanties in Europa. Geldt niet voor Pechhulp Motorrijtuigen. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, dan is het goed om te weten dat u op hulp kunt rekenen.

Is mijn reisverzekering dan ook geldig.

Wat is een reisverzekering?

Ja, een actieve sport zoals duiken met perslucht is verzekerd. Met alleen een basis zorgverzekering adviseren wij medische kosten mee te verzekeren als u naar het buitenland gaat.

Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen  waarmee u bijvoorbeeld schade aan uw bagage of een het risico van een annulering afdekt.

Ook bij een vakantie in Nederland kan een  reisverzekering  uitkomst bieden. Bereken uw premie Ik heb een auto gehuurd in het buitenland. Welke gezinsleden wilt u verzekeren.

 Ontdek ook...