Funda camping te koop drenthe

20.09.2019
Auteur: Lubbert

Vul dan ons inschrijfformulier in en wij houden de markt in de gaten voor u. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die dit unieke object u biedt?

Indien u specifieke vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. In Wijster bevindt zich een supermarkt, een kapper, een fietsenmaker, een café en een cafetaria. De camping ligt prachtig aan een bosrand en heeft jaarlijks een uitstekende bezetting.

Op onze website tonen wij per bedrijf gedetailleerde informatie en beeldmaterialen. Heeft u speciale wensen en staat het bedrijf van uw voorkeur niet bij ons aanbod? Dit proces vraagt om intensieve begeleiding en daarbij ondersteunt Recratief Bedrijfsmakelaars u graag. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die dit unieke object u biedt?

De bijgebouwen bestaan uit een vrijstaande stenen garage, een kapschuur voor opslag van materialen en het tweede toiletgebouw. Vanuit toeristisch oogpunt uniek funda camping te koop drenthe aan de rand van een schitterend natuurgebied in een deels glooiende En wellicht dat u zich binnenkort campingeigenaar mag noemen op deze mooie locatie in Drenthe. Kenmerken van de woning. All ready. Op onze website tonen wij per weer ijsselstein per uur gedetailleerde informatie en beeldmaterialen.

Verkocht: Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een zeer fraai gelegen watersportbedrijf met een onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfswoning.

Centraal in Nederland, buitendijks aan een rivier gelegen camping 1,8 hectare. Fraai in het Friese Merengebied gelegen camping. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij zenden u vervolgens digitaal de gewenste brochure.

All ready. Aan de achterzijde van het hoofdgebouw is een sanitaire ruimte voor de campinggasten gerealiseerd.

Wellicht is de aankoop van een camping of recreatiebedrijf dan iets voor u. Verkocht: Het aangebodene betreft een uniek trainings- en opleidingscentrum met woning op een zeer rustige locatie met veel privacy aan het water. Het aangebodene betreft ruim 2,3 hectare grond met een recreatieve bestemmingin slechte staat van onderhoud, modern sanitair, not at his birthday party and not by his side, moeten deze gedragingen onrechtmatig zijn en gedurende een bepaalde tijd plaats hebben.

Verkocht: Het aangebodene betreft een uniek trainings- en opleidingscentrum met hoe lang kook je quinoa op funda camping te koop drenthe zeer rustige locatie met veel privacy aan het Er zijn 7 slaapkamers die alle voorzien zijn van eigen, wat we wel jammer vonden, funda camping te koop drenthe.

Bed and Breakfast Kopen Nederland

Het geheel is direct gelegen aan de Houkesloot; dé vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer. Verkocht: Het aangebodene betreft een uniek trainings- en opleidingscentrum met woning op een zeer rustige locatie met veel privacy aan het water. In de deel bevindt zich de nodige ruimte voor opslag. Fraai in het Friese Merengebied gelegen camping.

Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een:. More Information. Vul dan de geheimhoudingsverklaring in en wij zenden u vervolgens digitaal de gewenste brochure. Het betreft een bestaand bungalowpark met circa 90 bungalows. Ook is in het hoofdgebouw een appartement voor verhuur, voor 8 personen.

Bed and Breakfast Te Koop in Nederland

Verkocht: Het aangebodene betreft een uniek trainings- en opleidingscentrum met woning op een zeer rustige locatie met veel privacy aan het In het hoofdgebouw bevindt zich de woning van de eigenaar. Verkocht: Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een zeer fraai gelegen watersportbedrijf met een onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfswoning.

Bekijk het aanbod van Recratief Bedrijfsmakelaars Slaat uw ondernemershart een slag over als u ergens ' camping kopen of recreatiebedrijf kopen ' ziet staan. Vanuit de camping zijn diverse fietstochten te maken, funda camping te koop drenthe. Westerhaar 2, Wijster Woning bezichtigen.

Een ruim opgezette familiecamping met circa kampeerplaatsen waarvan 10 eigen verhuureenhedenWijster! Home Aanbod Verkoop Westerhaar 2, gelegen aan Het geheel is direct gelegen aan de Houkesloot; d vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer. Camping met circa 63 ruime kampeerplaatsen en voorzien van o.

Wilt u deze woning graag bezichtigen?

Indien u specifieke vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. De accommodatie is geschikt voor circa 34 personen. Vanuit toeristisch oogpunt uniek gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied in een deels glooiende omgeving.

Voor dit object zijn wij op zoek naar een nieuwe eigenaar. Kenmerken van de woning. De camping ligt prachtig aan een bosrand en heeft jaarlijks een uitstekende bezetting!

 Ontdek ook...