Youtube geschiedenis van de telefoon

10.07.2019
Auteur: Anish

Als je de hele kijkgeschiedenis wilt verwijderen klik je op de knop "Volledige kijkgeschiedenis wissen" bovenaan de pagina. YouTube-geschiedenis verwijderen op een computer.

Tik op het pictogram van de prullenmand. Oude desktopversie Selecteer Geschiedenis in de gids of de zandloper onderaan een YouTube-pagina om je kijkgeschiedenis te bekijken. Verwijder specifieke video's uit je kijkgeschiedenis. Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of de mobiele site. Bekijk onze overige artikelen voor meer informatie over de zoekgeschiedenis , aanbevolen content verwijderen en je aanbevelingen verbeteren.

Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, verwijderen of onderbreken terwijl je bent ingelogd Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen, youtube geschiedenis van de telefoon je naar Instellingen in de gids en baby kado zelf maken je Kijkgeschiedenis wissen.

Als je je kijkgeschiedenis wilt wissen, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Betalen om films. Er worden elke minuut uur aan YouTube-video's gepdatet.

Privacyinstellingen beheren Kijkgeschiedenis bekijken, worden niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en hebben geen invloed op je aanbevolen video's. Video's die je kijkt terwijl het bijhouden van je kijkgeschiedenis is onderbroken, inrichting en beheer met zich zouden meebrengen. Dit kan alleen vanuit uw browser worden gedaan.

Veel mensen maken zich zorgen over het verkrijgen van identificerende informatie door Google. Klik hierop om een lijst te zien van de zoekopdrachten die je hebt ingevuld.
  • Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].
  • Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je bent ingelogd

Als deze optie niet beschikbaar is op jouw apparaat moet je het doen met een computer. Ja Nee. Als u afzonderlijke zoekvermeldingen of slechts één video wilt verwijderen, zoekt u het item in het middelste deelvenster en klikt u op de X naast elk item dat u wilt verwijderen.

Deutsch: Den Youtube Verlauf löschen. Als u oude video's en zoekopdrachten verwijdert, kunt u die suggesties uit uw feed verwijderen. Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis , het verwijderen van aanbevolen content en het verbeteren van je aanbevelingen.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's youtube geschiedenis van de telefoon bekijken of verwijderen. Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar wanneer je uitgelogd bent. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Hier is waarom Apple dingen van zijn telefoons verwijdert. Bekijk onze overige artikelen voor meer informatie over de zoekgeschiedenisaanbevolen content verwijderen en je aanbevelingen verbeteren. YouTube-geschiedenis verwijderen op een computer. Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je was ingelogd bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven.

YouTube geschiedenis beheren via website

Tik op Verwijderen in de pop-up. Methode 2 van 4: YouTube-geschiedenis verwijderen op een apparaat met iOS. Een probleem oplossen Bekende problemen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma.

Als je met je muis over een zoekopdracht beweegt verschijnen de drie stippen.

Als dit je stoort, kun je na elke sessie je geschiedenis wissen om die youtube geschiedenis van de telefoon tot een minimum te beperken. Vervolgens volg je de stappen van de eerste methode. Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht. YouTube-geschiedenis verwijderen op een apparaat met iOS. Door te klikken op de knop Instellingen kom je bij een lijst met alle bekeken video's.

YouTube-app

Was dit nuttig? Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door je geschiedenis te verwijderen of te onderbreken. Selecteer "Menu" om meer opties te openen.

Je hele zoekgeschiedenis wissen Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, tik je op je profielfoto Instellingen Geschiedenis en privacy en vervolgens op Zoekgeschiedenis wissen.

Als je de algemene YouTube-app gebruikt, kun je ook je activiteit in de app bekijken. Open YouTube op je tv, meestal naast of over de drie horizontale streepjes. Espaol: borrar el witte stukjes in stoelgang baby de YouTube!

YouTube Ondersteuning krijgen. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen, youtube geschiedenis van de telefoon. Selecteer Instellingen. Veel mensen maken zich zorgen youtube geschiedenis van de telefoon het verkrijgen van identificerende informatie door Google.

Het rode YouTube-pictogram, gameconsole of streaming-mediaspeler. In deze tip leggen we uit hoe je de YouTube Donkere modus kunt activeren in de applicatie of via de YouTube-website? Als je je kijkgeschiedenis wilt wissen of onderbreken, tik je op de pagina Geschiedenis op Meer bovenaan.

YouTube geschiedenis raadplegen in de app

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis , het verwijderen van aanbevolen content en het verbeteren van je aanbevelingen. Opmerking: Klik op de zandloper onderaan elke YouTube-pagina om de kijkgeschiedenis op je computer te openen als je bent uitgelogd.

Als je niet bent ingelogd klik je op de blauwe knop Inloggen rechtsboven en voer je je gegevens in. Klik onderaan het scherm op de knop Geschiedenis.

Ga naar myactivity. Kijkgeschiedenis wissen: Selecteer Volledige kijkgeschiedenis wissen om je volledige geschiedenis te wissen. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker.

 Ontdek ook...