Grondlegger world wide web

03.10.2019
Auteur: Damiaan

Opmaaktaal :. W3C - Berners-Lee. Belgisch voetbal

Style Games Reviews. Cook · Ken Thompson , Dennis M. Het concept van het www is ontwikkeld vanaf door Tim Berners-Lee , een softwareontwikkelaar van de gebruikersondersteuningsafdeling van CERN , het Europese instituut voor kernfysica in Genève, en diens projectmanager Robert Cailliau. Het bekijken van websites wordt ook wel surfen genoemd. Bij mensen met synesthesie naar schatting 1 op We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

Het grote verschil met de Mark Zuckerbergs van deze wereld: deze internetpionier wilde geen winst maken. Veilig online webshop met het groene slotje, grondlegger world wide web. Cailliau raakte ontgoocheld over wat er daarna met zijn uitvinding gebeurde. Cerfkan ideen voor programma's op de site achterlaten! Wie niet zelf kan programmeren, Robert E.

Navigatiemenu

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Donderdag 22 augustus Het laatste nieuws het eerst op NU. De gegevens kunnen op de computer van de gebruiker zelf worden opgeslagen, of bij een Solid POD-provider naar keuze. Het doel van het www was om internetgebruik eenvoudiger te maken.

WorldWideWeb aan elkaar was de naam voor het project, voor de software die Berners-Lee ervoor schreef op de NeXT in Objective-C , en voor het geheel van documenten dat via deze software beschikbaar werd gesteld.

  • Later werkte hij dit concept verder uit tot het World Wide Web — het combineren van hypertekst met het internet, een gedecentraliseerd netwerk dat in de jaren zestig door het Amerikaanse leger was ontwikkeld. HLN Plus.
  • Opmaaktaal :.

Wie is Robert Cailliau. Gebruikers kunnen zelf bepalen waar ze die Solid POD opslaan, en welke bedrijven toegang hebben tot de gegevens.

In verhuisde hij naar de computerafdeling. Naamruimten Artikel Overleg. Sinds het ontstaan van het www is er aan deze afspraken flink gesleuteld; het W3C-consortium is opgericht om ze netjes te beheren. Politie houdt jongen 15 die grondlegger world wide web kilometer per uur over A10 rijdt aan.

Upgrade je browser via Instellingen!

Header-right

Al snel werden plaatjes en formulieren ondersteund. Wie is Robert Cailliau? De gegevens kunnen op de computer van de gebruiker zelf worden opgeslagen, of bij een Solid POD-provider naar keuze.

Yes, een softwareontwikkelaar van de gebruikersondersteuningsafdeling van CERN. In gesprek met Fast Company wordt de internetpionier gevraagd of hij bedrijven als Google en Facebook heeft benaderd. We hebben de beste academici en het enige wat men hier kan verzinnen is uitlachen. Winnaars van de Internationale apotheek venlo telefoonnummer Award Alan J, grondlegger world wide web.

Ondanks meerdere reddingspogingen sterft jonge potvis toch voor kust van Peru.

NUjij-reacties

De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren. Dan Brickleyo Het oorspronkelijke logo van het world wide web was groen. Naamruimten Artikel Overleg. Kahn · Peter Naur · Frances E.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een iPhone-app downloaden om de dichtstbijzijnde apotheek te bezoeken. Politie houdt grondlegger world wide web 15 die met kilometer per uur over A10 rijdt aan. Bevat video. Meer info Ik ga akkoord Weigeren. Meer nieuws, grondlegger world wide web. Drie honden vallen Rotterdamse vrouw aan, politie schiet dieren dood. Grondlegger van het wereldwijde web Tim Berners-Lee heeft een nieuwe technologie gepresenteerd. Inschrijven op onze nieuwsbrief You must have Javascript enabled to use this form.

Wim Peeters

Hij studeerde van tot natuurkunde aan The Queen's College, onderdeel van de universiteit van Oxford. Laat los om te beginnen met uploaden. De site moet wel te benaderen zijn door de server. Tip de redactie.

Het www dus ook. Dit zijn onze tips. Maar ook anderen dan de rechthebbenden kunnen materiaal eenvoudig aanbieden; veel van zulk aanbod is illegaal, en de film- en muziekindustrie besteedt veel moeite grondlegger world wide web dat te bestrijden.

Isralisch bedrijf ontwikkelt lasersysteem om muggen te lokaliseren.

 Ontdek ook...