Telefoon gaat niet over als ik iemand bel

15.09.2019
Auteur: Almer

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hoi dmkodde ,   Goed om te lezen!

Dan kan ik het verder bekijken. Alle doorschakelingen op het toestel staan op uitgeschakeld. Upload afbeelding. Rena Chan. Klantnummer Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Media toevoegen. Powered by inSided. Ouch, Ik ga morgen direct naar de specsavers. Nadat de laatste 2 weken lles regelmatig even uitviel is vandaag mijn modem omgeruild. Graag z!

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.
  • Ron H en Friesian, bedankt! Daarna hoor ik tuut tuut tuut.
  • Ik accepteer de Forumvoorwaarden. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Weet jij het antwoord?

Is er een mogelijkheid om in de centrale doorschakelen naar mijn mijn mobiele telefoon in te stellen? Meestal kunt u het probleem eenvoudig oplossen zonder onze technische dienst te moeten bellen. Ik kan niet eens bereiken op die momenten. Zoals gezegd was het ook info voor als je overgezet bent. Contacteer ons. Upload afbeelding. Kan ik een nummer traceren?

Hallo Nienke, Het gaat van kwaad tot erger. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je een vraag. Ik heb op het netwerk ook al via meerdere codes doorschaklingen proberen te verwijderen, krijg in mijn scherm de melding uitgeschakeld. Maak een account aan Inloggen met Facebook of, telefoon gaat niet over als ik iemand bel. Ik stuur een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren.

Meld je aan

Vandaag is het probleem ontdekt. Ai René, dat is natuurlijk onwijs onhandig! Kan ik een nummer traceren?

Bestand scannen voor virussen Sorry, bedankt? Ron H en Friesian, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Toegestane bestandstypes:. Probeer eerst eens uit te zoeken waar je probleem ligt, door middel van de inmiddels beroemde kruistest.

Consument Zakelijk Wholesale.

Dit topic is gesloten. Groetjes, Asma. Zo weten we zeker of het te maken heeft met jouw nieuwe toestel. Gebruikersnaam of e-mail. Als ik nog iets voor je kan doen of nakijken dan verneem ik het graag.

  • Wanneer je een poging doet om te bellen wat zie dan in je balk qua bereik?
  • En 2 verschillende providers.
  • Hoi dmkodde ,   Goed om te lezen!
  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Media toevoegen. Meld je aan Heb je al een account. Wachtwoord vergeten. Hoi Ninedd. Verberg leeftijd en geboortedatum Alleen leeftijd weergeven Toon leeftijd en geboortedatum Toon alleen dag en maand.

Hoi T. Media toevoegen. Knijsten47 Is de doorschakeling verwijderd op je toestel of hebben ze dat in ons systeem gedaan.

Parii 05 maart Hallo, Heb je al eens geprobeerd je toestel te updaten? Dus dan zijn we nog verder van huis. Als je het via onze klantenservice of via de website hebt geregeld, dan kan ik de vernieuwing voor je annuleren.

Hoe kan dit? En met een iPhone 6s kun je VoLTE wel aan en uitzetten hoor, heb je nu niets aan omdat je er geen gebruik van kunt maken. Deze functie kun je herkennen aan het halve maantje boven aan je scherm.

 Ontdek ook...