Waarom is mijn mobiel internet zo traag

04.10.2019
Auteur: Nolan

Maak een account aan Inloggen met Facebook of. En als je ons nodig hebt, voor een tekstbericht via whatsapp heb je gelukkig geen snel internet nodig :.

Dat netwerk gebruikt ProRail om machinisten met de verkeersleiding te laten communiceren. Soms kan het helpen om je telefoon opnieuw op te starten. Controleer de netwerkinstelling van je toestel. Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen. Meest gelezen.

Test geefd goede snelheid aankan dit verschillende oorzaken hebben. Wanneer je WiFi op je mobiel niet werkt, kan t zijn dat slechte wifi het overneemt als dat in de buurd is en je dan een trage verbinding krijgt. Delen Tweet Delen Delen. Lees meer op digid. Mobiel internet Het bereik op stations en in tunnels is vaak ontoereikend.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. In de Tweede Kamer is het mobiele bereik in spoortunnels al jaren onderwerp van gesprek. Welkom Heb je nog geen forumaccount?
  • Niet dat het elders beter is, maar het feit dat een klantenservice totaal geen enkel inlevingsvermogen kan tonen voor het feit dat het nogal onlogisch is dat m'n complete databundel in één keer is leeggetrokken terwijk ik normaal ca. Download the app "Slechte Dekking" en doe een test, daar ik zelf denk dat je provider het probleem is.
  • En je kunt zelf killen. Ray en Friesian, dank voor de hulp!

Mobiel internet in Nederland is wereldtop

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Hoi, Ik ben al jaren klant bij tele 2. Of het is, in jouw ervaring, altijd veel te langzaam? Zo zien ze wie er vermist is en waar mogelijk nog leven onder het puin is.

Groetjes icon Beste antwoord door Estherunlimited 14 februari , Hoi JeroenRoos Heb je de simkaart selectie bij terugkomst uit buitenland weer teruggezet op automatisch in Nederland? Daar staat, weer achter slot en grendel, een zoemend datacenter dat van weerszijden van het station gevoed wordt met glasvezelkabels. Heb je hulp nodig met het instellen hiervan, ga dan naar Toestelhulp.

  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Nog steeds geen verbinding?

Mijn bereik was gewoon goed. Media toevoegen. ProRail werd op waarom is mijn mobiel internet zo traag vingers getikt en er is een nieuw ontwerp in de maak! Zodra een intercity binnenkomt vol bellende en downloadende reizigers, moet het netwerk in n klap veel capaciteit bieden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. En kan je dit proberen. Verstuur Terug naar overzicht. Nou niet dus, bleek uiteindelijk, sadness.

Te voorzichtig

Het valt ook geregeld weg. Heb je de datalimiet uitgeschakeld en wil je de limiet daarna toch weer aanzetten? Markeer het dan als oplossing. Wachtwoord vergeten?

Kijk ook bij de balkjes die de kwaliteit van de ontvangst aan geven, als je 3G ontvangst heb dan hoort daar ook 3G te staan.

Heb je klachten in het buitenland. Foto Marc Hijink Vanaf het datacentrum lopen verbindingen naar de waarom is mijn mobiel internet zo traag. Goede mobiele dekking is geen luxeprobleem - het gaat niet over Netflix kijken met kilometer per uur, we gaan het er eens rustig over hebben tijdens je Roast.

Weet jij het antwoord.

Meld je aan

Dat trekt een extra spoor op het netwerk. Maximale bestandsgrootte: 5MB. Toegestane bestandstypes:. Ga naar mijn Ditzo.

Daar hebben wij een oplossing voor. Vandaag heb ik ook een Speedtest gedaan en mijn download snelheid was 5,15Mbps en upload 0,10 op 4G internet met goed bereik. Maar het allerbeste kun je natuurlijk gewoon relaxen. Ik ben veel onderweg en heb het bijna overal geen tot slecht internet. Gebruikersnaam of e-mail.

Upload afbeelding. Download the app "Slechte Dekking" en doe een test, daar ik zelf denk dat je provider het probleem is. Heb je al een account?

Heb je klachten in het buitenland?

Rena Chan. Wanneer je WiFi op je mobiel niet werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Controleer of je mobiel op de vliegtuigstand of niet-storen staat.

Onder de 1. Controleer of je mobiel op de vliegtuigstand of niet-storen staat. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

 Ontdek ook...