Ego ski bergen op zoom

01.10.2019
Auteur: Jarmo

Met meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen vanaf 3 jaar en gevorderden ben je bij Ego indoorski in goede handen. Hier wordt met passie lesgegeven gebaseerd op kennis en ervaring.

Je kunt dan gaan skien, snowboarden, sleeën op de borstelbaan en zelfs klimmen er is ook een klimmuur. Boek dan nu een proef les of reserveer een cursus. Skiër 4 tot 6 jaar ervaring. Gast 25 januari · Prima voorbereiding op de wintersport, zowel voor conditie als techniek! Ik ben superblij dat ik deze lessen heb gevolgd, en ik durf nu alle pistes af zonder angst! De leraren tonen interesse en hebben verstand van zaken.

Ook voor kinderen is het leuk.

Matthias 14 maart Op een zeer makkelijk bereikbare locatie net achter het station in Bergen ego ski bergen op zoom Zoom vind je Ego indoorski. Reserveren kan telefonisch, maar ook online geregeld worden. Gast 26 januari Super dat je kort voor de wintersport nog terecht kan. Skir 4 tot 6 jaar ervaring. Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring. Je kunt ook op skivakantie met Ego indoorski!

EGO indoorski Ik en mijn broer hebben hier nu een aantal keer geskied en onze ervaring is zeer positief. Al sinds het bestaan van de Dutchweek Snowtime is Ego indoorski erbij. Super om de techniek bij te schaven. Boek nu een last-minute! Op een zeer makkelijk bereikbare locatie net achter het station in Bergen op Zoom vind je Ego indoorski.

Doordat ze met maximaal 3 personen op de baan lesgeven zijn de lessen erg persoonlijk en direct.

Het personeel is ook altijd heel erg aardig en behulpzaam. De Flexibele leskaart Wil je liever foto bewerken voor facebook het aantal lessen bepalen en zelf je dag en tijd plannen, kies dan voor de flexibele leskaart. De Lessen ego ski bergen op zoom ego zijn er prettig. Matthias 14 maart Op een zeer makkelijk bereikbare locatie net achter het station in Bergen op Zoom vind je Ego indoorski. Skir 6 tot 10 jaar ervaring.

SEPTEMBER/ OKTOBER AANBIEDING 2019

Gast 23 maart · Lessen op de rollerbaan wordt onderschat door ervaren skiërs en is geweldig voor je piste techniek. Seizoens aanbiedingen Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen.

Een erg vrolijke vrouw en ze heeft mij veel geleerd in 5 lesjes!

De hal is niet echt in een wintersportsfeer aangekleed. Goede instructies. Gast 20 maart Super om de techniek bij te schaven. Deze wordt vooral gebruikt door ego ski bergen op zoom en kinderen die skien. Wil je een les annuleren dan kan dit 7 dagen vooraf en je krijgt dan een last-minute coulance les terug.

Het team bestaat uit echte wintersportliefhebbers en dat merk je aan alles.

Wie mogen we bedanken?

Na het skiën is het goed toeven bij de bar. Deze lessen kan je niet verzetten. Vandaag of morgen nog een les reserveren met grote korting! Op een zeer makkelijk bereikbare locatie net achter het station in Bergen op Zoom vind je Ego indoorski. Ego gebruikt voor de kinderen zowel de rolband als een vaste helling.

Hier wordt met passie lesgegeven gebaseerd op kennis en ervaring. Gast 19 januari Goede ontvangst bij receptie, ego ski bergen op zoom, en ik durf nu alle pistes ego ski bergen op zoom zonder angst, gezellige uitstraling. EGO indoorski Ik en mijn broer hebben hier nu een aantal keer geskied en onze ervaring is zeer positief. Op een zeer makkelijk bereikbare locatie net achter het station in Bergen op Zoom vind je Ego indoorski. Voordelig skin of boarden.

Ik ben superblij dat ik deze lessen heb gevolgd, huiselijke atmosfeer en grote nadruk op service. Seizoens aanbiedingen Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen.

Cadeau voor aanstaande papa en mama dan nu een proef les of reserveer een cursus.

Ook de leraren zijn super!

NOVEMBER/ DECEMBER AANBIEDING 2019

Gast 25 januari · Prima voorbereiding op de wintersport, zowel voor conditie als techniek! Volgend jaar een seizoenskaart Skiër meer dan 10 jaar ervaring. De Lessen bij ego zijn er prettig.

Gast 20 maart Ook voor kinderen is het leuk. Mail of bel ons dan. Er zijn 2 rolbanden die in snelheid en stijlheid verstelbaar zijn.

 Ontdek ook...