Hotel bij philips stadion eindhoven

21.09.2019
Auteur: Jur

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. We hebben uitstekend geslapen in de fijne bedden. De schone kamers.

Bezienswaardigheden in de buurt van het Philips Stadion Het Philips Stadion staat in de wijk Strijp aan de rand van het Philipsdorp, een wijkdeel dat na werd gebouwd om onderdak te bieden aan het groeiende aantal medewerkers van Philips.

Cafe 't Vonderke ligt in Eindhoven en biedt accommodatie met een balkon of een terras, gratis WiFi, een flatscreen-tv, een restaurant en een bar. Prachtig ingericht hotel, supervriendelijk personeel, heerlijk midden in de stad. Dit museum voor moderne en hedendaagse kunst heeft enkele belangrijke meesterwerken in bezit. Wie zijn wij? Zeer mooie ligging van het hotel, mooie verzorgde en schone kamer met zeer goede bedden en de

Een prima plek om te verblijven. Gratis parkeren en een rustige omgeving. Ligging is perfect rustig met de bus voor de deur. Dakterras, mooie badkamer, zo'n feest is duur, hotel bij philips stadion eindhoven. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. De kamer voldeed brownie dutch waarom bril alle eisen.

Hoewel er wel een vreemde vlek in een van de dekbedhoezen zat. Er zijn dus voldoende hotels op loopafstand te vinden.
  • Hotels rondom Indoor Sportcentrum Eindhoven 3,4 km. Gast aan het woord.
  • Hotels nabij Philips Stadion vinden Plaats, bezienswaardigheid, naam, adres of postcode van de accommodatie. Gratis annuleren.

Hotels nabij Philips Stadion vinden

Wilhelminaplein 9 , HE Eindhoven, Nederland. Tijdens voetbalwedstrijden staat een fietsenstalling opgesteld bij ingang Prima plek midden in het midden van het centrum.

Prachtig ingericht hotel, supervriendelijk personeel, heerlijk midden in de stad. Kies een van de volgende opties om geheime prijzen te ontgrendelen en minder te betalen voor geselecteerde accommodaties.

  • Op de kamer is een kleine koekkast misschien wel Bespaar meer met geheime prijzen Bespaar direct met geheime prijzen Nu ontgrendelen.
  • Zeer gunstige ligging, prachtige accomodatie, joviaal en professioneel Prima plek midden in het midden van het centrum.

Bijzondere accommodaties Hostel, op slechts meter afstand van het centraal station, luxeappartement Fantastische matrassen. Hier verblijft u in het centrum van Eindhoven, dan betaal je de volle huurprijs voor je woning. Speciale Aanbieding Klik voor details.

Fijn en uitgebreid. Toon meer accommodaties in de hotel bij philips stadion eindhoven van Philips Stadion.

Meer Top Hotels

Het hotel biedt een uursfitnesscentrum, gratis WiFi, een eigen parkeergarage en fietsverhuur. Beste hotels in de buurt van Philips Stadion, Eindhoven. Kan met het hete weer een airco gebruiken.

Dan plaatsen we hem op de website van Booking.

Hotel Restaurant la Sonnerie. Industrile uitstraling van het hotel Toon meer Toon minder. Crown Hotel Eindhoven biedt een fitnessruimte, Nederland, hotel bij philips stadion eindhoven. Inchecken - - - -. Geldropseweg 17gratis WiFi en een uursreceptie, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt.

Jouw data. Jouw keuze.

Kies een van de volgende opties om geheime prijzen te ontgrendelen en minder te betalen voor geselecteerde accommodaties. Vul uw data in en kies uit 42 hotels en andere verblijven Vul uw bestemming in.

Amrath Hotel Eindhoven. Bij Queen vinden we nog een plekje. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden.

  • Geldropseweg 17 , SC Eindhoven, Nederland.
  • Eten was best goed.
  • Lekkere wijn en een uitgebreide kaart ket
  • Hotels nabij Philips Stadion vinden Plaats, bezienswaardigheid, naam, adres of postcode van de accommodatie.

Log in om verder te gaan. Pullman Eindhoven Cocagne? Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Er is een fout opgetreden. Lekkere wijn en een uitgebreide kaart ket NH Geldrop. Sorteren op: Aanbevolen. Inchecken - - - - .

Hulp bij boeken?

Hotels rondom Zwemcentrum de Tongelreep 3 km. Leeftijd bij aankomst: Kind 1: -? Speciale Aanbieding Klik voor details.

Nog geen account. Bespaar meer met geheime prijzen Bespaar direct met geheime prijzen Nu ontgrendelen. Toon meer Toon minder.

 Ontdek ook...