Van nelle fabriek bezoeken

27.09.2019
Auteur: Tietje

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Gemiddeld

Eerlijk gezegd niet zo indrukwekkend. Toegangsbewijs voor stoomschip SS Rotterdam Wandel- en boottour. Rondleiding SS Rotterdam. In de vakantie een bezoek gebracht.

Bedank marcelk. De Van Nellefabriek ligt een beetje uit het historische centrum maar is zeker een wandeling waard. Vind tickets en tours. Beoordeeld op van nelle fabriek bezoeken januari Bekijk dan ook onze tours op maat. Rondleiding SS Rotterdam?

Stel gjwesterman een vraag over Van Nellefabriek.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Stadshavens wandeling. Verder komt de kleurrijke geschiedenis van het eeuwenoude Van Nellebedrijf sinds aan bod en haar relatie met Rotterdam. Stel nelet een vraag over Van Nellefabriek. Wat als ik specifieke wensen heb voor een tour? Stel JanB een vraag over Van Nellefabriek.

Wij hebben de expositie niet meegenomen.

  • Niet echt de reis waard.
  • Datum van activiteit: februari

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Deze schuine trappen die transportbanden bleken te zijn van de aanvoerhal aan het water en naar de fabrieken en v.

Gewenste van nelle fabriek bezoeken. Kop van Zuid en Katendrecht. Stel Rob v een vraag over Van Nellefabriek.

Nieuwjaars­moord op rapper Feis volgde op woordenwis­se­ling in café

Meer informatie? Winkelwagen 0. Aantal personen.

Aantal personen. Hierdoor onderscheidt dit industrile museum van alle ander musea,die geen operationele bedrijfjes huisvesten. Alle 67 beoordelingen bekijken! Datum van activiteit: maart Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen?

UrbanGuides

Naam verplicht. Details Van Nellefabriek Rondleiding Groepsgrootte max. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Email adres verplicht. Extra Dit is een privétour en via onderstaand contactformulier kunt u de gewenste datum en tijd aangeven.

Gewenste datum. Een bijzondere erkenning van onze monumentale koffie- thee- en tabaksfabriek, the distinction between work and van nelle fabriek bezoeken dissolves. Parkeren op het terrein bij het Sparta stadion minuten lopen is gratis.

Meer informatie. Datum van activiteit: april. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Is dit uw bedrijf.

Events & Meetings

Spaans 1. Loop ook eens binnen zodat je kan genieten van een mooi uitzicht over de stad. Beoordeeld op 25 januari

Eerlijk gezegd niet zo indrukwekkend! Historisch Delfshaven. Hoogtepunten tour.

 Ontdek ook...