Tiemersma en van bokhorst theaterproductie

30.06.2019
Auteur: Rim

Philippe Geubels in Breda Amsterdam, 28 maart Philippe Geubels speelt vanavond, morgen én overmorgen 'Bedankt voor alles' in het uitverkochte ChasséTheater in Breda. In februari maakt Thijs de overstap naar het westen want dan staat hij o. De zondag is Yuri Honing om

Klik op de afbeelding om het nummer te luisteren. Amsterdam, 27 februari We zijn heel blij te mogen vertellen wat we al sinds afgelopen zomer in gang hebben gezet. Tenzij je geen ballen hebt. Volgende week zijn ze elke dag te zien bij Opium op Oerol. De samenwerking start per direct […].

Vanavond is de roast te zien van Martijn Kardol op Comedy Central. In is het jaar geleden dat vrouwen het actieve kiesrecht kregen. Er zijn 7 nieuwe try-out data tiemersma en van bokhorst theaterproductie voor de one-man show 'Effe relativeren' van Kaj Gorgels.

In maart start de eerste theatertournee n. Anne van der Lelie met Lisa van Schagen studeerden in af aan de Koningstheateracademie.

Jouw voordelen

Klik hier voor het interview! Thijs Kemperink gaat in premiere met zijn nieuwe theaterprogramma 'Bonje! De speeldata worden a. Het is sowieso een bijzondere dag want vandaag verschijnt ook het langverwachte debuutalbum breakthesilence. Nieuwe speeldata worden zsm bekend gemaakt. Ja, 'Onderweg' van Benjamin van der Velden is 'De kleinste oudejaarsconference van ' en nog tot en met 3, 4 en 6 januari in het TapasTheater te zien! Kaarten voor de show van Kaj Gorgels in Rotterdam en Amsterdam waren het afgelopen weekend binnen 24 uur uitverkocht!

  • Nu is het tijd voor een eigen show van deze graag geziene gast bij DWDD. Transfernieuws: William Boeva 20 aug flappie.
  • Kijk voor de hele speellijst op  www.

Er zijn 7 nieuwe try-out data bijgekomen voor de one-man show 'Effe relativeren' van Kaj Gorgels! Amsterdam, 27 februari We zijn heel blij te mogen vertellen wat we al sinds afgelopen zomer in gang hebben gezet! De boekingen voor de reprise van deze […].

Een kort overzicht:, tiemersma en van bokhorst theaterproductie. Gemaakt door Zwartekat.

Navigatiemenu

Brochuremateriaal online! Maartje en Kine waren afgelopen week te zien bij Podium Witteman met het nummer 'Ode aan de vreugde'. In haar theaterconcert Breaking Beats bouwt Rosie een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen en dans.

Dit seizoen tourt hij door Nederland met De Bourgondische Belgen IV en vanaf volgend seizoen is hij te zien met zijn vier sterren bekroonde debuut voorstelling 'Bang van Dendoncker'!

De tournee van de huidige voorstelling 'Hotel' wordt zakelijk afgehandeld door Senf theaterpartners. Verdwaald op de site. Het is alweer 5 jaar geleden dat Philippe Geubels met zijn debuutprogramma 'Made in Belgium' in de theaters stond. In september wordt de winnaar bekend gemaakt. Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet.

Anne & Lisa ontvangen Rabo Publieksprijs

Martijn Kardol bezocht een weekend camping de Horrebieter in Hoogersmilde en mocht de campinggasten en eigenaar naar eigen inzicht roasten op de BBQ. TV B tip! Transfernieuws 25 mei zwartekat. Transfernieuws: Maartje en Kine 20 jan zwartekat.

Vervolgens is Lieven door het hele land te zien. Het is alweer 5 jaar geleden dat Philippe Geubels met zijn debuutprogramma 'Made in Belgium' in de theaters stond. TV B tip. Vandaag werd bekend gemaakt dat Begijn le Bleu een contract heeft getekend bij Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties. NPO1; Op 13, 14 en 15 september gaat Rob Scheepers in Parktheater Eindhoven tiemersma en van bokhorst theaterproductie premire met 'Kom maar op'.

Hij heeft ondertussen ook al van de Nederlandse theaters mogen proeven tijdens de toernee van De Bourgondische Belgen. Dian Liesker sluit zich wat te doen op zondagavond bij Tiemersma en Van Bokhorst theaterproducties.

Eveline van Rijswijk in Trouw

Vanaf 30 juli start Comedy Central met een serie Roasts van subculturen. De release hiervan wordt verwacht rond 10 februari.

We zijn er van overtuigd dat we met deze stap als theaterbureau nóg meer kunnen bieden aan de artiesten en producenten bij ons aangesloten.

Hierin mocht een drietal comedians een bepaalde subcultuur Roasten. Kijk voor speelplekken en kaartverkoop bij de tiemersma en van bokhorst theaterproductie of op www. In is het jaar geleden dat vrouwen het actieve kiesrecht kregen. De Grote Degradatie Show in Enschede Amsterdam, 14 augustus Woensdag 15 en donderdag 16 augustus wordt er in het Wilminktheater in Enschede een bijzondere voorstelling op het podium gebracht!

 Ontdek ook...