Speciale hotels in nederland

06.07.2019
Auteur: Adne

Bijzonder overnachten in de cockpitsuite van een vliegtuig. Bijzonder slapen in een bohemien boshuisje.

Uniek verblijf: slapen op een schip Ervaar het ware cruisegevoel Buitenzwembad met uitzicht op de skyline. Arabisch overnachten bij Badhu in Utrecht. Bijzonder overnachten in een luxe boomhut in Drenthe. Mauro Mansion. Origineel overnachten in een eeuws kasteel. Slapen in een kubuswoning in Rotterdam Open now Nederland.

Op meter van het strand in Zeeland. Bekijk dan alvast de hotels in Nederland die Bijzonder Plekje voor je heeft geselecteerd. Slapen in een Tiny House in Limburg. Bijzonder overnachten in een loft aan een ven. Bijzonder overnachten in een Speciale hotels in nederland.

Voor 4 tot 6 personen met uitzicht op de Noordzeekust.
  • Trek erop uit in een Retrobus!
  • Origineel overnachten in te gekke kindercottages in Frankrijk. Bijzonder overnachten in een kartonnen huisje.

Wat maakt de bijzondere hotels zo speciaal?

Hotel Des Indes The Hague. Minimalistisch en strak design voor 4 personen. Bijzonder kamperen in een Hollandse sleurhut. Bijzonder overnachten in een voormalig Teutenhuis in België. Bijzonder overnachten op de Pier van Scheveningen. Bosrijk 69 Bosrijk.

Luxueus genieten aan de Zeeuwse kust. Bijzonder kamperen in een Airdreamer. Bijzonder overnachten in een Yurt met privsauna. Wie zijn wij. Bijzonder overnachten in een Luchtbel in Belgi. Fletcher Hotels.

Het kleinste houten kerkje van Nederland. Luxueus overnachten in een Fort. Bijzonder overnachten in een middeleeuws kasteel in Limburg.

Van 2 tot 20 pers. Bijzonder overnachten in een Finse Kota met een glazen dak? Slapen in een oude watertoren vlakbij Zwolle. Stedentriptip voor jou en je vriendin. Bijzonder overnachten in een Jutter bij het strand.

Bijzondere overnachting in een hotel

Bijzonder overnachten in een tuinkas. Sprookjesachtig overnachten in het Efteling Hotel. Bijzonder overnachten in een Engelse Dubbeldekker.

Overnachten in een strandhuisje in julianadorp aan zee, speciale hotels in nederland. Landgoed Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Bijzonder overnachten in een knusse Boomvilla in Noord-Holland. U slaapt in comfort, en geniet van het lekkere eten in het restaurant, dus je kan soms nodig om sommige werkbladen verwijderen en toevoegen van anderen.

Bijzonder overnachten in een privwellness Vissershuis aan zee. Bijzondere hotelkamer aan de werf in Utrecht? Slapen op een vlot. Bijzonder overnachten in een Beachbus.

Service & Contact

Door het doorzichtige dak kijk je naar de sterren. Unieke kampeerervaring op de Limburgse Maasplassen. Secret Special 1 Secret Special. Romantische hotels in Nijmegen.

In het Crane Hotel Faralda overnacht je namelijk op 35 meter hoogte in een heuse hijskraan. Voor 4 personen op de Middellandse Zee.

De echte American vibe in Overijssel.

 Ontdek ook...