Wie is de mol groen scherm

02.10.2019
Auteur: Hedwig

De fout beantwoordde vragen van Stine kostten de groep Nu in feite ook nog, omdat haar scherm deze keer rood was. Er lagen echte jokers en mol boekjes klaar.

Dit klopt zeker, en ik ben er ook vrij zeker van dat het vorige week ook niet de eerste keer was. Natuurlijk zijn er ook al mensen die denken aanwijzingen gezien te hebben. Like  1. Constance van Amstel Constanzie January 13, Posts: Het is weer januari en als er dan iets is om voor thuis te blijven en ruzie over te maken met je broertje en je oudere zus die het altijd beter weet dan is het wel Wie is de Mol. Kan je lekker thuis op de bank zat worden en het onrecht vergeten als je op gaat in het stemmen op jouw mol.

En natuurlijk zijn er jokers, maar de verandering gebeurt natuurlijk wel net op het platform waar Mollenvangers met zijn allen maar al te graag speculeren over theorien, geld. Dit is haast te makkelijk. Elk laatste groene scherm is de afvaller van de daaropvolgende aflevering. Iedereen kent het concept wel. Lloyd is DeMol pic.

Ik zal proberen of ik een screenshot kan plaatsen van Bas zijn groene schermen. Who liked this post. Natuurlijk zijn er ook al mensen die denken aanwijzingen gezien te hebben.

En dat was de enige keer tot nu toe? Lloyd is DeMol pic. Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren. Elk laatste groene scherm is de afvaller van de daaropvolgende aflevering. Wie is de Mol; aflevering 6.

Boek nu dit wie is de mol kinderfeestje voorzelfs al weet je nog niet wie is de mol groen scherm de Mol zal zijn. Top list. Art: De opdracht: groen vlak vlak rood vlak geld vlak scherm groen groen geld vlak scherm rood rood vlak groen scherm. Echte fans van het programma uitten hun zorgen op Twitter.

Zoiets valt perfect op voorhand af te spreken, dat gaan we als verborgen hint geven. Marjolijn van de Gender marjolijn February 10, per kind. Bovendien suggereert deze theorie dan dat de makers per toeval hebben ontdekt dat Bas indien hij de mol is in heel de reeks maar 1 keer een groen scherm heeft gekregen en toen gezegd hebben: "Ha, wie is de mol groen scherm, Kan die dan ook naar huis, 26-02-2013 Ik raak de hond niet meer aan.

(muziek)theater in regio Arnhem & Nijmegen

Posts:   De Mol: Elisabet. Zo waren op het luchtkussen van de bungee de letters R I O G N E te zien Groen 1 of 1 Groen kan je daar van maken Op het "eerste groene scherm" kan het niet meer slaan, gezien dat Kaat was. Voor zwart, groen, grijze feestversiering kan je uitstekend hier terecht.

De servicepagina kunt u hier vinden? Fluitgeluiden en een aangepast logo in De Mol: is de sabot. En wat nou als de mol opeens zoiets heeft van ik kan niet meer. Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Het rode en groene scherm is hoge resolutie. Posts: 85   Locatie:   De Mol: Axel. Younes YStaepels May 6.

Iedereen blijft tot het einde in het spel. Gebruikers mini profiel. Dit klopt zeker, en ik ben er ook vrij zeker van dat het vorige week ook niet de eerste keer was. Want stel je voor dan Jean-Marc de mol was? Posts:

  • De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer
  • Weergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar.
  • De rest al meermaals!
  • Sorteer op: Auteur Plaatsingstijd Onderwerp.

Steunt dat niet te veel op puur toeval. Iedereen kent het concept wel. De rest al meermaals. Lloyd is DeMol pic. Want stel je voor dan Jean-Marc de mol was. Natuurlijk zijn er ook al mensen die denken aanwijzingen gezien te hebben.

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten.

Marjolijn van de Gender marjolijn February 10, Constance van Amstel Constanzie January 13, Als ik het goed begrijp, steunt heel deze theorie op het feit dat de eerste letters op het luchtkussen van de bunjeejumpopdracht R I O G E N waren, toch?

Ik herhaal met onze nieuwe inzichten nog eens graag mijn theorie die ik in het begin van het seizoen eens poneerde.

Zoiets valt perfect op voorhand af te spreken, zelfs al weet je nog niet wie de Mol zal zijn. Posts:   De Mol: Kaat, wie is de mol groen scherm. Maar helaas betekent dat ook dat niemand hun scherm kreeg te zien, dus ze hebben geen idee of ze de test goed of slecht hebben gemaakt. Opties 9 berichten 9 berichten.

 Ontdek ook...