Stena line londen hoek van holland

25.08.2019
Auteur: Romano

Met de goede aansluiting op de treinen kunt u een lange dag shoppen in Londen. Badkamer uitstekend met geweldige douche.

Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Type reiziger. Informatie bagageregels » Vraag: Kan ik mijn huisdier meenemen? Verder heeft het schip een bioscoopje tegen betaling , computerruimte, casino, speelhoekje, speelapparaten, basketbal kooi, pinapparaten en een winkel. Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login.

Gratis internet Dag en nacht afvaart Aan boord faciliteiten Reizen met uw huisdier Geen bagage beperking.

Wilt u dat wij contact opnemen op een tijdstip dat het u goed uitkomt. U en het hele gezin, inclusief uw huisdier kunnen samen reizen met Stena Line. Veerboot naar Londen. Japans 1. Je kunt zelfs met 3pers slapen.

Bedden lagen heerlijk. Zowel in Hoek van Holland als in Harwich is er een snelle en comfortabele overstap van trein naar boot en vv. Bedank Krispyrotterdam.
  • Onze Wi-Fi service aan boord wordt verbeterd.
  • Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord.

Onze hut was comfortabel, schoon en van alle gemakken voorzien. Je boekt al een overtocht vanaf slechts 49 euro per persoon op de website van Stena Line. Would you like to know what to expect on your vacation in Cruise ship Stena Hollandica? Gratis internet Dag en nacht afvaart Aan boord faciliteiten Reizen met uw huisdier Geen bagage beperking. Heenreis met de Hollandica, terugreis met de Brittanica.

Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Antwoord: Op drukke diensten gelden er beperkingen voor niet-vouwfietsen.

  • Geselecteerde filters. Hoogtepunten uit beoordelingen.
  • Ook zijn er diverse restaurants en barretjes, het is niet heel goedkoop, maar je mag je eigen drinken meenemen aan boord.

Vanaf uur kan je aan boord. Hier kun je bij de boeking aangeven welke hut je wenst en zie je direct wat de totaalprijs van je boeking is. Naar boven. Eten en drinken. Overtocht inclusief treinkaartje.

Je dient een uur voor afvaart ingecheckt te zijn.

Faciliteiten

Alle rechten voorbehouden. Qua indeling zijn ze hetzelfde. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?

Voor meer informaties over cookies verwijzen wij u graag door naar de pagina: Informatie over cookies. Bedank WimHobbelink. E-mail algemene reisinformatie: info? Alle rechten voorbehouden. Of vergelijk eenvoudig en snel alle prijzen van de veerboten die tussen Duinkerken en Dover varen op de website van Direct Ferries.

Veerboot vanuit Hoek van Holland

Login met uw Stena Line profiel. Overige informatie. De overtocht met Stena Line naar Harwich is me erg goed bevallen en heeft me in positieve zin verrast.

No special control added Let op, een flatscreen-tv en een badkamer met een douche! Of u nu op onze dag of nacht afvaart reist, stena line londen hoek van holland, kunt u de volgende website raadplegen, de op deze pagina vermelde prijzen kunnen schommelen in verband met de wisselkoersen van de Euro ten opzichte van de pond en eventuele acties.

In totaal duurt de treinreis vanaf Harwich naar Londen ongeveer anderhalf uur. Op dek 9 bevinden zich stena line londen hoek van holland voorzieningen. Wenst u er zeker van te zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan, geestige zinnen! De overtocht met Stena Line naar Harwich is me erg goed bevallen en heeft me in positieve zin verrast.

Voor ons bezoek aan Londen de overtocht gemaakt met de nachtboot! Dag en nacht afvaart.

Dag- of nachtvaart

Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms'en. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag? Huisdieren toegestaan.

Shop till you drop!

Dit visum dient u zelf te verzorgen. Alles prima in orde. Locaties in de buurt. Wij hebben de overtocht gemaakt van Frerikshavn Denemarken naar Oslo Noorwegen.

 Ontdek ook...