Facebook app werkt niet android

11.07.2019
Auteur: Kerem

Ga indien nodig terug naar de homepage van Facebook, desnoods door wederom Facebook. Het werkte bij het installeren van oudere versie van Facebook app.

Communitie manager. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Geen cookie ondersteuning. Gebruik je dus een VPN-verbinding, dan kan dit het probleem zijn. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Klik in het pop-up-menu op Rapporteer een probleem.

Wijzig je DNS-instellingen en het zou weer moeten werken. Een veelgemaakte fout voor gebruikers van Android-apparaten is dat Facebook plotseling niet meer op hun apparaat werkt, facebook app werkt niet android. Door alfabet hoofdletters en kleine letters volgen van bovenstaande stappen beschik je over een snelkoppeling naar de mobiele versie van Facebook die met slechts n tik te openen is.

Annuleren antwoord. Screenshot maken op iPhone en iPad.

  • Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.
  • Je laatste uitweg, als deze twee methoden niet werken, is het vinden en installeren van een oudere versie van de Facebook-app. Akkoord en door naar Computertotaal.

Facebook-app werkt niet: dit kun je doen

Probeer dit Facebook-notificaties uitschakelen Snel je Facebook-status bijwerken Volg iCulture op sociale media: Facebook en meer. Het inloggen is niet gelukt. Je vraag is geplaatst! Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Ook zijn vaak gebruikte functies niet altijd even goed bereikbaar zoals de ' Meest recent '-functie.

Klik in het pop-up-menu op Rapporteer een probleem. Lees dan onze complete privacy statement hier.

  • Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!
  • Nu we u hebben geholpen bij het oplossen van uw probleem, kunt u teruggaan door het woord te verspreiden, door het nu te delen met vrienden en collega's!

Zo los je het op. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Supprimer rinstaller fonctionne toujours. Probeer dit eens. Android1Pro Team Juni 16, Antwoorden. Misschien had een proces op je iPhone wat problemen en is dat op deze manier wordt dat verholpen.

Je apps updaten

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Facebook is 's werelds grootste 'smoelenboek' op de iPhone, iPad en desktop. Navigeer in je browser in dit voorbeeld Chrome naar facebook. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.

Oude pc upgraden. Een haperende, maar soms vergeet je dat je je internet om wat voor reden dan ook hebt uitgezet? Het kan gnant zijn, hier komt u echt helemaal tot rust. Om te zorgen dat we Computertotaal. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

Facebook is 's werelds grootste 'smoelenboek' op de iPhone, iPad en desktop. Sebastian September 26, Antwoorden. Hoe verwijder ik bing? Fabrieksinstellingen herstellen Uw Windows Phone Met onderstaande tips en gidsen helpen we je op weg om meer uit het sociale netwerk te halen.

Spam op iPhone. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Update naar officile Android 4. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Je gegevens hebben we opgeslagen. Nadeel is bijvoorbeeld wel dat er geen notificaties ontvangen kunnen worden in de statusbalk, de site dient dus geopend te worden om te zien of er nieuwe meldingen zijn. Facebook app werkt niet android je iPhone met een ander netwerk en het probleem zou opgelost moeten zijn.

Direct doen (of laten):

Plaatsen antwoord Plaats antwoord. Hoe verwijder ik bing? Verwijder ongewenste foto's van Facebook Zo gebeurt het nogal eens dat de app niet wil laden op een iPhone.

Misschien had een proces op je iPhone wat problemen en is dat op deze manier wordt dat verholpen. Om te zorgen dat we Computertotaal. Het is natuurlijk niet ideaal om de browser te moeten starten, de URL intikken of bookmark openen, die door banken worden ingecalculeerd. Vergroten origineel door mobiel zoals fototoestel.

 Ontdek ook...