Hoe zet ik muziek op usb stick

16.07.2019
Auteur: Shauni

Ik werk met die comp. Als het goed is zie je dat je USB-stick op het bureaublad wordt weergegeven. Selecteer de nummers die je op de USB-stick wilt hebben, druk vervolgens met de rechtermuisknop op een van de geselecteerd bestanden en kies "kopiëren".

Sleep de audiobestanden naar de USB folder. Plaats antwoord. Wat betekent dat u op een gemiddelde USB-stick al snel duizenden liedjes kunt zetten.

Klik in het tabblad Details op het gegeven dat u wilt veranderen. Dit is het moment dat het handig is om te weten wat het label en de stationsletter van je USB-stick is.

Bestanden vervoeren gaat handig op hoe zet ik muziek op usb stick usb-stick. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel. Dat gaat door ze te kopiren. Selecteer de bestanden en mappen die je wilt kopiren.

Wel is het noodzakelijk dat de muziek die u op een USB-stick wilt zetten als muziekbestanden opgeslagen staan op uw pc? Dit gaat het eenvoudigst door de muziek die u op USB-stick wilt hebben simpelweg naar de USB-stick te kopiren met behulp van Verkenner.

De hoeveelheid beschikbare ruimte zal bepalen hoeveel muziek je op de drive kunt opslaan. Dit zal het station ontkoppelen van je systeem, zodat je het veilig kunt verwijderen zonder opgeslagen gegevens te beschadigen.

Is elke USB-stick geschikt om muziek op te zetten?

Muziek Overzetten van iPod naar iPad op 4 Manieren. Als dit de eerste keer is dat je de USB-stick op je computer aansluit, dan zal Windows een aantal stuurprogramma's installeren. Functies Handleiding Technische Specificaties Beoordelingen. Meestal is dit de E: , F: , G: of H: -schijf. Klik met de rechtermuisknop op de USB-stick in de navigatiekolom, de linkerkolom, van Verkenner.

  • Meer leren over uw thuiscomputer?
  • Dit is niet noodzakelijk als je iTunes gebruikt.

U kunt vervolgens veilig uw USB flash drive van uw Mac verwijderen. Weten wat de stationsletter is zal het gemakkelijker maken om later bestanden naar het station te verzenden. Als je schijf wel wordt weergegeven in het Schijfhulpprogramma, hoe zet ik muziek op usb stick, dan is het wellicht niet in een compatibel formaat ingedeeld voor je besturingssysteem. Selecteer de bestanden en mappen die je wilt kopiren.

We adviseren u over te stappen op een andere browser.

Hoe Spotify Muziek Overzetten naar USB

Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Meer muziek.

De tijd om het overdrachtproces te voltooien, raadpleeg dan het deel Problemen oplossen hieronder. Als er bepaalde gegevens niet kloppen in een tag dan kunt u dat op de volgende manier eenvoudig aanpassen: Klik in Verkenner met de rechtermuisknop op het nummer waar de gegevens niet van kloppen. Als je USB-stick niet wordt weergegeven, is afhankelijk van het aantal geselecteerde nummers of de grootte van de afspeellijst, hoe zet ik muziek op usb stick.

Populaire vragen in deze categorie. Gebruik het zoekvak op de website om te zoeken naar het nummer dat je op je computer wilt opslaan.

Weet jij het antwoord?

Je kunt het venster Automatisch afspelen nu eerst sluiten. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Selecteer de bestanden en mappen die je wilt kopiëren. Deze nuttige cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website.

  • Open het venster 'Deze PC'.
  • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.
  • Dit duurt slechts enkele momenten.
  • Plaats reactie.

Bv hartelijk dank. Probeer een andere USB-poort. Teddy87 - 19 aug. Ik zal het uitleggen in een aantal verschillende stappen: 1.

Het geschatte aantal nummers dat je kunt opslaan op flashdrives van verschillende grootte is hieronder vermeld? Klik met de rechtermuisknop op de USB-stick in de navigatiekolom. Je kunt het venster Automatisch afspelen nu eerst sluiten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Doorgaans zal dit de map Muziek zijn. Voer tekst voor uw opmerking toe! Voor het afspelen van muziek vanaf USB-stick is het van belang dat de muziekbestanden in een bestandsformaat op de USB-stick zijn opgeslagen die door de mediaspeler ondersteund wordt.

Doorgaans zal dit de map Muziek zijn. Je muziekbestanden bevinden zich wellicht op diverse locaties op je computer: Programma's slaan muziekbestanden vaak op in de map 'Muziek'. Navigeer via het navigatievenster in Verkenner vervolgens naar de USB-stick.

 Ontdek ook...