Doe het zelf garage geldrop

02.10.2019
Auteur: Sipke

Ingelogd blijven. Verkoop auto's.

De Pit Stop doe het zelf garage is geopend van Onze doe het zelf garage biedt ook voor deze mensen de uitkomst omdat bij ons altijd iemand aanwezig is die u adviseert, begeleid en als het nodig is een handje bij te staan.

Regio Onze autogarage verzorgt al jaren het onderhoud van onze klanten zijn voertuig in de gehele omgeving van Geldrop, Eindhoven, Helmond, Mierlo, Heeze, Nuenen en zelfs zeer ver daar buiten. Wij kunnen uw nieuwe of gebruikte autobanden leveren met zeer hoge korting. Harselaarseweg , Barneveld. Advertenties door Google.

Volledige montage van wielen. U heeft producten in uw winkelmand. Zo kan de echte autoliefhebber of doe-het-zelver naar hartenlust zelf sleutelen vliezen gebroken of urine een van de 6 hefbruggen of gebruik maken van de andere werkplekken en services. Bestelnummer: Achternaam of BTW-nummer:. E-mail: info doehetzelfgaragebarneveld. Werkplekken met computer en internet ook wifi.

  • Wij kunnen u met trots mededelen dat wij naar maanden bouwen per 1 augustus zijn verhuist naar ons nieuwe bedrijfspand op het adres Bogardeind     EM te geldrop en een mooie bijkomstigheid voor onze bestaande en nieuwe klanten is dat wij voortaan ook elke maandag open, nog meer service en de kwaliteit was al top en deze waarborgen wij voor u.
  • Onze werkplaats is uitgerust zoals een echte autogarage met alle gemakken van dien om u de gelegenheid te geven fijn en professioneel te werken.

Doe het zelf garage Geldrop

Banden wisselen Reserveer nu je werkplek. Bij Oponeo verkopen wij banden met mogelijkheid van de montage in deze garage. Lassen vanaf 45,00 euro.

Koop banden voor uzelf en kies de montagedienst. Extra services - onbeschikbaar.

  • Ook hebben wij een heuse onderdelenshop voor uw onderdelen, u koopt ze bij ons gewoon tegen inkoopprijs. Autogarage en Doe het zelf garage Geldrop werkt merkonafhankelijk en garandeert daarbij de hoge kwaliteit die u van ons als autogarage mag verwachten.
  • Mag ik ook mijn eigen gereedschap meenemen? Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Meer dan alleen sleutelen? Recensie's van banden Meer dan. Als u komt sleutelen, zorgen wij als u wilt dat uw onderdelen voor u klaar liggen. Bericht: Beschikbaarheid:. Olie verwisselen met of zonder hulp. E-mail: info doehetzelfgaragebarneveld. Check het aanbod van banden.

Informatie over Doe het zelf garage Geldrop

E-mail: info doehetzelfgaragebarneveld. Slovenská republika. Doe het zelf garage Barneveld maakt autorijden weer betaalbaar De pitstop voor uw auto onderhoud Telefoon: 82 09 Via deze site kunt u op uw gemak digitaal rondkijken bij Autogarage Geldrop en Doe het zelf garage Geldrop bv.

Selecteer uw auto? Werkplekken met computer en internet ook wifi. Ik kies dit montagepunt Kies een ander montagepunt. Ik wil een uitlaat laten lassen.

Bericht: Beschikbaarheid:. Overige advertenties van doe het zelf garage geldrop bv.

Beschrijving

Werkplekken vanaf 5,00 euro. Heeft u liever een gebruikt of gereviseerd onderdeel dan gaan wij graag voor u op pad om dit te regelen. Een doe het zelf garage biedt u uitkomst om de kosten van autorijden flink te drukken.

Ik kies dit montagepunt Doe het zelf garage geldrop een ander montagepunt. Banden monteren. Ik wil een tweedehandse auto kopen, is het mogelijk om door jullie een check-Up te laten doen. Kom maar eens kennis maken met onze doe het zelf garage u bent van harte welkom. U weet als gewaardeerde klant van Autogarage en Doe het zelf garage Geldrop precies waar u aan toe bent. Slovensk republika. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Mijn auto. Banden Velgen Klanten gids. Als u naar een dealer gaat kost een uurtarief al gauw meer dan 80,00 per uur en de klok gaat al lopen bij uw binnenkomst. Onze doe het zelf garage biedt ook voor deze mensen de uitkomst omdat bij ons altijd iemand aanwezig is die u adviseert, begeleid en als het nodig is een handje bij te staan.

Deel deze advertentie via:. Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland. Ruime werkplekken in een grote loods. U kunt en mag bij ons uw eigen onderdelen mee brengen of het nu gebruikt of nieuw is.

 Ontdek ook...