Boeken op kobo glo zetten vanaf pc

15.09.2019
Auteur: Tonnie

Wat doe ik fout? Tik op Klaar om door te gaan.

Moet ik eerst nog extra programma's op mijn PC downloaden? Wel moet je eerst het e-mailadres dat je wilt gebruiken toevoegen aan de goedgekeurde e-mailadressen in je Amazon-account. Nu synchroniseren je aankopen met je Kobo e-reader. Via Google ben ik bij andere sites terecht gekomen Portalux, Solimba, Softonic waarbij een ADE download wel lijkt te lukken, maar die durf ik niet aan, omdat je dan meteen vastzit aan een andere zoekmachine zoals b.

De makkelijkste manier om boeken van de computer op een e-reader te zetten is via een micro-usb-kabel. Suc6 Rapporteer. Welke methode het beste werkt hangt ervan af of de boeken met DRM beveiligd zijn en uit welke bron ze komen.

Hallo ik heb al een half jaar een kobo e-reader en deze bevalt prima, ik heb een keer een boek gekocht via de site van kobo en voor de rest download ik de ilegale boeken van internet.

Een enkel ouderwets model gebruikt nog mini-usb! Sluit je eReader aan op je computer met de micro-USB-kabel. Klik op  Toevoegen aan bibliotheek. En waar in het programma van de ereader moet je je gedownloaden boeken zetten, boeken op kobo glo zetten vanaf pc.

De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. En heb hem voor minder dan ik vroeg meegegeven omdat hij onder bewindvoering zat en met hem te doen hadt.

Over Coolblue. Als je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken, tik je op Cadeaukaart toevoegen of Kortingscode toevoegen en vul alle benodigde informatie in. Ik heb een sony , en daar gaat dat zo bij, heb van anderen gehopord dat dit ook bij uw reader werkt Rapporteer.

Ik heb sindsdien vele boeken gedownload, zowel betalende boeken van ECI als gratis boeken van het Internet geplukt. Close notification The website is in Dutch. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Hoe zet ik e-books van de pc op mijn e-reader?

Een opgeladen e-reader voor gebruik 4 uur opladen Meegeleverde micro usb kabel. Open Finder op je Mac. Bedankt voor je hulp. Zoek het. Kees Bouter.

Laat het weten als je meer hulp nodig hebt. Gratis Boek. Tik op Verbinden op je eReader.

Oudere e-readers hebben soms een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart. Zoals ik in mijn topic al schreef, ik ben een digibeet. Daarvoor heb ik al een paar links gevonden. Het lukt niet om e-boeken via wifi op de Kobo-ereader te zetten.

Groet, Boppe.

Weet jij het antwoord?

Maak in je Dropbox een aparte map met e-books en zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map. Als je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken, tik je op Cadeaukaart toevoegen of Kortingscode toevoegen en vul alle benodigde informatie in. Rechts bovenaan onder Next steppes: download now.

  • Opmerking : Kobo heeft je factuuradres nodig voor het berekenen van belastingen voor je bestelling op basis van je locatie.
  • Er verschijnt een venster om te bladeren.
  • Marcus - 21 aug.
  • Sleep je boeken en zet ze neer in de ereader.

Ontkoppel je oude e-reader. Inloggen Word lid. Daarna sluit ik mijn e-reader aan en rechts zie je het icoontje van de e-reader verschijnen en dan zet ik het boeken op kobo glo zetten vanaf pc over naar de e-reader! Is dit te vertrouwen. Het ziet er alleen minder intutief en gebruiksvriendelijk uit en bewaart geen highlights en annotaties. Je kunt maximaal 6 e-readers registeren met n gebruikersnaam. Via Google ben ik bij andere sites terecht gekomen Portalux, Softonic waarbij een ADE download wel lijkt te lukken, laat zon app niet zien, aldus Alterra, lunch (12.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

De makkelijkste manier om boeken van de computer op een e-reader te zetten is via een micro-usb-kabel. Op de laptop of pc log je eerst in op Kobo Desktop, dat je via de site van Kobo kunt downloaden. Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid.

Een boek kopen op je Kobo ereader Je kunt ebooks rechtstreeks op je ereader kopen. Kobo Plus betaal je via bol. Would you rather see it in English.

 Ontdek ook...