Hema fotoalbum bestellen lukt niet

28.09.2019
Auteur: Charon

Ik ga over naar Albelli, na jarenlang zeer tevreden te zijn geweest over Hema Waar zijn al die leuke achtergrondjes gebleven?

Er is toch een mogelijkheid gevonden om de HEMA software voor Mac en voor Windows voor fotoboeken tijdelijk, voor een periode van 6 maanden, te reactiveren. Eerder gemaakte ontwerpen zijn daarmee verloren gegaan.

Een flop is de nieuwe software! Vanaf nu ben ik klant bij Albelli. Of wat doe ik niet goed?

Vervolgens waarschuwde de software me dat de tekst niet in het tekstvak paste. Ik ben er trots op en krijg weer zin om op vakantie te gaan. Zeker als je erg veel moeite in een album hebt gestoken! Broekhuizen op Jul 13, Ik heb geen nieuw account aangemaakt bij Albelli Foto springt gewoon terug naar oude formaat.

Het duurt hema fotoalbum bestellen lukt niet voor het opstart, maar dat kan aan mijn computer liggen.

Inloggen via Consumentenbond Maak gratis een account aan of log in via Consumentenbond om te reageren.

Vragen top 5

Op vrijdag 16 september heb ik HEMA een mail op poten doen toekomen, waarin ik uitlegde dat ik vertraging van de levering onacceptabel vind. Ik zag trouwens dat de software van Albelli wel heel veel op de oude software van de Hema lijkt.

Het nieuwe softwareprogramma werkt top. Kan ik ook met een blanco kaartje beginnen? En toen was het toch nog klaar. Ik heb dus feitelijk een ondeugdelijk product van de Hema gekocht en heb hen vriendelijk verzocht het door mij betaalde bedrag, waar ik dus recht op heb, op mijn rekeningnummer terug te storten zodat ik mijn bruiloftsfotoboek alsnog op een andere wijze kan samenstellen. ZIt hier iets nuttigs voor je bij?

  • Mis allerlei mogelijkheden, werkt niet fijn, allerlei pictogrammen over foto's, kortom: wat een achteruitgang Hema!!
  • Keuze uit verschillende thema's indelingen en achtergronden. Ja Nee.

Ik ben een onervaren computergebruikster. Betaald voor thuislevering, maar je moet het boek zelf bij een filiaal inleveren.

Je kunt nu je foto's op fotopapier laten afdrukken en dat vel fotopapier loopt door over 2 pagina's, hema fotoalbum bestellen lukt niet. In de kerstvakantie installeer ik mij dan altijd lekker achter de pc en ga aan de slag met het boek. Ik was teleurgesteld omdat ik het album pas op vrijdag 20 april zou funda te koop rotterdam prinsenland afhalen, echter Nicole belde mij woensdagmiddag op dat het album al gearriveerd was.

Ook de helpdesk weet geen raad meer.

Hoofdnavigatie

Beste M. Gauw naar Abelli. Direct verwijderd en door met Albelli Jammer voor Hema heb vanaf het begin fotoboeken bij de Hema gemaakt. Waarom zijn zoveel handige functies verdwenen bv.

Alvast bedankt!!!!. Hema je bent me kwijt als klant, hema fotoalbum bestellen lukt niet. Maar OOK ik ga na mn laatste 2 boeken die nu in de maak zijn en waar ik echt uren aan heb zitten werken verspreid over een aantal dagen als laatste bestellen. Dit was dan het laatste boek. Minder mogelijkheden en meer moeite om de foto's precies daar te plaatsen op de pagina waar ze moeten staan.

Fervente gebruikers van de HEMA fotoservice zijn boos. Beste Twietie, Omdat je pas sinds vandaag op dit forum actief bent heb je misschien een hoop nuttige informatie op dit forum nog niet gezien. Wijzig cookie-instellingen. De winkelketen is onlangs overgestapt op andere software voor het zelf maken van fotoboeken.

Zomaar een ideetje, kan er aan liggen. Dus OF het 10xformaat liep vroeger ook al niet via Albelli, of 10x15 en 10x13 zijn hema fotoalbum bestellen lukt niet toch equivalent met elkaar.

Na 3 weken zorgvuldig samenstellen wil het progr ineens niet meer openen! Dus advies: neem contact op met hema fotoservice. Het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste. Heb de foto's gemaakt met een goede spiegelreflex en ze zijn op mijn laptop haarscherp, maar daar is niets meer van terug te zien. Ik word inmiddels wanhopig van meldingen over teksten die te groot zouden zijn??.

In de kerstvakantie installeer ik mij dan altijd lekker achter de pc en ga aan de slag met het boek, hema fotoalbum bestellen lukt niet.

Meld je aan

Uploaden ging snel genoeg, bestelprocedure eenvoudig en de prijs per extra pagina voordelig. Ik stap over op Albelli. Tis geen garantie maar het proberen waard, handig klein programmaatje wel.

Mail contact met de klantenservice was snel, vriendelijk, kan er aan liggen. Hoe krijg ik andere kleuren in de achtergronden. Zomaar een ideetje, so much so that were still waiting for them to reunite for a new movie.

 Ontdek ook...