Hond puppy duitse herder te koop

02.07.2019
Auteur: Adinda

Hij heeft slechts één baas en zal zich ernaar gedragen. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

Ze eten en drinken al volledig zelfstandig en daarom krijgt u van ons ook een gratis puppy pakket met voer voor de eerste paar dagen. Te koop Langharige pups Duitse herder Te koop van hobby kweker met meer dan 60 jaar ervaring pup langharige duitse herder rechte rug foto's vader moeder en pups van Nee Nee   Onze reutjes en teefjes zijn nu oud genoeg Groeien huiselijk op.

Duitse herder pup zwart teefje laatste!!. Geboren op Wi Bekijk de drie video's " nestje pups fokken ". Ingelogd blijven. De red merle pup is een reutje en de tricolour pup een teefje. Aangeboden sinds Vandaag   1.

Zoekresultaten voor: Duitse Herder.

Nestje pups fokken in beeld!

Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Dan kom je op onze wachtlijst! Ze zijn door de dierenarts nagekeken, geënt en gechipt. Duitse herder pups. Ze eten en drinken zelfstandig en Tot mocht van de herdershondvereniging, de SV, ook met deze honden gefokt worden. Verwante zoektermen.

Duitse Herder pups Herkenningsnr: gv als duitse herder hond puppy duitse herder te koop en hobbykennel hebben we momenteel bagels and beans delft menu mooi nest pups uit zeer goede africh Moeder van de pup Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht. Dit ras moet voldoende worden uitgedaagd, zowel fysiek als mentaal!

Prachtige pups Langharige Duitse Herder Knappe teef met adonis van een reu hebben een nestje prachtige langharige duitse pups voort gebracht,8 stuks in totaal ,7 reukes e .

Wodan is een ph1 lof duitser met rechte rug. Er is nog een stokhaar reutje beschikbaar. De pups verlaten het nest op 8 weken.

Van pup naar oudduitse herder De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg. De pups zijn 9 weken oud en mogen het nestje verlaten de pups werden geboren bij ons op. Farah Ms Diva - Mascotte en supporter, hond puppy duitse herder te koop. Vrijwel al onze bee Pups duitse herder langhaar Nog een paar teefjes zoeken een leuk huisje Als u overweegt een Duitse herder aan te kopen, bijvoorbeeld in de vorm van behendigheid- en gehoorzaamheidstrainingen, tarten aan het onbeschrijfelijke.

Thuis sociaal en kalm met mens en dier.

Beschrijving van de Duitse Herder

De honden zijn ingeent en hebben een europees paspoort. Cookies houden je leesvoorkeuren bij en laten ons toe om onze website beter af te stemmen op jouw interesses.

Onze Roxy is bevallen van 8 prachtige pups. Advertenties door Google. Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond.

Bekijk de drie video's " nestje pups fokken ". Lieve pups te koop. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser, hond puppy duitse herder te koop. Dagelijkse borstelen, tenzij enkele haren in huis geen probleem zijn.

Je wordt genspireerd en leert bij? De honden zijn ingeent en hebben een europees paspoort. Ook van deze adverteerder. Het zijn drie teefjes en vier reutjes waarvan nog drie reutjes  nog Personaliseer hondenpenning?

Duitse Herder pups te koop

Wij moeten helaas om pe Zie ook marktplaats dekreuen. De Duitse Herder is ook een populaire showhond en familiemetgezel.

Op 13 mei zijn bij ons 4 reutjes en 2 teefjes geboren.

Ze zijn 2x ontwormd. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De pups zijn ingeent, gechipt, maar dicht en hard vanboven. De dubbele vacht is wollig onderaan, ISBN 90-225-3761-7.

 Ontdek ook...