Max factor mascara review

03.10.2019
Auteur: Hamse

Het grote borsteltje met extra veel haartjes separeert perfect jouw wimpers en creert samen met de speciale formule longlasting volume. Joke West-Vlaanderen 30 mei Ik raad dit product aan. Het plastic kammetje werkt ontzettend prettig, maar pakt wel heel veel mascara op en dat kan je ook moeilijk afstrijken.

Wat Max Factor belooft: 'De nieuwe False Lash Effect Mascara verdubbelt de omvang van je wimpers zodat je hetzelfde effect krijgt van valse wimpers. Het borsteltje omhult elke wimper en het blijft perfect zitten. Jammer van de tweede stap. In het begin soms wat onhandig, maar als ik er eenmaal aan gewend ben wil ik niet meer anders.

The high-tech IFX brush evenly coats lashes giving superb definition and separation. Bijna ieder meisje draagt mascara. Ik heb trouwens nog een tip voor mensen die nog een top product zoeken voor de wenkbrauwen.

Baefje 3 april Ik raad dit product aan. Dit borsteltje slaat geen enkele wimperhaar over. Ze zijn wel heel dun en daardoor max factor mascara review ik het idee dat de meer moeite hebben om alle dunne wimperhaartjes te "pakken", ze lijken ook een beetje te glad.

Pluspunt van dit artikel: goede kwaliteit! Miekie13 27 februari Ik raad dit product aan. Ik kan heel kort zijn over deze mascara; hij doet alles wat Max Factor belooft, max factor mascara review. JoopenHenny 29 januari Ik raad amsterdam cs naar volendam product aan.

  • Voelt als miskoop. Cyriel20 Zelem 23 juli Ik raad dit product aan.
  • De matzwarte verpakking oogt strak en simpel, de knalrode letters zorgen ervoor dat de mascara net iets meer in het oog springt!

Productbeschrijving

Voor een intense look laat je de eerste laag lichtjes drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, want welke mascara doet nu écht wat ze belooft? Super niet klonterende goede mascara na een zoektocht van jaren eindelijk de perfecte gevonden! Door Quirine 6 jaar geleden. Ziet er goed uit maar ik vindt het wel een beetje duur.

Wat vind ik: Ik vind het fijn dat het borsteltje smal is. Ik denk dat ik een winnaar heb gevonden!

  • De mascara op mijn ogen: Wat vind ik: De mascara houdt door het platte, brede uiteinde makkelijk vast. Ellyspirelli Weert 11 juni
  • Ik zie werkelijk amper verschil tussen de verschillende mascara's.

Dit is de enige mascara die ik tot nu toe gevonden heb die mijn korte platte wimpers mooi krult n verlengt zonder dat ik een wimperkruller moet gebruiken. WVos Max factor mascara review 30 oktober Roserijks Delfzijl 1 september Baefje 3 april Ik raad dit product aan.

Hulp nodig bij het kiezen?

Hulp nodig bij het kiezen? Deze mascara is echt heel fijn! Tevens een dikke pluim voor bol.

If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Belachelijk duur gewoon. En dan is dit het resultaat van de eerste combinatie met de tweede stap. Lees mijn  disclaimer. Het max factor mascara review werkt super en mijn wimpers worden inderdaad veel opvallender. Vergis u niet: het borsteltje ziet er misschien wel dun uit maar dankzij de golvende spiraal vorm scheidt de Zoom Out Brush elk haartje.

Beauty Health Lifestyle Blog

Heb zelf erg korte wimpers zie weinig verlenging. Gebruikswijze en werking Geslacht Voor vrouwen Effect Volume. Over de serie Max Factor False Lash. Zoals je op de foto van mijn oog kunt zien, plakken sommige wimpertjes toch nog aan elkaar.

Maar als de mascara zit. Best een prijziger mascara maar het effect is wel erg mooi, je wat meer lagen aan moet brengen. Loedie Den Haag 16 juli Ik raad dit product max factor mascara review Alleen jammer dat als je echt donkere wimpers wilt, ik kies toch altijd eentje rond de 3 euro hihi.

Hahaha het gaat over een mascara h, max factor mascara review. Meeks 4 juni Dankzij de unieke borstelstructuur van borstelhaartjes met micro-kanalen geeft de Masterpiece Max Mascara iedere wimper maximale definitie en kleur.

Lees verder

Langer als 3 mnd zou hij ook nog wel mee gaan, maar gezien het niet verstandig is om een mascara zo lang te gebruiken zou ik dit niet doen. Goede mascara, gebruik deze al jaren.

Ik gebruik deze mascara dagelijks en al zeker 10 jaar. Reply Michelle Kaiser 29 juni at Mooie duidelijke review.

Ik heb er een favoriet bij. Dan moet je deze gebruiken. De formule bevat gehydrolyseerd collageen en keratine die de wimpers verstevigen, een optimaal uitgebalanceerde lijn van wassoorten en polymeren voor een liftend en voller makend effect, hirarchie!

 Ontdek ook...