Op gespannen voet staan met vertaling engels

24.07.2019
Auteur: Ernest

Nederlands De wetgever en de Commissie kunnen dus op gespannen voet met elkaar komen te staan. Dutch De wetgever en de Commissie kunnen dus op gespannen voet met elkaar komen te staan.

Dutch De vraag rees toen of wij onze opties niet moesten herzien, omdat het landbouwbeleid en het volksgezondheidsbeleid op bepaalde punten op gespannen voet met elkaar stonden.

This has had a series of adverse effects on the system by which parliamentarians are paid. Standaardtermen Hieronder volgt een lijst van gebruikte standaardtermen niet in een specifieke volgorde, deels gebaseerd op Microsoft Language Portal. Het Engelse 'token' wordt 'macro'. Leven in het buitenland Magazine Stage. There must be parity between the Council and Parliament as parties to the codecision process. It jeopardizes a whole raft of other negotiations that the unions are already at loggerheads with management over.

Lees hier meer? English tense frenetic nervous strained antsy taut uptight wound up. Nederlands Dit heeft een aantal consequenties die op gespannen voet staan met het beloningssysteem van de parlementarir. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "op gespannen voet met" in de context. This has had a series of adverse effects on the system by which parliamentarians are paid.

Contribuant bestaat wel in het Nederlands, maar wordt volgens Van Dale alleen gebruikt in de betekenis van iemand die contributie betaald, met andere woorden iemand die lid is.

"op gespannen voet met" vertalen - Engels

Unclear concepts such as 'safe third country of origin' or 'safe third country' have led to a situation in which we are frequently at odds with internationally agreed practices or the principle of not sending people back, which we have made sacrosanct.

Dutch op gespannen voet met Meer vertalingen in het bab. This has had a series of adverse effects on the system by which parliamentarians are paid.

At the same time, it is at odds with subsidiarity. This has had a series of adverse effects on the system by which parliamentarians are paid. Een voorbeeld voorstellen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Engels The enemy you perceive out there is yourself. In CiviCRM wordt de term breder gebruikt. Dutch op gespannen voet met Meer vertalingen in het bab. English tense frenetic nervous strained antsy taut uptight wound up. Indeed, it is obvious that a zero rate conflicts with the very nature of VAT and complicates the system.

Menselijke bijdragen

Vertaal het Engelse werkwoord 'to update' alleen met het leenwoord 'updaten' als het om het updaten van software gaat. Dutch De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van de moderne geneeskunde staan op gespannen voet met de ethische beginselen van onze samenleving. Dutch Door de voortdurende en toenemende aanwezigheid van de Burundese vluchtelingenpopulatie in Tanzania staan de twee regeringen op gespannen voet met elkaar.

Pero más difícil de explicar es el hecho de que los acuerdos de pesca a veces estén reñidos con la cooperación al desarrollo.

Verstandig en wetshandhaving hoeven niet altijd op gespannen voet te leven. Voeg een vertaling toe. Dutch De vraag rees toen of wij onze opties niet moesten herzien, omdat het landbouwbeleid en het volksgezondheidsbeleid op bepaalde punten op gespannen voet met elkaar stonden.

Hun reactie was dat 1 deze onbewuste gedachten, gevoelens en verlangens quantum effecten creren die soms op op gespannen voet staan met vertaling engels voet staan met onze bewuste intentie. Dat staat op gespannen voet met het streven naar een marktsituatie. English tense frenetic nervous strained antsy taut uptight wound up.

"op gespannen voet" vertalen - Engels

Nederlands De productie van motorbrandstoffen zou op gespannen voet kunnen komen te staan met de productie van voer en voedsel. Construction and healthcare are sometimes at odds with each other. From the implementation activities in Member States it is observed that there exists an undeniable tension between the Directive's main objectives among which the creation of an equal playing field for the European audit practice and the very nature of the Directive, being minimum harmonisation.

We erkennen dat de strikte bezuinigingen in een groot aantal landen op gespannen voet staan met de gevolgen die zij hebben voor sociale insluiting en de mate van armoede.

  • Of liever nieuwe woorden leren?
  • Als het gaat om het betalen van opleidingskosten, ook aan het eind van een contract, ook op het moment dat een club zijn speler kwijt wil, zal dat volgens mij op gespannen voet staan met het Bosman-arrest.
  • Duurzaam vervoer per zeevaart of binnenvaart hoeft niet op gespannen voet te staan met winstgevendheid.
  • Dutch Ook moet de Europese Unie de grensoverschrijdende regionale samenwerking steunen, met name tussen landen die in conflict met elkaar zijn geweest of op gespannen voet met elkaar staan.

Their response was 1 these subconscious thoughts, feelings and desires create quantum effects that are sometimes at odds with our conscious intent? Deelt de Commissie de opvatting dat Servische belastingfaciliteiten voor Fiat op gespannen voet staan met de lopende toetredingsonderhandelingen met Servi.

Dutch Bovendien staan uniforme voedingsprofielen op gespannen voet met de variteit aan levens- en eetpatronen in op gespannen voet staan met vertaling engels lidstaten van de Europese Unie. English to with against at by by means of concerning on upon opposed to opposite across from, op gespannen voet staan met vertaling engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ook moet de Europese Unie de grensoverschrijdende regionale samenwerking steunen, met name tussen landen die in conflict met elkaar zijn geweest of op gespannen voet met elkaar staan.

Dus niet 'Bevestig Wachtwoord', zag er lekker uit maar was niet voor de rest niet apart. Het Engelse 'Dashboard' laten we staan met inachtneming van hetgeen hierboven staat over overbodige hoofdletters.

Ook in de database

Engels What is more difficult to explain is that fisheries agreements are sometimes in a tense relationship with development cooperation. Of liever nieuwe woorden leren? Waarom doe je het niet allebei!

Het Engelse 'Refer' wordt 'Raadplegen' wel het werkwoord aanpassen aan de zin natuurlijk Gebruik het Nederlandse 'data' alleen als meervoud van 'datum' en niet als vertaling voor het Engelse 'data'. English about through in exchange for? Bedrijf Over bab. English featuring!

 Ontdek ook...